Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Gde mu je onaj kratki kod za download na komp? Probao sam iskopirati u any video converter i onaj kod sa adrese i isti taj al sam skratio kod iza onog drugog znaka = i nista uvek video failed... zar je moguce da ovaj novi ne da da se skidaju klipovi?
Nisi ga dobro skratio, trebalo je valjda između prvog znaka '=' i prvog sledećeg znaka (koji nije slovo ili broj iz samog koda), tj. '&', '#' ili '?'
DownloadHelper za Firefox i http://keepvid.com sam probao i skidaju bez problema
al nista... do sad je tako radio al od kad je ovaj novi ni da bekne, probacu skinuti taj koji ti preporucujes, jooj samo da proradi naviko sam skidati sve i svasta
ja u tom avs video converteru ne vidim gde da ubacim kod sa youtuba
« Poslednja izmena: 04. Apr 2010, 10:30:00 od luka laban »
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Klikneš na ovo u ćošku gde piše vlastimirvukovic i otvoriće ti se padajući meni. Tu izabereš na primer My Videos i posle imaš opciju kao sa prethodne slike.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!