Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нови Светски Поредак - у име Бога  (Pročitano 43397 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
Pero, moram se sloziti sa tobom ovaj put, cak i u vezi ovog da sam se krivo izrazio, ali nemoj sad drvlje i kamenje na Slobu ipak je on nas brat i mi ga volimo, jel da? Smile
Ja ne znam ko je 'slobadidi'. ja nista ne govorim njemu licno, obracam se onome sto on govori.
I Michael Jackson-a su svi crnci voleli dok nisu saznali da je derpe i da seksualno zlostavlja decu, posle su mu rekli
"volimo te i dalje, ali molimo te da odes na lecenje", ocigledno, za to je bilo kasno, posto njega vise nema.
Ovo je tema "Baba Roga u ime Boga" i na njoj se ljudi koji veruju u fantazije osecaju 'kao kod kuce'.
Citat: bozjicovek
nisu Isusove reči,a čije su reči u celom jevanđelju?doista o čemu dalje pričati.?najposle Isus je u knjizi apokalipse na početku rekao da je daje jovanu zapisati,i tako  je jovan bio njen direktni zapisivač.proročanstvo je uvek upravo i upravo bila opomena.to označava baš opomenu,rekao si pravi naziv.jer Bog nije Bog suda već prvo Bog opomene pa onda asuda.a to dolazi proročkom rečju.Bog šalje proroka pre nego ddonese sud na odbacivanje te reči.12o godina pre nego je  došao potop Bog je govorio preko noja.
Jevandjelja su knjige koje su uz ostalih 62 spojene u ono sto se zove Biblija. Otkrovenje Jovana sa Patmosa
nije Jevandjelje i ne sadrzi reci Isusa Hrista.
Otkrovenje je prorocanstvo koje je dato od Gospoda Boga i Isusu i prorocima i Jovanu.
Isus je kod "svog" prorokovanja naveo kog originalnog proroka on citira.
Andjeo ( A ne Isus Hrist. ) kojeg Jovan spominje kao svoje nadahnuce za to sto je zapisao u Otkrovenju
je Sveti Duh, koji je i nadahnuo i cetvoricu Jevandjelista da ponove ono sto je Isus govorio, da ga citiraju.
I na pocetku i na kraju Otkrovenja se govori o tom Andjelu, Otkrovenje 1:1" Otkrivenje Isusa Hrista, koje dade Njemu Bog, da pokaže slugama svojim šta će skoro biti, i pokaza, poslavši po anđelu svom sluzi svom Jovanu, " Otkrovenje 22:16 " Ja Isus poslah anđela svog da vam ovo posvedoči u crkvama. Ja sam koren i rod Davidov, i sjajna zvezda Danica. "
Ne shvatas koncept Boga, pratis religijske lazi koje vole da opominju druge i da ih plase sa paklom ukoliko se ne
pridruze njihovom verovanju.
Bog nikoga ne opominje, nego je preko ljudi rekao sta ce da se desi. Kako on moze da opominje one koje je odredio za masakr ?
Kako je Noje mogao da opomene ljude koje je Bog odredio za smrt ?
Kako je Isus mogao da opomene one koji ce ovih dana masovno biti masakrirani ?
Jel' postoji covek kojeg je opomena spasla sigurne smrti ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Господ Бог Исус Христос опомиње људе преко својих Апостола.
Апостоли указују људима шта треба да ураде да би се Вазнели.
То је та истина и једина истина,као што је и истина да је НСП зло човечанства јер жели економски да га пороби.
Апостоли поручују слобаода је животслободан у животу је онај који верује у Господа Бога и чини морална добра.
Људи то тешко схватају и прихватају јер сви су позвани а мало је одабраних.
Они који прихвате доживеће Вазнесење,а остали ће се реинкарнирати.
Да ли су ово моје фантазије? Нека буду,али време ће показати ко је у праву и то време које је неумитно
ту пред нама.
Ти врсни познаваоци Библије не умеју да је тумаче,па их ја позивам као лаик на једну обуку.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
То је та истина и једина истина,као што је и истина да је НСП зло човечанства јер жели економски да га пороби.
Апостоли поручују слобаода је животслободан у животу је онај који верује у Господа Бога и чини морална добра.
Да ли су ово моје фантазије? Нека буду,али време ће показати ко је у праву и то време које је неумитно
ту пред нама.
Ти врсни познаваоци Библије не умеју да је тумаче,па их ја позивам као лаик на једну обуку.
Gospod Bog Isus Hrist ne postoji, niti postoje njegovi apostoli.
Sta je NSP ? Gde postoji definicija i formulacija NSP-a ? U cega ti upires prst, sta ti nazivas "zlom covecanstva" ?
Da li ti uopste mozes da shvatis da je NSP konspirativna teorija ?
Da li ti shvatas da kada Americki Predsednik govori o Novom Svetskom Poretku govori o svim ljudima koji na njoj zive ?
