Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нови Светски Поредак - у име Бога  (Pročitano 43436 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
НСП је дефинисан да економски пороби човечанство,да буде златна милијарда људи на планети,5% њих да управља а остали да буду економски робови.
Перјанице НСП су хомосексуалци и све друге сексуално девијантне особе,јехови сведоци и све друге сатанистичке секте,УН,УНИЦЕФ,ММФ,ЦИА;БИА,ФБИ,МИ,МОСАД,БИЛДЕРБЕРГ,КОМИТЕТ 300... и да не набрајам ко је све у служби НСП који није у име Бога ни од Бога.
Значи једно изопачено друштво,умоболна група људи која жели да човеку наметне економско ропство.
Ова тема није за религију и молим модераторе да је преместе.
Covecanstvo je oduvek bilo ekonomski porobljeno. Pa ti si naveo celokupno covecanstvo a ne manjinu koja planira da vlada sa manje od milijardu ljudi. Stvorio si konspirativnu teoriju u kojoj su svi protiv svih.
Kako tema "Baba Roga u ime Boga" nije za forum religije ?

NSP je samo slogan koji je izmislila grupa ljudi koja vlada svetom, pokusavajuci da ubedi svet kako niko ne vlada
svetom.
Sve te grupe koje su formirane i paradiraju svetom takozvanim "tajnim" sastancima su samo mehanizam kojim se
odvraca paznja od stvarnog centra moci.
Ne postoji covek koji bi mogao da optuzi bilo koju grupu koju si ti naveo za kriminal, i da dobije taj proces, posto bi taj proces sudili ljudi koji su clanovi tih grupa.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat: bozjicovek
pa kad car pošlje svog pisara da prenese narodu zahtev carski,ko je autor tog zahteva,pisar ili car?Isus je poslao savog anđela jovanu.ti nisi dobro uvideo,da anđeli ne govore Reč već je to dato ljuidima da donesu.tako Bog je upotrebio anđela da prenese njegov zahtev jovanu i da ovaj zapižše ne anđelovu poruku,već Božju,Isusovu.kako to onda nisu božje reči,već ne znam čije.sve što je zapisano u bibliji,jasno je rečeno da je doneo duh božji na određernim Božjim ljudima.zato je pisano,nikad proroštvo ne bi od ljudi,nego svetim duhom nadahnuti govoriše ti ljudi.ne svojim ljudskim duhom tj.umom već Božjim duhom.pisano je,sve pismo je pod Boga dano.kad mi govorimo onda mi dajemo,ali za Pismo jasno piše da je dano od Boga.sve Pismo.
Sve je od Boga, a nije sve Bozije. Svaka rec ikada recena je od Boga, ali nije svaka rec Bozija, Bozija rec je samo Istina, samo to je njegov Duh. Duh lazi koji je on kreirao nije njegov. Isus, koji je inkarnacija tog Duha Bozijeg ili
Istine je takodje poslat da ponovi rec Boziju, koja je vec recena u Starom Zavetu.
Ako pogledas Jovan 17 videces da Isus objasnjava da sve sto je on rekao ili uradio pripada Ocu, Isus nema zasluga, sve zasluge pripadaju Ocu ukljucujuci Istinu, 17:17 "Osveti ih istinom svojom: reč je Tvoja istina."
Istina je u ime Hristovo, on je Istina koja je postala telo Istine. Prvo je postao Duh Boziji, pa je taj Duh otelotvoren kao Jevrejin koga su Jevreji morali da ubiju.
Sva prorocanstva u Bibliji su Istina, Jovan sa Patmosa je napisao Otkrovenje, Otkrovenje je prorocanstvo, nema veze da li mu je Hrist rekao ili je poslat andjeo da mu kaze sta da napise, sva Istina gde god da se nalazi pripisana je Hristu i njemu je Gospod poverio svu istinu koju covek moze da zna, ono sto covek ne moze da zna, nikada nece ni znati.
Znaci, u Bibliji se nalaze Zakon, Proroci i poslanice apostola. Zakon i proroci su istina, poslanice su lazi.
Poslanice su pogresno tumacenje Zakona i Proroka.
