Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 09:21:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: novi mercedes  (Pročitano 21327 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
skrenili smo sa teme o mečkama ... mene one ne rajcaju jer mislim da je on ipak statusni simbol i jednom je neko rekao ; LJUDI KOJI IDU KA USPJEHU VOZE BMW-e , A ONI KOJI SU POSTIGLI SVE VOZE MERCEDES !!!
sebe smatram mladom i perspektivnom osobom koja ima da uradi još puuuunoooo u životu

mece su za nekog ko ne želi više ništa od života , možda mislim krivo , ali VOLIM KAKO MISLIM
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 357
E, pa po prvi put mislim da mislis krivo. Sta je sa npr.. Aston Martin? Ako je ono za meckicu ispravno, sta je onda postigao ovaj sto vozi astona ? Smiley
Ciao
IP sačuvana
social share
:cheesy:  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
mob
Nokia N73
nema sta mercedes ima najbolji design, a kvalitet zna se, ili kako bi reko moj pokojni deda, nije auto auto dok nema zvezdu na haubu  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
No comment  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
iman ja komentar , a to je da je moja filozofija življenja ista kao i što vozim , brzo , brže , najbrže ! A tu se ne uklapa mečka koja je po meni stvorena za one koji hoće krstarit cestom  , udobno zavaljeni u kožu , i debela kuba među zubima ( to ja tako vidim ) ,

GrofNS , autić ti je bombon , i po mom ukusu ( tek sad sam ugledala sliju ).To je po meni stroj za egzekuciju mečki koje ne da mrzim , nego nisam tip za njih .
Aston Martin je opet nešto drugo , ima lud dizajn i u svakom momentu prije on nego meca .

a to što na haubu mora bit zvijezda je samo ogledalo društva koje je ukalupljeno i uniformirano .

bez uvrede
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
mob
Nokia N73
Citat: miaana
iman ja komentar , a to je da je moja filozofija življenja ista kao i što vozim , brzo , brže , najbrže ! A tu se ne uklapa mečka koja je po meni stvorena za one koji hoće krstarit cestom  , udobno zavaljeni u kožu , i debela kuba među zubima ( to ja tako vidim ) ,

GrofNS , autić ti je bombon , i po mom ukusu ( tek sad sam ugledala sliju ).To je po meni stroj za egzekuciju mečki koje ne da mrzim , nego nisam tip za njih .
Aston Martin je opet nešto drugo , ima lud dizajn i u svakom momentu prije on nego meca .

a to što na haubu mora bit zvijezda je samo ogledalo društva koje je ukalupljeno i uniformirano .

bez uvrede

nije mi jasno odakle ti ta ideja?

uzmite  mercedes c klasu  --> C32 amg  (354 KS/ps  0-100 4,8 sec.) brzi od BMW M3 , cl 600 amg 55 ili/60 (safety car F1 )  preko 400 KS tempo otvoren oko 310 Kmh...  SL 55 amg  no comment Wink   slk amg novi  ili  SLR (no comment najbrzi seriski auto sveta 0-100 3,8 sec max temp 335 Kmh)
E klasa E55

ako vidite ta auto i brzinu koju razvijau ondah mi recite koji je vw brzi  ili bmw  looooooooool  ili aston martin.. stvarno ste smesni   taj image da je mercedes za pensioneri..to je iz 70./80 . godina.

ako mi pokazete brzi BMW/VW ili audi  ili lepsi cabrio nego sto je SL  itd  castim vas svi na jedno pivce  Wink

a reci mi molim te @miaana da je aston martin lepsi od novog SL amg  ili CL amg to je ta klasa od prilike ,
 nije samo da je mercedes skuplji nego je i lepsi i brzi ..ali je to sve stvar ukusa *ebiga Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
Nemoj Mercedes AMG i obični stavljati u isti koš. AMG je izdvojena firma u sklopu koncerna DaimlerChrysler. To bi bilo isto kao i poređenje Audi - Lamborghini.

SLR nije serijski auto nego se proizvodi u ograničenoj količini i već je rasprodat, a isto tako nije ni najbrži. Usput - SLR je napravljen u saradnji sa McLarenom.

A što se tiče izgleda to je stvar ukusa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 357
Citat: TheCrow

uzmite  mercedes c klasu  --> C32 amg  (354 KS/ps  0-100 4,8 sec.) brzi od BMW M3

Hahahohohehehihihuhu, jedino ako Braca grim daju izvestaj Smiley

cl 600 amg 55 ili/60 (safety car F1 )  preko 400 KS tempo otvoren oko 310 Kmh...  SL 55 amg  no comment Wink   slk amg novi  ili  SLR (no comment najbrzi seriski auto sveta 0-100 3,8 sec max temp 335 Kmh)
E klasa E55

Da li ti znas sta si sada napisao? Koliko ovo ima veze sa Mercedes-Benz koji mi spominjemo.
Primedba: SLR nije seriski auto ili se mozda nesto izmenilo u medju vremenu nisam 101% siguran.

ako vidite ta auto i brzinu koju razvijau ondah mi recite koji je vw brzi  ili bmw  looooooooool  ili aston martin.. stvarno ste smesni   taj image da je mercedes za pensioneri..to je iz 70./80 . godina.

Aha, dodji kod tate Smiley
VW nemoj ni da spominjemo vise u kontekstu ovakvih kola.
Mada moj full respect je za cl600 amg, mada mislim to sto pricamo je vec jako, jako, ozbiljan stroj.

ako mi pokazete brzi BMW/VW ili audi  ili lepsi cabrio nego sto je SL  itd  castim vas svi na jedno pivce  Wink

Sa ovim mogu da se slozim i da mi je krivo sto BMW nema cabrio tako visoke serije, krivo mi je.
a reci mi molim te @miaana da je aston martin lepsi od novog SL amg  ili CL amg to je ta klasa od prilike ,
 nije samo da je mercedes skuplji nego je i lepsi i brzi ..ali je to sve stvar ukusa *ebiga Wink

1. ukusi su razliciti. 2. Mercedes nije skupji od Astona. 3. Meni je svaki Aston lepsi od najlepseg Mercedesa.
I ako govoris o sminci i tunning-u nemoj samo AMG, po meni za mekicu ima malo boljih kuca od AMG-a, mada je amg najprisutniji.
Ajde pa caos
Samo da napomenem, daleko od toga da ja nevolim MB, pa neznam sta bih radio da mogu da si priustim CL500 ili cak CL600 ihaj.......Ali BMW je BMW Smiley
IP sačuvana
social share
:cheesy:  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
Sike , potpisujem !
1. sve je stvar ukusa ( pojasnila sam tu svoju filozofiju )
2.Lamborghini je meni tiha patnja i želja srca mog , pa gledajuć iz te perspektive znat ćeš o čemu pričam ( Diablo )
3.AMG je nešto sasvim drugo !!!

ali , bez obzira na sve novce svita , jednostavno ne znam kada bih bila spremna kupit Mercedesa , i vozila bih ga jedino kad bi dobila na lotu . Ljubitelj sam auta koji nisu samo za ukras ( ne pričam o AMG-u ) . Za preformanse sam sigurna da su mrak , ali opet - sebe ne vidim u tome .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 09:21:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.