Jel' tebi neko zabranjuje da verujes da si ti slobodan i da zivis u slobodi ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Да,ја знам да Господ Бог Исус Христос постоји,као што знам да постоје и Апостоли,као што одличном знам да ће баш због НСП и да се формира нова вера која је неопходна да ослободи човечанство,као што знам да ће катаклизма да буде 04.04.2015.године,као што знам да ће Србија да се уздигне попут Еденског врта,као што знам апсолутну истину.
Да,ја знам!
IP sačuvana
social share
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Sony xperia
Slobo, neces valjda i ti poceti, ja znam ??  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Нећу,пријатељу мој,опрости и ти и остали.
Ето могу да кажем да сам спознао истину.
Веровао или не,али ја те позивам,да дођеш код оне која зна истину,и тебе и Силвануса,оставићу вам број мобилног на пп па се јавите.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
Да,ја знам да Господ Бог Исус Христос постоји,као што знам да постоје и Апостоли,као што одличном знам да ће баш због НСП и да се формира нова вера која је неопходна да ослободи човечанство,као што знам да ће катаклизма да буде 04.04.2015.године,као што знам да ће Србија да се уздигне попут Еденског врта,као што знам апсолутну истину.
Да,ја знам!
Pitao sam te samo za NSP, ostalo me ne zanima.
Sta je NSP, gde je, koliko ljudi cine NSP ?
Citat: lightsoft
Slobo, neces valjda i ti poceti, ja znam ??
Zar je ovde bilo jos osoba koje tvrde da znaju gde je Isus Hrist i njegovi apostoli ili da znaju o formiranju nove vere za oslobodjenje covecanstva ili da znaju sta je Novi Svetski Poredak ?
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
ту пред нама.
Gospod Bog Isus Hrist ne postoji, niti postoje njegovi apostoli.
Sta je NSP ? Gde postoji definicija i formulacija NSP-a ? U cega ti upires prst, sta ti nazivas "zlom covecanstva" ?
Da li ti uopste mozes da shvatis da je NSP konspirativna teorija ?
Da li ti shvatas da kada Americki Predsednik govori o Novom Svetskom Poretku govori o svim ljudima koji na njoj zive ?
Jel' tebi neko zabranjuje da verujes da si ti slobodan i da zivis u slobodi ?
Да,ја знам!
Pero, moram se sloziti sa tobom ovaj put, cak i u vezi ovog da sam se krivo izrazio, ali nemoj sad drvlje i kamenje na Slobu ipak je on nas brat i mi ga volimo, jel da? Smile
Ja ne znam ko je 'slobadidi'. ja nista ne govorim njemu licno, obracam se onome sto on govori.
I Michael Jackson-a su svi crnci voleli dok nisu saznali da je derpe i da seksualno zlostavlja decu, posle su mu rekli
"volimo te i dalje, ali molimo te da odes na lecenje", ocigledno, za to je bilo kasno, posto njega vise nema.
Ovo je tema "Baba Roga u ime Boga" i na njoj se ljudi koji veruju u fantazije osecaju 'kao kod kuce'.
nisu Isusove reči,a čije su reči u celom jevanđelju?doista o čemu dalje pričati.?najposle Isus je u knjizi apokalipse na početku rekao da je daje jovanu zapisati,i tako  je jovan bio njen direktni zapisivač.proročanstvo je uvek upravo i upravo bila opomena.to označava baš opomenu,rekao si pravi naziv.jer Bog nije Bog suda već prvo Bog opomene pa onda asuda.a to dolazi proročkom rečju.Bog šalje proroka pre nego ddonese sud na odbacivanje te reči.12o godina pre nego je  došao potop Bog je govorio preko noja.
Jevandjelja su knjige koje su uz ostalih 62 spojene u ono sto se zove Biblija. Otkrovenje Jovana sa Patmosa
nije Jevandjelje i ne sadrzi reci Isusa Hrista.
Otkrovenje je prorocanstvo koje je dato od Gospoda Boga i Isusu i prorocima i Jovanu.
Isus je kod "svog" prorokovanja naveo kog originalnog proroka on citira.
Andjeo ( A ne Isus Hrist. ) kojeg Jovan spominje kao svoje nadahnuce za to sto je zapisao u Otkrovenju
je Sveti Duh, koji je i nadahnuo i cetvoricu Jevandjelista da ponove ono sto je Isus govorio, da ga citiraju.
I na pocetku i na kraju Otkrovenja se govori o tom Andjelu, Otkrovenje 1:1" Otkrivenje Isusa Hrista, koje dade Njemu Bog, da pokaže slugama svojim šta će skoro biti, i pokaza, poslavši po anđelu svom sluzi svom Jovanu, " Otkrovenje 22:16 " Ja Isus poslah anđela svog da vam ovo posvedoči u crkvama. Ja sam koren i rod Davidov, i sjajna zvezda Danica. "
Ne shvatas koncept Boga, pratis religijske lazi koje vole da opominju druge i da ih plase sa paklom ukoliko se ne
pridruze njihovom verovanju.