Bas kao sto se na ovoj temi pogresno tumaci "Novi Svetski Poredak", posto je taj poredak kreiran tako da
ne moze da se definise i odredi.
lepo si rekao,da je Reč uzela telo.tj.duh božji pisac reči kro proroke.ali Božja misao nije ni jednom rečju u pismu čas delom istina a delom laž.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
lepo si rekao,da je Reč uzela telo.tj.duh božji pisac reči kro proroke.ali Božja misao nije ni jednom rečju u pismu čas delom istina a delom laž.
Pa u recima Fariseja (Sveti Pavle) nije sve Bozija misao, on je zbog incidenta na putu za Damask prihvatio Hrista,
ali je njegova religija ostala farisejski judaizam koji nema ni jednu Boziju rec, kao sto je Hrist i objasnio u
Jovan 8:42-47
"hriscanska religija" ili farisejski judaizam sa Isusom Hristom kao glavom Crkve je lazima spasila covecanstvo od
izumiranja od globalne depresije, ali sada covecanstvo mora da se spase od svih religija koje globalno vode u smrt.
U starom zavetu postoji samo jedan Bog, u novom su se pojavile ideje da postoje tri Boga, zar tebi to zvuci
isto ? A samo jedno moze da bude istina.
Stari zavet i Isus Hrist govore kako sve pripada Gospodu/Ocu a 'hriscani' u poslanicama novog zaveta govore
kako sve pripada Sinu Gospoda Boga, koga su proglasili za Gospoda Boga.
"hriscani" nece da shvate da Gospod kreira sve ukljucujuci i lazi/obmane, ali one njemu ne mogu da budu pripisane, posto je za to potrebna njegova prisutnost. Isusa Hrista su jevreji optuzili za lazi/obmane i osudili na smrt.
Zato 'hriscanima' reci Gospoda Boga, koji je Otac njihovog Boga zvuce kao lazi obmana.
Gospod kaze "blokiraj" svom narodu i oci i usi da nemaju blage veze sta je istina, a "hriscani" tvrde kako su te reci laz i obmana posto Gospod Bog ne kreira lazi i obmane.
Isaija 6:9-10
" A On reče: Idi, i reci tom narodu: Slušajte ali nećete razumeti, gledajte ali nećete poznati.
 Učini da odeblja srce tom narodu i uši da im otežaju, i oči im zatvori, da ne vide očima svojim i ušima svojim da ne čuju i srcem svojim da ne razumeju i ne obrate se i ne iscele. "
'hriscanima" je bitnije da misle da zive zbog njihove "slobodne volje" nego da shvate da umiru zbog te misli.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
НСП је дефинисан да економски пороби човечанство,да буде златна милијарда људи на планети,5% њих да управља а остали да буду економски робови.
Перјанице НСП су хомосексуалци и све друге сексуално девијантне особе,јехови сведоци и све друге сатанистичке секте,УН,УНИЦЕФ,ММФ,ЦИА;БИА,ФБИ,МИ,МОСАД,БИЛДЕРБЕРГ,КОМИТЕТ 300... и да не набрајам ко је све у служби НСП који није у име Бога ни од Бога.
Значи једно изопачено друштво,умоболна група људи која жели да човеку наметне економско ропство.
Ова тема није за религију и молим модераторе да је преместе.
Covecanstvo je oduvek bilo ekonomski porobljeno. Pa ti si naveo celokupno covecanstvo a ne manjinu koja planira da vlada sa manje od milijardu ljudi. Stvorio si konspirativnu teoriju u kojoj su svi protiv svih.
Kako tema "Baba Roga u ime Boga" nije za forum religije ?

NSP je samo slogan koji je izmislila grupa ljudi koja vlada svetom, pokusavajuci da ubedi svet kako niko ne vlada
svetom.
Sve te grupe koje su formirane i paradiraju svetom takozvanim "tajnim" sastancima su samo mehanizam kojim se
odvraca paznja od stvarnog centra moci.
Ne postoji covek koji bi mogao da optuzi bilo koju grupu koju si ti naveo za kriminal, i da dobije taj proces, posto bi taj proces sudili ljudi koji su clanovi tih grupa.

