Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 10:12:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Polo  (Pročitano 27056 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung i8510 innov8
Dolazi i Volkswagen Polo GTI

Nakon promocije standardnog Pola na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, u Volkswagenu naravno planiraju proširenje njegove palete, između ostalog i sa sportskom GTI verzijom, koja bi trebalo da se pojavi do kraja ove godine (najverovatnije u septembnru, na Salonu u Frankfurtu).

Za pogon Pola GTI će se brinuti 1.4 TSI agregat (imaće i kompresor i turbo punjač), koji će raspolagati sa oko 180 konja, a rezultat je ubrzanje do stotke za oko 6 sekundi i maksimalna brzina od 225 km/h.

U odnosu na standardne verzije, novi Polo GTI će stilski biti atraktivniji, što će pre svega biti zasluga nešto agresivnijeg prednjeg dela, karakteristične saćaste GTI maske (uokvirene crvenom lajsnom), proširenih blatobrana, drugačijeg zadnjeg branika sa difuzorom i dve izduvne cevi, zadnjeg krovnog spojlera i seta aluminijumskih točkova. Što se unutrašnjosti tiče, ona će dobiti sportska sedišta, aluminijumske pedale, kao i kožni volan i ručicu menjača.   

Standardno će se u Polo GTI ugrađivati šestostepeni manuelni menjač, a kao opcija na raspolaganju će biti i sedmostepeni DSG menjač sa duplim kvačilom.

Izvor: Autoblog
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1780
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia 1650
uuuuuuuuuuuuuuu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung i8510 innov8
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung i8510 innov8
Mmmmmm.... dobar je.....  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
Mmmmmm.... dobar je.....  Smile Smile
Listam slike iznad i stignem do tvog posta,pročitam ga i tek onda provalim da uopšte nisam obratio pažnju na auto sa slika. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung i8510 innov8
Hahaha...Pored ove, sve je dobro....   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Novi VW Polo osvojio AutoBild nagradu za dizajn

Prema anketi čitalaca najtiražnijeg nemačkog auto časopisa AutoBild, novi VW Polo je zauzeo prvo mesto za dizajn u kategoriji malih i kompaktnih vozila, osvojivši tako nagradu "AutoBild Design Award".

U izboru za najlepši automobil učestvovalo je oko 100.000 čitalaca časopisa AutoBild, koji su birali između 83 vozila u 5 kategorija. Novi Polo je sa 42,4% glasova uverljivo odneo pobedu u svojoj kategoriji. Uzevši u obzir sveukupni poredak 83 modela, novi Polo je zauzeo izvrsno treće mjesto.

Podsećanja radi, prošle godine je Volkswagenov model Scirocco osvojio "AutoBild Design Award" u kategoriji sportskih vozila i kupea, ostavivši tako iza sebe konkurenciju iz luksuzne klase. Novi Polo nastavlja njegovim putem.

AutoBild dodjeljuje ovu nagradu već četvrti put zaredom od 2006. godine.

Izvor : Autosport.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N73 Music
ahahahahhahahaahhahahahahahaha hahahaahahahahahahhahahaahhaha hahahahahahahahaahahahahahahha hahaahhahahahahahahahahahaahah ahahahahhahahaahhahahahahahaha hahahaahahahahahahhahahaahhaha hahahahahahahahaahahahahahahha hahaahhahahahahahahahahahaahah ahahahahhahahaahhahahahahahaha hahahaahahahahahahhahahaahhaha hahahahahahahahaahahahahahahha hahaahhahahahahahahahahahaahah ahahahahhahahaahhahahahahahaha hahahaahahahahahahhahahaahhaha hahahahahahahahaahahahahahahha hahaahhahahahahahahahahahaahah ahahahahhahahaahhahahahahahaha hahahaahahahahahahhahahaahhaha hahahahahahahahaahahahahahahha hahaahhahahahahahahahahahaahah ahahahahhahahaahhahahahahahaha hahahaahahahahahahhahahaahhaha hahahahahahahahaahahahahahahha hahaahhahahahahahahahahahaahah ahahahahhahahaahhahahahahahaha hahahaahahahahahahhahahaahhaha hahahahahahahahaahah
zasto me ne cudi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
HTC Tattoo
Što,da nije ružan,ili da možda neki reno nije lepši,ili pežo,he,he,he Tužna je konkurencija ovom polu,možda je i to razlog. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 10:12:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.