Bog nikoga ne opominje, nego je preko ljudi rekao sta ce da se desi. Kako on moze da opominje one koje je odredio za masakr ?
Kako je Noje mogao da opomene ljude koje je Bog odredio za smrt ?
Kako je Isus mogao da opomene one koji ce ovih dana masovno biti masakrirani ?
Jel' postoji covek kojeg je opomena spasla sigurne smrti ?

pa kad car pošlje svog pisara da prenese narodu zahtev carski,ko je autor tog zahteva,pisar ili car?Isus je poslao savog anđela jovanu.ti nisi dobro uvideo,da anđeli ne govore Reč već je to dato ljuidima da donesu.tako Bog je upotrebio anđela da prenese njegov zahtev jovanu i da ovaj zapižše ne anđelovu poruku,već Božju,Isusovu.kako to onda nisu božje reči,već ne znam čije.sve što je zapisano u bibliji,jasno je rečeno da je doneo duh božji na određernim Božjim ljudima.zato je pisano,nikad proroštvo ne bi od ljudi,nego svetim duhom nadahnuti govoriše ti ljudi.ne svojim ljudskim duhom tj.umom već Božjim duhom.pisano je,sve pismo je pod Boga dano.kad mi govorimo onda mi dajemo,ali za Pismo jasno piše da je dano od Boga.sve Pismo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
pa kad car pošlje svog pisara da prenese narodu zahtev carski,ko je autor tog zahteva,pisar ili car?Isus je poslao savog anđela jovanu.ti nisi dobro uvideo,da anđeli ne govore Reč već je to dato ljuidima da donesu.tako Bog je upotrebio anđela da prenese njegov zahtev jovanu i da ovaj zapižše ne anđelovu poruku,već Božju,Isusovu.kako to onda nisu božje reči,već ne znam čije.sve što je zapisano u bibliji,jasno je rečeno da je doneo duh božji na određernim Božjim ljudima.zato je pisano,nikad proroštvo ne bi od ljudi,nego svetim duhom nadahnuti govoriše ti ljudi.ne svojim ljudskim duhom tj.umom već Božjim duhom.pisano je,sve pismo je pod Boga dano.kad mi govorimo onda mi dajemo,ali za Pismo jasno piše da je dano od Boga.sve Pismo.
Sve je od Boga, a nije sve Bozije. Svaka rec ikada recena je od Boga, ali nije svaka rec Bozija, Bozija rec je samo Istina, samo to je njegov Duh. Duh lazi koji je on kreirao nije njegov. Isus, koji je inkarnacija tog Duha Bozijeg ili
Istine je takodje poslat da ponovi rec Boziju, koja je vec recena u Starom Zavetu.
Ako pogledas Jovan 17 videces da Isus objasnjava da sve sto je on rekao ili uradio pripada Ocu, Isus nema zasluga, sve zasluge pripadaju Ocu ukljucujuci Istinu, 17:17 "Osveti ih istinom svojom: reč je Tvoja istina."
Istina je u ime Hristovo, on je Istina koja je postala telo Istine. Prvo je postao Duh Boziji, pa je taj Duh otelotvoren kao Jevrejin koga su Jevreji morali da ubiju.
Sva prorocanstva u Bibliji su Istina, Jovan sa Patmosa je napisao Otkrovenje, Otkrovenje je prorocanstvo, nema veze da li mu je Hrist rekao ili je poslat andjeo da mu kaze sta da napise, sva Istina gde god da se nalazi pripisana je Hristu i njemu je Gospod poverio svu istinu koju covek moze da zna, ono sto covek ne moze da zna, nikada nece ni znati.
Znaci, u Bibliji se nalaze Zakon, Proroci i poslanice apostola. Zakon i proroci su istina, poslanice su lazi.
Poslanice su pogresno tumacenje Zakona i Proroka.
Bas kao sto se na ovoj temi pogresno tumaci "Novi Svetski Poredak", posto je taj poredak kreiran tako da
ne moze da se definise i odredi.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
НСП је дефинисан да економски пороби човечанство,да буде златна милијарда људи на планети,5% њих да управља а остали да буду економски робови.
Перјанице НСП су хомосексуалци и све друге сексуално девијантне особе,јехови сведоци и све друге сатанистичке секте,УН,УНИЦЕФ,ММФ,ЦИА;БИА,ФБИ,МИ,МОСАД,БИЛДЕРБЕРГ,КОМИТЕТ 300... и да не набрајам ко је све у служби НСП који није у име Бога ни од Бога.
Значи једно изопачено друштво,умоболна група људи која жели да човеку наметне економско ропство.
Ова тема није за религију и молим модераторе да је преместе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.