Како може онда НСП да буде у име Бога???
Бацање прашине у очи човечанству и јесте намера господара НСП.
Ако хоћеш нешто да сакријеш,стави га пред очима јавности.
Апостол Павле(Савле) није фарисеј већ је припадао есенској заједници.
На теми Ко је Исус Христ је лепо написано како и зашто је дошло до Хришћанства и какву су превару урадили,тако да није потребно да о томе и овде пишемо.
Људима је лакше да верују него да мисле,али ако верују и мисле то је пун погодак ,јер се онда уздижу.
Лепо сам написао да је сваки период имао свог Бога:Јехова,Ану,Енли....Исус,само што неки то не могу да схвате.
Господ Бог Исус Христос је Бог за трећу димензију и биће до катаклизме,после катаклизме за трећу димензију Господ Бог ће бити....и нова вера ће носити назив...
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pa u recima Fariseja (Sveti Pavle) nije sve Bozija misao, on je zbog incidenta na putu za Damask prihvatio Hrista,
ali je njegova religija ostala farisejski judaizam koji nema ni jednu Boziju rec, kao sto je Hrist i objasnio u
Jovan 8:42-47
"hriscanska religija" ili farisejski judaizam sa Isusom Hristom kao glavom Crkve je lazima spasila covecanstvo od
izumiranja od globalne depresije, ali sada covecanstvo mora da se spase od svih religija koje globalno vode u smrt.
U starom zavetu postoji samo jedan Bog, u novom su se pojavile ideje da postoje tri Boga, zar tebi to zvuci
isto ? A samo jedno moze da bude istina.
Stari zavet i Isus Hrist govore kako sve pripada Gospodu/Ocu a 'hriscani' u poslanicama novog zaveta govore
kako sve pripada Sinu Gospoda Boga, koga su proglasili za Gospoda Boga.
"hriscani" nece da shvate da Gospod kreira sve ukljucujuci i lazi/obmane, ali one njemu ne mogu da budu pripisane, posto je za to potrebna njegova prisutnost. Isusa Hrista su jevreji optuzili za lazi/obmane i osudili na smrt.
Zato 'hriscanima' reci Gospoda Boga, koji je Otac njihovog Boga zvuce kao lazi obmana.
Gospod kaze "blokiraj" svom narodu i oci i usi da nemaju blage veze sta je istina, a "hriscani" tvrde kako su te reci laz i obmana posto Gospod Bog ne kreira lazi i obmane.
Isaija 6:9-10
" A On reče: Idi, i reci tom narodu: Slušajte ali nećete razumeti, gledajte ali nećete poznati.
 Učini da odeblja srce tom narodu i uši da im otežaju, i oči im zatvori, da ne vide očima svojim i ušima svojim da ne čuju i srcem svojim da ne razumeju i ne obrate se i ne iscele. "
'hriscanima" je bitnije da misle da zive zbog njihove "slobodne volje" nego da shvate da umiru zbog te misli.

trojstvo bogova nije izmislio ni jedan apostol,već otpala crkva danas.bog je jedan.objavio se starozavetno kao jahve,a po prorocima došao u svet kao sin Božji Isus.zadnja objava njegova je sveti Duh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: slobadidi
На теми Ко је Исус Христ је лепо написано како и зашто је дошло до Хришћанства и какву су превару урадили,тако да није потребно да о томе и овде пишемо.
Људима је лакше да верују него да мисле,али ако верују и мисле то је пун погодак ,јер се онда уздижу.
Лепо сам написао да је сваки период имао свог Бога:Јехова,Ану,Енли....Исус,само што неки то не могу да схвате.
Господ Бог Исус Христос је Бог за трећу димензију и биће до катаклизме,после катаклизме за трећу димензију Господ Бог ће бити....и нова вера ће носити назив...
Nisam  ja pokrenuo ovu temu, i tako kako je formulisana moze lako da se ne shvati.
Bog je suvereni kreator svega, ali njemu pripada samo ono sto je vecno, posto je on vecan.
 NSP kao i sve drugo sto ima svoj pocetak, ima i svoj kraj. U duhovnom pogledu iako je Bog odgovoran za laz,
njemu moze da se pripise samo istina. Znaci lazni duh NSP-a nije Boziji duh, ali je i dalje njegova kreacija.
Ne moze covek da shvati sta je dobro kada nikada ne bi bio upoznat sa zlom. Sva Carstva ukljucujuci i
Angloamericko (NSP) su zlo, ali su morali da postoje.
Ne moze covek i da veruje i da misli (ili zna) nema ni jedne religije/vere u kojoj je clanovima dozvoljeno da
iznose misljenje koje je u suprotnosti sa verovanjem te religije/vere. Ne moze ni jedan covek da veruje da Bog postoji i u isto vreme da zna da Bog postoji, bas kao i sto ne moze da u jednom momentu skrene i levo i desno.
"Hriscani" veruju da je Isus Hrist oduvek bio jedino lice Boga, da drugog nema, tako da bi njima trebalo da se obratis sa tvojim tvrdnjama.
Ja znam da se Bog jos nije zvanicno pojavio, i da u Bibliji pise da je Isus bio Sin Boziji, a ne sam svoj Otac kao
sto to "hriscanstvo" tvrdi.
Kada se to sto ti fantaziras desi, onda ces ti da budes hadzija a svi mi koji to smatramo fantazijom cemo da
budemo nenormalni, ali dok se to ne desi, ti i dalje samo fantaziras ( u najcivilizovanijoj terminologiji )

Smatram da ti ne smes u Subjektu da dajes izjave koje dajes na Bureku (o Mesijama, reinkarnacijama, Marijama Magdalenama i svim natprirodnim stvarima koje ovde iznosis ) posto bi te ugasili pre nego sto bi uspeo da se odjavis.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
LG 
eyepheelYU@
Si ti jesa pa sve znas??? Kako znas koja vera vlada ili ne...??? Ti si za vecinu stvari u pravu ali niko ne zna ko vlada svetom, ali sigurno neko iz senke... Koliko znam jevreji su najveca opasnost po ceo svet, negde sam procitao ali sad ne znam gde tacno je da jevrejima receno da potlace sve vere koje postoje, da oni budu jedina cista i glavna vera... To sto oni ne znaju da upravljaju svojom zemljom je farsa... Amerikanci im daju oruzije da bi se oni malo igrali itd. Moje misljenje je da su jevreji i katolicka crkva na celu svega i da oni upravljaju svetom, ma koliko se tebi to svidelo ili ne... Ti to nikako ne mozes da opovrgnes osim ako nisi u nekoj tajnoj grupi pa da ovde nama iznosis cinjenice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
eyepheelYU@
Si ti jesa pa sve znas??? Kako znas koja vera vlada ili ne...??? Ti si za vecinu stvari u pravu ali niko ne zna ko vlada svetom, ali sigurno neko iz senke... Koliko znam jevreji su najveca opasnost po ceo svet, negde sam procitao ali sad ne znam gde tacno je da jevrejima receno da potlace sve vere koje postoje, da oni budu jedina cista i glavna vera... To sto oni ne znaju da upravljaju svojom zemljom je farsa... Amerikanci im daju oruzije da bi se oni malo igrali itd. Moje misljenje je da su jevreji i katolicka crkva na celu svega i da oni upravljaju svetom, ma koliko se tebi to svidelo ili ne... Ti to nikako ne mozes da opovrgnes osim ako nisi u nekoj tajnoj grupi pa da ovde nama iznosis cinjenice...

