Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:18:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi predlog „Severna Makedonija”  (Pročitano 153567 puta)
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
mada kako su i hrvati doceklai svabe u DSR ,jesu li oni nemci?

da boris III ako mislis na njega?a naslikama  je verovatno docek iz DSR?
druze procitaj moje postove,i videces koliko je bulgarizacija preslo preko srpske makedonije i bice ti jasno zasto je taj docek tako izgledao,nije bilo tesko prikupiti 1000 novopecenih bugara da doceka bugare.

stvarno daj neki dokaz,da su makedonci to sto ti kazes da jesu.....ja sam tebi dao 79 dokaza da su srbi,a ti meni neke slike koje su mozda i montaza.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
dobro, jel mora to "druže" ?!?!
prevrće mi se želudac...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citam temu i sve cekam da neko pobije Zemunca al nesto vam ne ide. Falicne vam price, tvrdite da je Makedonija srpska jer su njom vladali Srbi. Jaka muda. Postujete kako je neki komunjara spalio dokumenta iz Kraljevine i vratio prezimena na -ski. A jel znate da su bas u Kraljevini ta prezimena iz -ski promenjena u -ic?

Ja se sa Zemuncem u jako jako jaaako puno stvari ne slazem, ali ovde mu za sada ne mozete nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ma polako, jbg, nemam ja u kompu spremne argumente, kao što on verovatno ima foldere " vojvodina - republika", "Makedonija nema veze sa Srbijom", "Hrvati su ustvari nebeski narod" itd.
nisam ni znao za ovu temu do malopre...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citam temu i sve cekam da neko pobije Zemunca al nesto vam ne ide. Falicne vam price, tvrdite da je Makedonija srpska jer su njom vladali Srbi. Jaka muda. Postujete kako je neki komunjara spalio dokumenta iz Kraljevine i vratio prezimena na -ski. A jel znate da su bas u Kraljevini ta prezimena iz -ski promenjena u -ic?

Ja se sa Zemuncem u jako jako jaaako puno stvari ne slazem, ali ovde mu za sada ne mozete nista.
ma,dobro,druze,neka su i potomci... Egipcana,stvar je u tome da ce oni nestati zbog svojih tripova i inacenja.
ja sam nekada zaista gajio nade "bice nesto od te zemlje" i zaista ih gotivio(mislim,generalno,kao narod),i trpeo njehove filozofije(i dan danas trpim) i govorio im da batale sada te gluposti,i da uzmu i skoncentrisu se na bitnije stvari,ali,kad sam video da je njima i dalje bitnije da se dokazuju da su ovi,oni,da su ovakvi,onakvi(a nikoga pritom ne zabole za to),i da se svadjaju sa drugima zbog imena,dok im stoka jede zemlju,reko "ma,mislite sta ocete,ko vas jebe...  Smile"
mislim,stvarno vise...  Smile
ja i dan danas volim tu zemlju,mislim,pobogu,to je delom moja domovina,ali,narod...ako je narod digao ruke sam od sebe,ili je postao toliko zaslepljen dokazivanjem i prepucavanjem,pa ja mu sigurno ne mogu nista pomoci,ako on sam sebi nece da pomogne.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2009, 01:30:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
svaka ti je na mestu !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
ma ja sam mu dao 79 dokaza sto stranih sto domacih,i ispod svakog pise izvor....samo treba ih procitati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
kad sam video da je njima i dalje bitnije da se dokazuju da su ovi,oni,da su ovakvi,onakvi(a nikoga pritom ne zabole za to),i da se svadjaju sa drugima zbog imena,dok im stoka jede zemlju,reko "ma,mislite sta ocete,ko vas jebe...  Smile"
ako je narod digao ruke sam od sebe,ili je postao toliko zaslepljen dokazivanjem i prepucavanjem,pa ja mu sigurno ne mogu nista pomoci,ako on sam sebi nece da pomogne.
Ko da pricas o Srbima! Istu stvar radimo i mi Smile

Pzi ovako.. Oni kao narod pokusavaju da se nacionalno definisu. Nisu oni nikakvi Srbi i sta ti ja znam vec su zaseban narod koji je uzeo ime teritorije na koju su se naselili. E sad imali su tu nesrecu da nemaju drzavu do skoro (kao recimo i Hrvati) jer su prvo Srbi pa onda Turci vladali njima. To nikako ne znaci da oni kao narod ne postoje. Njihova je tragedija sto su tr[peli strasan uticaj Bugara Grka i Srba pa su posle toliko vekova postali buckuris. I kao slag na tortu je dosao komunizam kada su se izjasnjavali kao Jugosloveni.

Posledica svega toga je da oni sada imaju dilemu o svojoj najdaljoj proslosti. Njih kopka poreklo, a svesni su da su pod Srbima i Turcima kasnije bili sve do pre 15ak godina. Dakle najdalja proslost ih jebe. I tu se onda dele na Aleksandrove potomke koji pljuju komuniste i optuzuju ih da su ih zatrovali slovenstvm (smesno) i na komuniste koji su u manjini koji su i dalje za bratstvo jedinstvo (takodje smesno).

I meni uopste ne smeta ta njihova borba. Smatram da je to normalna stvar da resis i utvrdis jednom za svagda svoju istoriju. Oni imaju problem sto su mali i slabi a istorija im se kosi sa drugim zemljama pa zbog toga moraju da u toj svojoj borbi za nacionalnu svest traze saveznike.

Kad pogledas iz treceg ugla ustvari vidis da smo ustvari i mi i oni u istom problemu i da se i mi kao i oni ponasamo jadno.

ma ja sam mu dao 79 dokaza sto stranih sto domacih,i ispod svakog pise izvor....samo treba ih procitati  Smile
Nasao sam dosta rupa tu. Sacu prelistam detaljnije pa moze da polemisemo.

edit: kao sto rekoh, sve govori o tome da su Srbi vladali tom teritorijom, a ne da je ona srpska niti da je narod srpski Smile
A te navode Konstantna moze da ti pojasni Feanor ako svrati na forum posto on gotivi teoriju da se Sloveni nisu doselili ovde vec da su oduvek bili ovde..
« Poslednja izmena: 21. Nov 2009, 01:48:18 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Qtek 小米
Људи шта сте се ухватили прошлости ко пијан плота, кад све може да се утврди у чињеницама садашњости.
Да су Македонци најстарији народ на Балкану и да поседују националну свест не би у Србији само 10% њих се изјаснило да су Македонци, а осталих 90% да су Срби.

Да Македонци нису мењали српска презимена (и да поседују националну свсет)данас би свих 35.000 Срба (по последњем македонском попису) у Македонији се презивало онако како ево-Срби и Македонци мисле да се ''типични'' и ''прави'' Срби презивају на -ић.
Али није тако трећина тих грађана БЈРМ који су се узјаснили да су Срби, се презивају на -ски.

У Мекедонији постоје људи који се презивају Србиновски, изгуглајте то ако не верујете.

Али евросрби се са правом плаше свих Срба који нису пореклом из Београда и уже Србије и Војводине, јер ми смо носиоци идеје Велике Србије, јер наша дедовина је под окупацијом Европљана и њихових слугу. Ми смо највећи непријатељи ЕУ.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
pa makedonci  i jesu juzni sloveni,neka mesavina srba i bugara......  Smile Smile Smile

znaci taj feanor dereticev djak? Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2009, 01:53:32 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:18:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.