Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:40:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: koji avion treba da nabavi srpska vojna avijacija

Glasanje završeno: 02. Feb 2010, 20:08:51

MIG-35
28.3%  (13)
F-16/18
4.3%  (2)
MIG-I2000
0%  (0)
Chengdu J-10
8.7%  (4)
JAS 39 Gripen
13%  (6)
Dassault Rafale
4.3%  (2)
Sukhoi Su-35
41.3%  (19)
Nesto drugo
0%  (0)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: novi srpski vojni avion  (Pročitano 46732 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 267
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
samo fali da jos neko ovde napise da uzimamo i desetak awaksa... da nam ne zafali.

jedino niko da se seti da rusi cene svojih aviona pisu bez obuke, naoruzanja i rezervnih delova... dok zapad to uracuna.

na kaju kad podvuces crtu... nemas modernog aviona ispod 50 mil. dolara nevazno ciji je.
IP sačuvana
social share
"...ja sam samo prolazio i neam` pojma..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
ja mislim da niste upravu sto se tice baze u Nisu ona za pocetak ce da ima tu primenu zbog te baze amerikaci su se toliko uznemirili ja mislim ne mogu da spavaju oni ce u toj bazi da naprave i aerodrom za slitanje onih aviona za gasenje pozara,tu ce biti jedinica i za razminiranje terena.kasnije avione koj budu dosli ce sigurno da pomere u neki hangar a ovde ce dovesti neke vojne bombardere i lovce to smatraju ameri i od civilne baze napravice vojnu dok trepnes jer ameri kazu da je nis i pogoda za to jer ima i veliki aerodrom a bogami i 63padobrasku najelitniju jedinicu u srbiji i na balkanu
http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.naslovi.net%2F2009-10-22%2Frtv%2Fstratfor-u-nisu-mozda-ruska-vojna-baza%2F1375688&ei=r-dBS4fuNsuh4QawtK2qCA&usg=AFQjCNH_cUy51Y9B1jwowUF_30c3FuAtnQ&sig2=n7cMbr_QuirkMhaDnUIKvQ

@deky81
koliko ja vidim na forumu niko nije rekao da mi trazimo neki avion skuplji od 45mil$ malo mucni glavom odkle nama tih 5.6 mili$ vise po avionu da uzmemo neki zapadanjcki kad grep ti je ko formula 1 za dve godine ti dodje cene duplo veca nego sto si je platio,za americki F16 ili F18 nemamo para za nov,a za polovne takodje nemao para jer ako su hrvatima nudili krs sta ce ponuditi nama
Mi da od rusa uzmemo polovne migove29,da uzmemo polovne Su35 i nekoliko novih Su35BM mi smo srdili sve sto nam treba od avijace u naredni 20godina,a  koliko sam ja cuo da su nam rusi ponudili i bespslatnu obuku mehanicara i pilota na  njihovim polovnim  avionima ako ih kupimo sto se tice oruzija oni drze do kvaliteta ako hoces kavalitetno morasi da platis jer njihove rakete i bombe su bolje nego zapadnjacke .....
« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 14:22:15 od Su47Berkut »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia N70
Citat
Mi da od rusa uzmemo polovne migove29,da uzmemo polovne Su35 i nekoliko novih Su35BM

Malo ga pretera...Ne moze uzeti i polovne MiG-29, i polovne Su-35, i nove Su-35BM.Nema se para.
Ako bi uzeli 12/16 Su-35BM,i ako nam daju te polovne MiG-29 za sitne pare,onda smo mi na konju!
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
 nisam mislio da uzmeno sa 12/16 Su35bm nego 5 u vrh glave i 16/24polovnih SU35 i 32 mig29  i to da uzmemo Su35bm onko forme radi da bi nam dali polovnjake za sitne para
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung S7
Otkljucano
« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 20:09:26 od Herros »
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N70
Citat
12/16 Su35bm nego 5 u vrh glave i 16/24polovnih SU35 i 32 mig29

Obicno se avioni kupuju u "paketima" od 12/16/24 aviona.To 5,7.5 ili 8.63 aviona,ne verujem da se daje.Bar koliko sam ja upucen....

Citat
32 mig29

Nije to malo aviona.Gde su nama pare za remont istih...?? Smile

Citat
Otkljucano

A sto je bilo zakljucano??Msm koji je to mozdgonja uradio?? Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Salim se naravno! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Obicno se avioni kupuju u "paketima" od 12/16/24 aviona.To 5,7.5 ili 8.63 aviona,ne verujem da se daje.Bar koliko sam ja upucen....

brate sve se moze dogovoriti i oko cene i oko broja ali nam sigurno nece prodati samo 5 aviona ali ako koupimo polovnjake modza i oce

A sto se tice remonta bolje da ih mi uzmemo pa da stoje na batajnici i malo koliko mogu da leta jer naznam koliko je pametno uzete neke male brojke pa ponov cekati da neko maenja avione a po  onome koliko cujem to bi bila indija kad im stigane Pak fa ali mig29 nece sigurno da osteve jer ga nisu od davno nabavili

« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 21:18:14 od Su47Berkut »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N70
Citat
pa da stoje na batajnici i malo koliko mogu da leta

Veruj mi da  to nije pametno.
Dao kes,a avioni stoje.Jel to bese ona situacija od 2002/2003/2004??

Msm da bi bilo lepo da mi uzmemo 12/16 Su-30,ili Su-35 BM,ako imamo para +16/24 MiG-29,u voznom stanju.To bi prosto bilo savrsenstvo u nasoj avijaciji..

E sada...Sta znaci to da mi uzmemo MiG-29 za budzasto?Jel to 5 miliona $?Koliko para je pristojna cena za taj avion u tom stanju?
« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 21:18:09 od sasa92 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
izvini te avione ce nam rusi prodati ko nemci svoje za 1$ pa bolje da ih uzmemo za 1$ nego od nekog drugog za 5mil$ jer rusima taj avion je vec u rezervi a oni u rezervu  kao sto neko napisa rusi ubacuju nove avione  pa im ovi jednostavno ne trebaju  a za 5-10mili$mozemo da uzmemo polovne SU35 jer njima stize od 2011-2015 Su35Bm jer kad 48 Su35bm bude u sastavu rusije  tek tad ulazi prvi Pak fa u upotrebu teko da mozemo solidan avion koj takodje ide u rezervu da uzmemo i jos koji Su35bm i resili smo proble a kasnije mozemo skupljati pare za remont Su35 i Mig29 i jos koliko sam cuo da ako ne prodje mig na tenderu sa mig35 u indiji suhoj kupuje mig za 1$ teko najavljuje zvanicni vrh rusije a to je prilika da kupimo licecu za mig 29 ili barem da dobijemo mogusnost remonta kod nas kao sto imamo sa mig21
« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 21:31:01 od Su47Berkut »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4009
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Idealno bi bilo kad bi mogli da kupimo polovne 29-ke,koje bi mogle da posluze dok ne dodju bolji dani.
Malezija uskoro povlaci svoje 29-ke,koje su u dosta dobrom stanju.Mislim da su ih kupili polovinom devedesetih.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:40:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.