Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:54:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: novi mercedes  (Pročitano 21333 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2268
mob
LG 
to i ja kazem ali me niko ne slusa Wink
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To ti je kao poredjenje Nokia protiv recimo Samsunga.
Ma jeste sve to lepo sjajno i lepo zvoni... al nije to to. Ako on meni crkne prvi put kad mi ispadne... hebes sve. Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
Ne kažem ja da je Kia bolja od Mercedesa (ipak je Mercedes poslije Toyote najkvalitetnije auto na svijetu).
Kao prvo Mercedes kao partner Kii i Hyundai-u nikad neće dozvoliti da budu bolji, ali postoji i drua stvar - cijena. Kia sorento je duplo jeftinija od Mercedesa ML, a ML sigurno nije duplo bolji. To pokazuju i osvojene nagrade za najbolji terenac godine u mnogim zemljama širom svijeta.

A kao što sam rekao Kia daje petogodišnju garanciju a Hyundai trogodišnju. Sigurno nebi davali toliku garanciju da su u pitanju nekvalitetni automobili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
Citat: SerbianFighter
Ipak se oseti stravicna razlika izmedju kosookog i pancera.

Stravična ???
Imaš li položen vozački ?
Ako imaš - koji si to mercedes i "kosooki" automobil vozio ?
U čemu se ogleda stravična razlika ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vozio sam Mitsubishi Carismu 5 i smatram je za fenomenalno vozilo. Ali kada uporedim sa osecajem koji sam imao u Mercedes S klasi Audi A6 ili VW Bora... nisu uopste iste lige.
Nemam polozen vozacki, ali to ne znaci da se ne vozim kolima, i da ne mogu da osetim razliku izmedju Peugota 206 i neke blede Daewoo kopije ili Hyndai
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
najveca razlika izmedju koreanca i shvabe je u zavrsnoj obradi.
i naravno kad ti se pokvari koreanac ti sedi i placi.

i da, Hyundai je najbolji koreanac. Smile
IP sačuvana
social share
idi begaj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
Vozio sam Mitsubishi Carismu 5 i smatram je za fenomenalno vozilo. Ali kada uporedim sa osecajem koji sam imao u Mercedes S klasi Audi A6 ili VW Bora... nisu uopste iste lige.
Nemam polozen vozacki, ali to ne znaci da se ne vozim kolima, i da ne mogu da osetim razliku izmedju Peugota 206 i neke blede Daewoo kopije ili Hyndai

Ne možeš porediti S klasu i A6 sa Carimom kad nisu u istoj klasi. Boru možeš ali gdje baš nađe Carismu koja su proizvodi već hiljadu godina. Uporedi Mazdu 6 ili Toyotu Avensis sa Borom pa onda reci ko je bolji (inače Bora je Golf IV sa produženim prtljažnikom).
Ništa se ne može gledati generalno !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
Citat: Yoda
najveca razlika izmedju koreanca i shvabe je u zavrsnoj obradi.
i naravno kad ti se pokvari koreanac ti sedi i placi.

i da, Hyundai je najbolji koreanac. Smile

Ne znam kako je kod vaš ali kod nas Hyundai ima uz VW i Škodu najbolju servisnu mrežu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sto znaci da se najvise kvari jer da se ne kvari ne bi bilo toliko posla i toliko servisa Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
Sto znaci da se najvise kvari jer da se ne kvari ne bi bilo toliko posla i toliko servisa Smiley

E jebi ga sad ! Ti izgleda nemaš pojma pa lupaš ?
Kad kažem servisna mislim i na dilersku, pa ne drži neko samo servis - to se podrazumjeva. Hyundai je kod nas jedna od najprodavanijih marki automobila.l
A da je poznat po kvarovima nebi ga kupio - pa nisam ja malouman da dam 50.000 KM za nešto što ne valja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:54:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.