Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi kineski milioneri potiskuju ruske tajkune  (Pročitano 11593 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ti linkovi samo dokazuju koliko si nepismen tehnicki a i fala Bogu tupav do zla Boga.
nema problema.  Smile oces knjige?  Smile naucne casopise?  Smile emisije?  Smile
Ne, hocu sagovornika.Mislim da ni to ti nece biti jasno. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne, hocu sagovornika.Mislim da ni to ti nece biti jasno. Smile Smile Smile
evo,nasao sam ti jednog,idealnog za tebe

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
@hkj
Hvala, film je stvarno izuzetno dobar.Kamo srece da imas grama pameti koliko ovaj autista kojeg bi imao cast da mi bude sagovornik.On sigurno zna sta zna i nece na silu da bude pametan, bez grama mozga kao ti.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 15:49:45 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@hkj
Hvala, film je stvarno izuzetno dobar.Kamo srece da imas grama pameti koliko ovaj autista kojeg bi iamo cast da imam za sagovornika.On sigurno zna sta zna i nece na silu da bude pametan, bez grama mozga kao ti.
jasno.
dokle god ga ne pitas da izracuna kusur.  Smile ili dok ne odlepi i pocne da urla i histerise.  Smile ko neki...  Smile

p.s.-mala napomena:kad se budes druzio sa njim,nemoj da komentarises njegovu voznju.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 15:52:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Smile Smile

Hebes Kinjeze
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat
Jedino sto neki mogu ovde da se koriste medijima i njihovoj propagandi.
Ako gledas kinesku ili korejsku opremu za energetiku, ja sam licno pazio da se ne isprljam, ili da se ne povredim negde kad je uzmem u ruke. I oni ce to nama prodavati. Nama, Libijcima, Iracanima itd.
Sa druge strane, kada si gledao nasu opremu (Minel, Iskra, ATM Zagreb) pa cak i prva petopletka iz Trstenika, ili MIN Nis, ona nikada nije bila na nivou zapadne ali za Kineze i Korejce je bila svemirska lepota i dizajn. Vrhunska funkcionalnost.

Искра је увек правила шкарт пропали су кад више нису могли да препродају опрему Кинезима и Нигерицима, АТМ није у стању да балансира своју опрему него је продају будпошто у Иран јер хоће да се разлети у п материну. Битно да си нам ти жив и здрав прескочио кинеску опрему пре 30 година кад није ни могла да се купи нигде а данас из фотеље у Панчеву паметујеш.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kolko znam, Iskra je pravila od igle do lokomotive, i to tiristorske... Nikad nisam imao problema sa Irskinim proizvodima
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
ne znam za kakve namene si koristio i šta. Imali su monopol na električna brojila i sklopke za energetiku, to je nešto kao radilo, ostalo baš ne bi mogla da hvalim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Kolko znam, Iskra je pravila od igle do lokomotive, i to tiristorske... Nikad nisam imao problema sa Irskinim proizvodima
Sve zavisi kako gleda, odnosno vreme o kojem govoris.
Oni su imali odlicne zastite i automatiku za pojam 70-ih. