Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 474
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi koronavirus dolazi iz Kine  (Pročitano 285108 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Sad ce da polome ekonomiju

Kupe sve za dzabe...a onda ce vrate na staro sve...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
SRBIJA :

Testiranih 440

zaraženih  89

----------------------------

Velika Britanija zatvara škole od petka

---------------------------------------------

BREAKING NEWS:

475 deaths more with #coronavirus in Italy in last day, toll at 2978

Overall average is 80 years old.
73% had already at least 2 other diseases.
24 dead had no disease

--------------------------------------

Od danas su na snazi mjere zabrane javnih okupljanja i obustave rada ugostiteljskkih objekata, trgovina, uslužnih djelatnosti. Dosad je u Hrvatskoj potvrđen 87 slučaj zaraze koronavirusom, a među zaraženima je i 9 liječnika.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2020, 18:35:47 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Kaze Brnabicka da se u Srbiju od 14 marta preko 60 000 ljudi Smiley
Cak kaze da se vracaju i oni kojima je potvrdjen korona virus Smiley

Sad je Srbija majka...majku im jebem samozivu nevaspitanu.

Ja ne razumem, ali stvarno ne razumem zasto se svima njima koji su se spasili od propale Srbije ne oduzme drzavljanstvo i zatvori granica za tu stoku Smiley
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
FB status supruga zaražene žene iz CG :

Dragi Vujacic
6 ч. ·

Dragi FB prijatelji. Da podijelim sa vama ovu vijest.

Juce popodne je Mojoj supruzi uradjen test i sinoc nam je javljeno da je pozitivna na COV19 ili da, narodski receno ima Korona virus.
Danas ce testirati nas ostale u porodici. Od sinoc kad smo dobili nalaz pa do dva ujutro i jutros, neprekidno saljemo podatke epidemioloskom centru. Pomalo smo i umorni
a i tek se izvlacimo iz onoga sto smo mislili da moze biti i obican grip.
Za sve nepoznanice pitajte mene jer sam zgrozen kakve sve vijesti kruze mrezama od osoba koje izgleda bolje znaju ko sam ja i šta sam radilo.

Par objasnjenja:

Od 5.marta -12.marta smo bili u Barseloni. Do naseg odlaska nije bio ni jedan prijavljeni slucaj u Barceloni.
Stigli smo u PG u četvrtak oko 9 uveče.
Temperaturu je moja supruga dobila sjutra i od tada smo bili u svakodnevnom kontaktu sa centrom za epidemiologiju.
Čuli smo se bukvalno svaki dan i postupali po njihovim instrukcijama.
Sa nama u avionu je bilo mnogo ljudi iz CG. Cini mi se da je pola aviona iz Tirane otislo u Podgoricu. Sta je sa njima, ne znam.

I ne:

Nismo stigli 10. Marta kao sto javljeno na RTV Cetinje vec, kao sto rekoh 12.
Moja supruga nije drzala nikakve probe hora, ni odraslima ni djeci i ne radi u CKB.
Nismo mogli biti na litiji jer smo dosli mnogo kasnije, Na prelazu Bozaj smo bili oko 8 uvece.
Moja supruga nije bila na koncertu nikakvog Šaka Polumente,
Ja ne radim u RTCG i samim tim nisam zarazio cijelu televiziju itd…..

Potrudili smo se da damo kontakte osoba sa kojima smo bili u dodiru,
ipak ne panicite, procjenu o mogučoj zaraženosti trebamo prepustiti epidemiolozima koji znaju vise o periodima inkubacije i pocetku zaraznosti osoba.
Evo vec toliko dana smo u vezi sa Doktorkama Cicic, Hajdukovic, Raicevic i Doktorom Bakicem.
Koliko mi se čini ti ljudi znaju šta rade i vrlo su požrtvovani.

PS: Pitali su me mnogi za iskustvo prelezanog Corona virusa.

Prvo - samo ga je moja supruga sigurno imala - testirana je, ali predpostavljamo da smo i mi ostali - znacemo nakon danasnjeg testa.
Mojoj supruzi je trajao 2 dana i podnijela ga je kao obican grip.
Djeci je trajao takodje 2 dana samo je najmladji sin bolovao 1 dan. Jedan sin ga nije ni dobio. Ja sam imao temperaturu do 38.5 i trajala je dva dana i dvije noci uz glavobolju,
mucninu, bolove u misicima i kratak dah. Nakon druge noci sve je krenulo na bolje. Danas jos kasljem i jos sam rovit. Ovo su nasa iskustva.
Dobili smo dosta poziva i poruka podrske. Zahvaljujem se svima dragim ljudima jos jednom.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Eto, Vrsac, Pozarevac i Pirot dobijaju karantin za begunce iz samoizolacije...
Oni koji imaju drzavljanstvo, a nemaju boraviste ... bice prebaceni u Moravic

Srecom, ovaj put je Zemun pretekao: https://www.011info.com/bilo-jednom-u-beogradu/kako-je-kontumac-u-zemunskom-parku-odbranio-evropu-od-kuge

« Poslednja izmena: 18. Mar 2020, 18:42:21 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
I opet na nas teret.

Brate, po dzepu sve te koji su spasili Srbije i to po Evropskim cenama. Ustvari po cenovnicima zdravstvenih centara u Americi.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Pa nisu rekli na ciji trosak.. jos...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Pa toga se i plasim Smiley

Zamisli koji bezobrazluk..pobegli iz Srbije a sad se vracaju i sire nam zarazu Smiley

A EU sve sve super sve najbolje sve..svaki dan slusam hvalospeve citam komentare. I sad kazu kilometarske kolone da se vrate ?!?

Pa jel EU nema zdravstvene centre ?? Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Znas sta... oni mogu samo sebe da sjebu... Puno ljudi na malo prostora = katastrofa epohalnih razmera.
Ako shit hit the fan, sigurno ih nece voziti u BGD, vec u lokalne bolnice koje nemaju sredstva... i trijaza ce biti mnogo gadna...
Da imaju razuma, sedeli bi u kucama... posto nemaju.. prepusteni su velikoj kucki Sreci...

Tako da se ja za to lecenje ne bih nesto potresala, posto je verovatnoca da ce na kraju da dobiju racun prilicno velika...osim ako ne izadju iz karantina sa nogama napred...

Citat
Pa jel EU nema zdravstvene centre ?? Smiley

I to zavisi od coveka. Eto, koleginica je u Nemackoj... otisli su pre manje od 6 meseci, centar Berlina... Oni ne mrdaju od kuce od petka, Nemci kao da se nista ne desava. Nece da se vracaju, ne zele da zaraze ni sebe ni svoje.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2020, 19:04:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Zabraniti zakonom da nasa zemlja salje pomoc evropskim zemljama narocito u novcu...

A ove sto se vracaju u zemlju odvaliti od kazne...

Overall average is 80 years old.
73% had already at least 2 other diseases.
24 dead had no disease

prvo to je logika ...

drugo izuzetno je mali uzorak da bi se izvodili zakljuchci...
« Poslednja izmena: 18. Mar 2020, 19:04:46 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 474
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.