Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:55:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi predlog „Severna Makedonija”  (Pročitano 153554 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Kakve ovo veze ima sa temom? Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Qtek 小米
Па пошто се не зна узрок те туче, можда су се посвађали због новог имена државе.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
A možda su u šumi? Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Туча у Тетову
11. јул 2009. | 14:33 | Извор: ФоНет
Тетово -- Три лица су приведена, а неколико људи је лакше повређено у тучи између Македонаца и Албанаца, која се рано јутрос догодила у центру Тетова.

Полиција из Тетова је саопштила да су у инциденту учествовале две групе од пет до шест лица македонске и албанске националности, који су од раније познати полицији као чести прекршиоци јавног реда и мира. Полиција је навела и да је већина учесника у тучи била под дејством алкохола.

Приведена су два лица македонске и једно албанске националности.

Полиција предузима мере за проналажење осталих учесника у тучи.
Непотребно се диже прашина око тога.Па сваки дан има туче.Туче се сваки са свакога.Незнам зашто толика прашина кад се потуку Албанци и Македонци.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Jezik Republike Severne Makedonije je pola Makedonski , a pola  Smile  ............Albanski, to jest Šiptari bratac. Makedonci stalno zaboravljaju Šipce, a oni im duvaju za vratom.
Ne zaboravljamo ali za sada nam duvaju na drugom mjestu  Smile

ne bih baš bio tako uspaljen da sam na tvom mestu. Oni duvaju, duvaju, pa ti kuću oduvaju.
Видечемо.Први пут су искористили туџу силу у своју корист.Па није сваки дан Великдан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung 
Проблем је што им кроз неколико деценија и неће требати туђа сила.

Биће их више од нас и вас заједно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
sad tek shvatih koliko sam glup primer. koja bi jos budala htela da prisvoji nemacku istoriju?! Smile
bolji primer su mi englezi i irci ili nesto slicno.

Pa imamo mi sličnih primera. Evo, hercegovački Hrvati svoj narodni dom u Mostaru zovu "Hrvatski dom Hercega Stjepana Kosače". I šta sad, mi (država Srbija) treba da gubi vreme i da se drka sa Hrvatima, objašnjavajući da je Stefan Kosača bio "herceg od Svetog Save" i da je zadužbinar velikog broja pravoslavnih crkava po Hercegovini.

Šta bi mi dobili time da histerišemo kako je herceg Stefan Vukčić Kosača bio Srbin???

To je gubljenje vremena, Hrvati na svojoj suverenoj teritoriji mogu da rade šta hoće, isto kao i mi na svojoj teritoriji, isto kao i Makedonci itd.
Онда треба да пристанемо и да је свети Сава Бугарин, па да пустимо Бугаре да се свађају са Хрватима?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Qtek 小米
Македонски премијер у посети Србији

22. јул 2009. | 08:33 -> 12:48  | Извор: Тањуг

Премијери Србије и Македоније Мирко Цветковић и Никола Груевски оценили су земље западног Балкана на путу ка Европској унији треба међусобно да сарађују.

"Обе земље имају исти циљ - а то је пријем у Европску унију и обе земље улажу пуно напора на остварењу тог циља", рекао је Груевски на заједничкој конференцији за новинаре после састанка са Цветковићем. Он је навео да и Србија и Македонија желе да се нађу у Европи без граница.

Груевски је, сусретом с Цветковићем, отпочео једнодневну посету Србији, а после сусрета са српским премијером у четири ока уследио је састанка са делегацијама.

После тога у Влади Србије потписана су два документа.

Премијери Цветковић и Груевски потписали су Споразум о економској сарадњи, док су министар културе Србије Небојша Брадић и заменик македонског министра културе Драган Недељковић потписали Програм културне сарадње.

Београд и Скопље почели су да унапређују односе од маја ове године, када је у Македонији боравио председник Србије Борис Тадић на инаугурацији председника Ђорђа Иванова.

Тада је оцењено да, иако две државе немају исте погледе на питање Косова, то не треба да кочи развој међусобних односа.

Претходно, односи између Скопља и Београда погрошани су након што је Македонија, уз Црну Гору, лане у октобру одлучила да призна једнострано проглашену независност Косова и то непосредно пошто је Генерална скупштина УН подржала иницијативу Србије да се о питању легалности овог једностраног акта изјасни Међународни суд правде у Хагу.

Са Северно-Македонцима (не знам још увек како се званично зову) морамо бити опрезни, није паметно кварити односе (зато што су они и даље део наше културе), али не треба ни попуштати као што смо често радили.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Ja nemogu da zamislim da tu na forumu ima toliko budale i isperenih mozgova.Ja se cudim kad citam postove u smilsu cuvajte se i pazite se od Makedonaca ili malo pazljivo sa njima.Ja nikad nisam sreo nekog koji je pricao da vole da ratuje protiv Srbima ili ostale glupostima.Ja nikad nisam cuo da neki Makedonac koji putuje u Srbiju da bude maltretiran ili tepan zasto je Makedonac ili suprotno da neki Srbin bude tepan kada je u Makedoniju zbog toga sto je Srbin.Ja na odmoru u Ohridu sretnem mnogo Srbina i Srbkinje i svi piju,druze se sas lokalnom naseljenje i niko ne prica za politiku jer jednostavno to niko ne interesira.Poznajem mnogo Srpkinje koji su udane ili se udaju u Makedonije koji zive sretan zivot i svi gi cuvaju kao svoji.Jebi politiku ona jebe samo mozak obicnog gradjanja i nista vishe.Ja sam isao par puta u Beogradu i sam zapoznao mnogo divnig devojaka i decaka.Ja neznam odkud tolika mrznja na forumu jer realnost je sprotivna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:55:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.