Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:53:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi predlog „Severna Makedonija”  (Pročitano 153553 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Ja nemogu da zamislim da tu na forumu ima toliko budale i isperenih mozgova.Ja se cudim kad citam postove u smilsu cuvajte se i pazite se od Makedonaca ili malo pazljivo sa njima.Ja nikad nisam sreo nekog koji je pricao da vole da ratuje protiv Srbima ili ostale glupostima.Ja nikad nisam cuo da neki Makedonac koji putuje u Srbiju da bude maltretiran ili tepan zasto je Makedonac ili suprotno da neki Srbin bude tepan kada je u Makedoniju zbog toga sto je Srbin.Ja na odmoru u Ohridu sretnem mnogo Srbina i Srbkinje i svi piju,druze se sas lokalnom naseljenje i niko ne prica za politiku jer jednostavno to niko ne interesira.Poznajem mnogo Srpkinje koji su udane ili se udaju u Makedonije koji zive sretan zivot i svi gi cuvaju kao svoji.Jebi politiku ona jebe samo mozak obicnog gradjanja i nista vishe.Ja sam isao par puta u Beogradu i sam zapoznao mnogo divnig devojaka i decaka.Ja neznam odkud tolika mrznja na forumu jer realnost je sprotivna.
nema ovde mrznje prema makedoncima, nego jel su ti se dopali ti divni decaci?
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Qtek 小米
"Скопље против интереса грађана"
31. јул 2009. | 01:14 -> 08:59 | Извор: Тањуг
Атина -- Министарка спољних послова Грчке Дора Бакојани изјавила да су становништву Македоније, због политике владе у Скопљу, ускраћене евроатлантске интеграције.

Она је рекла да је по питању њеног имена неопходно да се изнађе решење које отвара пут за будућу сарадњу и безбедност. "Политика владе у Скопљу је до сада ову земљу и њен народ лишавала њихове евроатлантске будућности", изјавила је Бакојани на седмој Генералној скупштини Светског грчког интерпарламентарног удружења.

Грчка министарка спољних послова је поводом спора који се са суседном државом, БЈР Македонијом, води око њеног имена, истакла да су став који по том питању заузима Грчка прихватили њени међународни партнери како у Букурешту на самиту НАТО-а, тако и у Бриселу у оквиру самита ЕУ.

Она је изјавила да је структурна политика коју Грчка води допринела да се њен став у том погледу схвати на међународном нивоу, те да је у том настојању знатан допринос имала и грчка заједница у иностранству. Бакојани је нагласила да је порука коју Грчка шаље својим суседима јасна - не може више да се изврће историја, а да се не трпе последице, те да је решење питања имена БЈР Македоније неопходно за европску и евроатлантску будућност ове земље.

"То Грчка тражи. Настављамо да водимо тешку и захтевну преговарачку борбу у оквиру ОЕБС-а", рекла је Бакојани, наглашавајући да је за решење овог дугогодишњег спора неопходно прихватити "сложено име са јасном географском одредницом, која ће важити за све, решење за добробит свих, решење ка будућој сарадњи и безбедности".
« Poslednja izmena: 31. Jul 2009, 12:19:10 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 7610g
Ма прихватите БЈР Македонија,јебаће вас Грци..може име се!

Ja nemogu da zamislim da tu na forumu ima toliko budale i isperenih mozgova.Ja se cudim kad citam postove u smilsu cuvajte se i pazite se od Makedonaca ili malo pazljivo sa njima.Ja nikad nisam sreo nekog koji je pricao da vole da ratuje protiv Srbima ili ostale glupostima.Ja nikad nisam cuo da neki Makedonac koji putuje u Srbiju da bude maltretiran ili tepan zasto je Makedonac ili suprotno da neki Srbin bude tepan kada je u Makedoniju zbog toga sto je Srbin.Ja na odmoru u Ohridu sretnem mnogo Srbina i Srbkinje i svi piju,druze se sas lokalnom naseljenje i niko ne prica za politiku jer jednostavno to niko ne interesira.Poznajem mnogo Srpkinje koji su udane ili se udaju u Makedonije koji zive sretan zivot i svi gi cuvaju kao svoji.Jebi politiku ona jebe samo mozak obicnog gradjanja i nista vishe.Ja sam isao par puta u Beogradu i sam zapoznao mnogo divnig devojaka i decaka.Ja neznam odkud tolika mrznja na forumu jer realnost je sprotivna.
nema ovde mrznje prema makedoncima, nego jel su ti se dopali ti divni decaci?

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

HASTA SIEMPRE COMANDANTE CHE GUEVARA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Бугарска прети Македонији блокадом
5. август 2009. | 15:04 | Извор: Бета
Скопље -- Бугарска је запретила Скопљу блокадом интеграција у ЕУ, ако бугарска држављанка Спаска Митрова, која је три месеца у затвору у Македонији, не буде ослобођена.