kakav stereotip

ako pogledaš kompanije rangirane na berzama...i ako se malo pozabaviš time ko su najveći akcionari...ne bi tako pričao
nema JEDNE nacije i nema JEDNOG gazde
jevreji jesu u biznisu uticajni, ali ne i najuticajniji. recimo anglosaksonci mahom drže finansijski biznis, jevreji su no 1. u holivudu...sve je izmešano...ne mogu se tako paušalno određivati gazde
činjenica je da je većina najbogatiih=najuticajnijih/najzainteresovanijih za "gazdovanje" širom sveta skoncentrisao u USA
...ali eto..što recimo japance niko ne optužuje ovde...pa njihova auto-industrija je preuzela primat?
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Nisam  ja pokrenuo ovu temu, i tako kako je formulisana moze lako da se ne shvati.
Bog je suvereni kreator svega, ali njemu pripada samo ono sto je vecno, posto je on vecan.
 NSP kao i sve drugo sto ima svoj pocetak, ima i svoj kraj. U duhovnom pogledu iako je Bog odgovoran za laz,
njemu moze da se pripise samo istina. Znaci lazni duh NSP-a nije Boziji duh, ali je i dalje njegova kreacija.
Ne moze covek da shvati sta je dobro kada nikada ne bi bio upoznat sa zlom. Sva Carstva ukljucujuci i
Angloamericko (NSP) su zlo, ali su morali da postoje.
Ne moze covek i da veruje i da misli (ili zna) nema ni jedne religije/vere u kojoj je clanovima dozvoljeno da
iznose misljenje koje je u suprotnosti sa verovanjem te religije/vere. Ne moze ni jedan covek da veruje da Bog postoji i u isto vreme da zna da Bog postoji, bas kao i sto ne moze da u jednom momentu skrene i levo i desno.
"Hriscani" veruju da je Isus Hrist oduvek bio jedino lice Boga, da drugog nema, tako da bi njima trebalo da se obratis sa tvojim tvrdnjama.
Ja znam da se Bog jos nije zvanicno pojavio, i da u Bibliji pise da je Isus bio Sin Boziji, a ne sam svoj Otac kao
sto to "hriscanstvo" tvrdi.
Kada se to sto ti fantaziras desi, onda ces ti da budes hadzija a svi mi koji to smatramo fantazijom cemo da
budemo nenormalni, ali dok se to ne desi, ti i dalje samo fantaziras ( u najcivilizovanijoj terminologiji )

Smatram da ti ne smes u Subjektu da dajes izjave koje dajes na Bureku (o Mesijama, reinkarnacijama, Marijama Magdalenama i svim natprirodnim stvarima koje ovde iznosis ) posto bi te ugasili pre nego sto bi uspeo da se odjavis.

Пријатељу мој ,хвала на рекламирању моје емисије,али то овде није тема.
Имаш друге теме па можемо тамо да полемишемо,али ако већ тражиш одговор,пажљиво слушај моје емисије,па ћеш открити истину.
Емисије нису везане за ову тематику,тако да ти у најмању руку говориш.......
Сам себе својим изјавама доводиш у контрадикторност,тако да је излишно са таквом особом полемисати.
НСП није у служби Бога.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
Пријатељу мој ,хвала на рекламирању моје емисије,али то овде није тема.
Имаш друге теме па можемо тамо да полемишемо,али ако већ тражиш одговор,пажљиво слушај моје емисије,па ћеш открити истину.
Емисије нису везане за ову тематику,тако да ти у најмању руку говориш.......
Сам себе својим изјавама доводиш у контрадикторност,тако да је излишно са таквом особом полемисати.
НСП није у служби Бога.
Nigde nisam rekao da je NSP "u ime Boga" odnosno "Bozije" ali ga je Bog kreirao, bas kao i sva druga carstva
pre NSP-a, koja je Bog unistio, kao sto ce i da unisti sva postojeca carstva, svako poglavarstvo vlast i silu
koje je covek ustanovio na zemlji.
U emisiji u kojoj su ucestvovali Slavica, Dragoljub i Bogi (skraceno SDB 'sluzba drzavne bezbednosti') sve je bilo okrenuto ka dominaciji Angloamerickog carstva poznatog kao zloglasni NSP.
Nikada nijedna moja izjava nije kontradiktovala prethodne, i da bi tvrdnje tog tipa bile validne, potrebno je samo da citiras moje dve izjave koje su kontradiktorne.
Kada bi meni neko dao kameru i majk, mogao bi da debatom sahranim sve sisteme verovanja pocevsi sa religijom. Znaci posteno, uzivo, gde nema bezanije kao u cyber space-u na bureku.
Ali tebi tako nesto sigurno nije potrebno.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.