Sta ti je ovo bre? Jel ovo kanal osobe koju zelis da dodas? Meni kanali imaju stari izgled.
Ovaj kanal sam samo uzeo kao primer za dodavanje,da pokazem da nema add dugmeta.Zavisi kako je ko ukljucio novi kanal,mnogi se vracaju na stari kanal,zato ti vidis staru semu,nisi jos naleteo na neki novi kanal.Meni je na svakom novom kanalu isto.znaci nigde ne moze da se doda prijatelj,dok kod starih moze.
e izvini. evo sad sam tek video neke nove. Ali bez obzira svi ce oni da se promene u ovo novo. Nema dugmeta. mozda mora da se subscribe-uje pa se onda mozda pojavi opcija. Googlao sam malo i koliko vidim to pitaju i drugi ljudi ali nema odgovora.
Nasao sam odgovor na moje pitanje,a glasi da to dugme vise ne postoji!Kao ni prijatelji koje ste imali.Svi su izbrisani od strane You Tuba,ostali su vam samo kontakti.Izgleda da YT nece da bude kao FB!
e ovako kad udjem u jutub i pustim neki klip,i dok klip radi onda se ucitava a cim pritisnem pauzu odma ucitavanje prestane..znate ono pritisnete pauzu i cekate da se napuni al to kod mene nece puni se samo dok je klip ukljucen,, i jos kad odgledam klip do kraja,ucitan je skorz pustim klip ponovo ono ponovo mora da se ucitava i ako je vec bilo ucitano ,znaci nisam menjao ni kvalitet ni nista sve je isto ali ponovo se ucitava, i moram opet da cekam. evo vidte ovo http://imageshack.us/photo/my-images/440/newpicture1e.png/