Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Sad:Osnovci pretukli profesora  (Pročitano 11573 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Samsung 111111
Aj naucite da se ponasate normalno pojedini.
Ako se ne slazes samnom citiraj me pa mi napisi gde gresim.
Jel si video ti mene nekad da da neciju konstataciju ostavim samo neki smajli ?
U realnom zivotu nasmejati se nekom na njegovu izjavu i ima smisla.Ovde nema nikakvog ni smisla a ni logike.

Evo ja cu da obrazlozim to sto sam naveo.

Oduvek se u Srbiji vodi ta fama o dizelasima,klincima devedesetih,mladima koji su odrastali za vreme diktature zlog Milosevica.Pa onda se govorilo o tome kako je zivot tada bio opasan..Pa makserice,Knele,kajle.
Porast kriminala i sitnih mangupa je odgovornost koja je nabijana Milosevicu,Ratovima i politici.
I svi znamo zasta je sinonim "Devedesete".

A moje misljenje je da nevaspitna i nasilna deca vaspitanje nose od kuce a ne od Milosevica.
Da ovakvih malih idota ima i u demokratiji u i socijalizmu,komunizmu.
Da nemastina nije izgovor za zivotinjsko ponasanje.

Na pamet mi ne pada da komentarisem..tako retardiran u pricu.."Znas Pedera" aka "Ti si peder" ..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ako nisi razumeo moj post, evo objasnicu:

Nisi primetio da je iznad tvog citata jos jedan? U prvim komentarima je objasnjeno zasto tema nije u politici (можда јер је вероватно за ово крив зли снс који је на власти у нс), a onda na trecoj strani komentar da su ova deca vaspitavana u vreme "vladavine demokratije" sto implicira da su ih takve vaspitale stranke koje su u to vreme bile na vlasti...

... i da, apsolutno se slazem da nevaspitana i nasilna deca, kao i vaspitana i dobra, vaspitanje nose od kuce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
А да их је изломио добио би отказ и кривичну пријаву хехе

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Дође тренутак кад треба да будеш мушкарац и не дозволиш да те газе, нарочите не балавци.

ако си стварно геј, онда не

Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
ranij esu batine od strane nastavnika i ucitelja bile redovita pojava,da batina ima 2 kraja govore ova moderna vremena i doba vodolije Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Па где си ти бро, 100 година  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
evo mene sta ima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
ranij esu batine od strane nastavnika i ucitelja bile redovita pojava,da batina ima 2 kraja govore ova moderna vremena i doba vodolije Smile

Izgleda je poceo da radi onaj drugi kraj  Smile

Hej drago mi je da si se vrato da malo produhovimo ovaj ucmali forum  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Nastavnik koga su osnovci mučki tukli dok nije počeo da povraća

Hana Dunđerov | 10. 09. 2013. - 22:05h   10:39h

Grupa osnovaca napala je Novosađanina Ivana Janeša dok je preksinoć oko 20.20 sati, odmarao u parku kraj Železničke stanice. Kako tvrdi ovaj nastavnik matematike, dečaci stari 12 do 15 godina, napali su ga uz povike „ti si peder“, šutirali ga i udarali, sve dok mu nisu slomili nos i naneli brojne kontuzije.

Pretučeni profesor matematike Ivan Janeš

Te večeri, Janeš je izašao do obližnje pumpe kako bi naduvao gume na biciklu. Seo je na jednu klupu u parku kod železničke stanice, da odmori dok mu se ne pridruže surpuga i sin. U jednom trenutku, negde oko 20.20 sati prišla mu je grupa dečaka i pitala ga koliko ima sati. Kada su čuli odgovor mirno su nastavili nekoliko koraka, a potom sačekali da im se pridruži još nekoliko osnovaca. Ukupno, bilo ih je sedam ili osam.

Policija traga za nasilnicima

Novosadska policija potvrdila je „Blicu“ da je pokrenula istragu u ovom slučaju koji kvalifikuje kao razbojništvo.
- Policija intenzivno radi na njegovom rasvetljavanju, odnosno identifikaciji počinilaca, što podrazumeva i utvrđivanje ličnih podataka, kao i pronalaženje počinilaca- saopštila je Policijska uprava Novi Sad. Đ.P.
- Najmanji od njih, rekao bih da ide u šesti razred, prišao mi je i pitao me: Znaš li nekog pedera? Odgovorio sam da ne znam. U tom trenutku on je viknuo: „Ti si peder“, a svi dečaci su poleteli ka meni da me šutiraju i udaraju – priča Janeš.

U prvom trenutku, kaže Janeš, bio je u potpunom šoku. Nikako nije mogao da prihvati da ga je napalo nekoliko dečaka od kojih je najstariji, po njegovoj proceni, stigao tek do prvog razreda srednje škole. Pokušao je da se brani, ali, kako se braniti od dece?

- To su deca, to su samo deca. Kako da se branim? Pokušao sam da ih odgurnem. Najgore mi je bilo dok sam slušao „pusti i mene da ga šutnem“ i „hoću i ja da ga udarim“ – priseća se Janeš.

U jednom trenutku uspeo je da im pobegne, ali su ga srušili sa bicikla i nastavili da šutiraju. Koliko dugo, ne ume da odredi. Kada su prestali, on je bio u modricama, sa kontuzijama i nos mu je bio slomljen. Dečaci su se ukrali bicikl i ranac u kojem su se nalazili lopta i fotoaparat. Janeš je triput povratio od bola i batina. Kada se policija pojavila, jedva je dao izjavu.

- Zabaležili su prijavu, iste večeri su mi priveli na prepoznavanje dvojicu momaka, ali to su bili znatno stariji momci. Do sada rezultata nije bilo. Pošto mi supruga predaje u obližnjoj školi „Kosta Trifković“, čula je od učenika da su se neki mladići iz druge škole već hvalili tučom - kaže on.

Janeš je nakon napada zbrinut u uregntnom centru, gde je zadržan do tri časa izjutra. Portparolka KC Vojvodine potvrdila je "Blicu" da je Janeš primljen u i da su mu povrede sanirane na Klinici za ORL, te da je nakon toga pušten na kućno lečenje.

Janeš: Da li da pustim svoje dete da odrasta u Novom Sadu?
Dan nakon napada ovaj nastavnik matematike se pita da li je Novi Sad pravo mesto za odrastanje njegovog sina.
- Samo se pitam da li da pustim svoje dete da odrasta u Novom Sadu? Suočavam se svakoga vikenda sa masovim tučama, evo sada u njima učestvuju i deca. Ne mogu da se ne zapitam gde su ti roditelji, gde je policija i gde sve ovo vodi? – kaže Janeš.

GSA i Jukom: Napad na profesora je zločin iz mržnje
Gej strejt alijansa (GSA) i Komitet pravnika za ljudska prava (YUCOM) osudili su danas napad na profesora Janeša i zatražili da to bude kvalifikovano kao delo iz mržnje.
"GSA i Jukom zahtevaju od nadležnih organa da ovo delo bude kvalifikovano na adekvatan način - kao delo iz mržnje, i da prestane praksa blagog kažnjavanja za ovakva i slična krivična dela", navodi se u saopštenju.
Oni su izrazili zabrinutost jer je novosadska policija delo kvalifikovala "samo kao razbojništvo", a zapravo je reč i o razbojništvu i o nanošenju teških telesnih povreda od strane grupe lica, ali i o nedvosmislenom delu iz mržnje na osnovu pretpostavljene seksualne orijentacije. (Beta)

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Mladi, zdravi, puni nagomilane energije.

Pa,ko stvoreni za prinudni rad u kanalu ili rudniku.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.