Спаска Митрова је у затвору у Македонији, због тога што није дозволила свом бившем супругу да посећује њихово дете и поред одобрења центра за социјалну бригу. "Уколико Македонија не ослободи Митрову Бугарска ће блокирати европску интеграцију Македоније", наводи се у ноти коју је бугарско министарство упутило македонској амбасади у Софији.

Неименовани портпарол бугарског министарства рекао је македонским медијима да је тај став званичан и да ће конкретни кораци Бугарске зависити од реакције македонских власти.

У бугарској ноти се наводе и "друге сумње да су неки бугарски грађани изложени административним и полицијским притисцима у Македонији".

Македонско министарство спољних послова сматра да Македонија и Бугарска треба да се дистанцирају од "класичне манипулације с људским судбинама", како се не би угрозили пријатељски односи између две земље.

Пуче тиква.   Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Makedoncima su ipak najmrskiji Srbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Па наравно када знају да су Срби, тако је и са осталим квази-нацијама.
Мада степен србофобије је далеко већи ако се и верски разликујемо.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
pa,jeste.
mi smo im krivi sto nismo istamanili Siptare.
mi smo im krivi sto su se isti nakotili po Makedoniji.
mi smo im krivi za sve.
kao-vole nas svim srcem,a lupetaju da nisu Sloveni(vec potomci Aleksandra Makedonskog...  Smile Smile Smile),i samo cekaju kad ce da se ucepe NATOu i amerima(ne mislim samo na uclanjenje...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung B120
ja smatram da Grci imaju puno pravo  da se ljute na to što im je ukradeno ime Makedonija.Ja volim Makedonce,ali mi ih je žao,jer oni nemaju istoriju,pa je kradu od Grka.Trebalo bi da ih je sramota to što oni kradu grčku istoriju,ali oni su na tom planu toliko dogurali da počinju sa gradnjom ustavni sud u Skoplju u izgledu atinskog  Partenona.takođe,na tlu cele Makedonije niču skulpture Aleksandra Velikog i Filipa drugog.

Zato smatram da treba da se promeni ime BJRM u neko drugo ime koje ne bi diralo ime antičke Makedonije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
ja smatram da Grci imaju puno pravo  da se ljute na to što im je ukradeno ime Makedonija.Ja volim Makedonce,ali mi ih je žao,jer oni nemaju istoriju,pa je kradu od Grka.Trebalo bi da ih je sramota to što oni kradu grčku istoriju,ali oni su na tom planu toliko dogurali da počinju sa gradnjom ustavni sud u Skoplju u izgledu atinskog  Partenona.takođe,na tlu cele Makedonije niču skulpture Aleksandra Velikog i Filipa drugog.

Zato smatram da treba da se promeni ime BJRM u neko drugo ime koje ne bi diralo ime antičke Makedonije
sa svim se slazem.
al,suvise su ponosni da bi slusali...
oni Sloveni,ma kakvi...oni su ponosni potomci starih Grka! 
najbitnije je to,a to sto im se zemlja pretvara u...veliku siptarsku rupu,to ce kasnije da rese... 

pazi,ja,koji imam porodicu u Skoplju,i koji vucem deo porekla i iz Makedonije i iz Grcke,znam da oni nisu potomci Starih grka,a zna i ceo svet.ali,ne,njima to objasniti...to je nemoguce.i sto je najgore,to im je svima usadjeno u glavi.i ovi moji u Skoplju podrzavaju tu teoriju.ako nismo jedno milion puta raspravljali o tome,ali,ne,oni ce uvek naci neku kariku/dokaz/poruku...  Smile Smile

Smile Smile

uostalom,to je i manje bitno ovde.ono sto je bitno je to da je jedna cela drzava koja je u fazi istrebljenja je u stanju da,zbog jednog imena,i to imena koje aldira na teoriju za koju se zna da je netacna,sama sebe koci i sputava,i jos nastavlja da izaziva medjunarodne probleme i nesuglasice...   Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 20:29:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung 

И нису заправо. Од комшија Шиптара, Бугара, Грка и нас, ми смо им најмање мрски.

Па наравно када знају да су Срби.

Престани са вређањем српске нације и правих Срба овде.

Ако си ти већ чокалија пореклом, то не значи да Срби имају нешто заједничко са вама. Па већина чистих Срба вас сматра нешто мало бољим од цигана, због оно мало словенске крви, која је оплеменила ту смешу свих гадости које су прошле вардарском долином.

Поредити један бар у оквирима ових простора велики и значајан народ, са гомилом дезоријентисаних Бугара, је грех.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 23:27:17 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:53:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.