Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Škola bez ponavljača, prvi srednje obavezan  (Pročitano 11320 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
Мислим да је право време за ово...  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Korisnice marko 284,
Ja mislim da vise ne znas sta pises, totalno si se zapetljao i pises samo da bi nesto napisao...

Citat
Tvoja kritika me ne boli uopste ako cemo posteno. Ocenjujem je kao nepoznavanje elementarnih stvari o skoli. Cisto ispiranje mozga na tebi od strane nekog youtube sarlatana i tvoje propovedanje ovde ne odusevljava nikoga. Mozda i zato sto se upravo tako ponasas da ne umes da saslusas stvarne cinjenice vec samo propovedas youtube sarlatanizam
Pa nece bas biti da je tako. Tebe sve ovo jako boli, to se vidi iz aviona, jer znas da je istina. Ja ti samo kazem da treba pocnes da koristis mozak i da je skola jedno, a realnost drugo!

Tacno je da na jutjubu ima sarlatana, ali ne kroje oni sudbinu sveta, vec sarlatani u kravatama, skolovani u sistemskim skolama, a sudbina sveta je sve samo ne ruzicasta. To su cinjenice, a sve polazi od obrazovanja!

Ako hoces dobru ocenu, onda ne smes da:
[/img]

Razmisli o ovome:

« Poslednja izmena: 06. Feb 2014, 20:28:10 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa ako uporedis broj visoko obrazovanih... 90te
i sada..danas....bit ce ti nesto jasnije...
da se ne radi o strahu od obrazovanja..nego da je suprotno..
i da u regionu je veci broj visokobrazovanih lica nego ikada
u istorijii ovog regiona... Smile

samo da je tu kvalitet upitan...

sto opet govori da se kvalitet nece steci popustanjem neke skolske discipline i stege...
i popustanjem pri ocjenjivanju necijeg rada i truda...ili nerada ...

nego bash suprotno  treba uraditi..
treba se vratiti na onaj nivo...od pre rata...
da bise dobio priblizno isti kvalitet....

tada su nasa  visoko obrazovana lica u cijelom svetu  svi sirom rasirenih ruku docekivali...
svi su  ih smatrali  vrhunskim strucnjacima...
a danas ni ovdje ne mogu da dobiju posao a kamoli u austriji ili njemackoj...o americi da ne pricam...
s nasom diplomom bilo cega u sad-u najveci domet ti je voznja limuzine...za 1300 $ dolara mjesecno...

i to treba promjeniti na bolje...podici kriterijume pri upisima u neke skole i vise skole i fakultete...
da ne moze neko ko se zajebavao po srednjoj  skoli..upisati sta on hoce...

pa danas imamo hiljade pravnika i ekonomista i menadzera koje niko normalan nece zaposliti...
jos najmanje  20 godina ...
jer su potrebe na tim poljima  davno za toliko godina  unapred prebukirane...
a sve sto valja i sve sto se svojim radom i znanjem izdavajalo od prosjeka...to  je i zaposljeno..

Smile

« Poslednja izmena: 06. Feb 2014, 20:57:24 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Apple 15
Citat

Kako mrzim ove imbecilne americke fore... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49764
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
"Први средње обазен" је глупост. Или све или ништа. Какав је смисао једног разреда школе? Шта са тим можеш радити? Ко ћете запослити? Каква је разлика са њим и без њега?
« Poslednja izmena: 06. Feb 2014, 21:29:41 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung 111111
Citat
pa danas imamo hiljade pravnika i ekonomista i menadzera koje niko normalan nece zaposliti...
jos najmanje  20 godina ...
jer su potrebe na tim poljima  davno za toliko godina  unapred prebukirane...
a sve sto valja i sve sto se svojim radom i znanjem izdavajalo od prosjeka...to  je i zaposljeno..

Bobak ako si primetio to sto si nabrojao uglavnom administrativne stvari.
Odnosno pojavili su se privati komercijalni fakulteti koji skoluju kadrove za administrativne svrhe jer samo tu mogucnost imaju.Obicno su to menadzer za koje kakve gluposti (kulturu i medije i tako dalje) sa kojima u samom startu nemas sta da trazis.
Druga stvar je to sto ce ako se nastavi trend da se privatni fakulteti bave pravom i ekonomijom (a inace ne mogu na crtu da stanu drzavnim fakultetima sto se toga tice) akademosko zvanje pre svega biti ugrozeno.Zamisli nekog ko sto godina studira prava na pravnom drzavnom fakultetu..i kaze za sebe da je pravnik i onaj koji se prosetao kroz neki gigatrend za sebe kaze to isto ?!
I da,kvalitet studija nije opao .. i ne verujem da ce jer ponavljam privatne fakultete ne racunaj u fakultete,sto se tice drzavnih..Procenat ljudi koji ga zavrsi je priblizno isti kao i pre.Odnosno u Srbiji je pre deset godina ljudi sa visokim obrazovanjem bilo oko 6 posto.Onda je dosao DS prosperirali su neke ustanove koje sebe nazivaju fakultetima..i sad je to deset posto.Ali opet ti kazem tih deset posto nikad ne bi bilo kad bi izbacio raznorazne menadzere sa prvatnih fakulteta iz evidencije.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Korisnice marko 284,
Ja mislim da vise ne znas sta pises, totalno si se zapetljao i pises samo da bi nesto napisao...

A mozda jednostavno ne razumes sta pisem. Jer ja baratam cinjenicama a ne youtube sarlatanizmom koji ispira mozak kako je skola zlo. Smiley

Mozda ti treba i da zavrsis neke skole da bi razumeo. Pa da naucis da ako hoces da propovedas moras da vodis konstruktivan dijalog gde umes da saslusas drugu stranu pa i prihvatis neke stvari. A ne pljuvacinu na sve strane bez ikakve ideje o cinjenicama...

Citat
Pa nece bas biti da je tako. Tebe sve ovo jako boli, to se vidi iz aviona, jer znas da je istina. Ja ti samo kazem da treba pocnes da koristis mozak i da je skola jedno, a realnost drugo!
Ja ti lepo kazem, mene uopsteno zabole sta ti mislis o skoli i da nesto menjam tvoje misljenje. Ti imas svoje ja imam svoje i to je to. Jedini razlog sto uopste i pricam sa tobom je sto me prozivas konstantno pa ti odgovaram na prozivke. Da nije toga ne bih te uzimao u usta i pustao bih te da propovedas svoj youtube sarlatanizam.  Smile

Inace sto se tice kritike, pa kritikujem i ja skolski sistem i preispitujem ga. Posebno ovakve neke more koje se uvode u isti o kojima se govori ovde. Samo sto treba da ne budes youtube bot pa da lepo procitas i razumes sta sam pricao od pocetka teme o ovoj reformi...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.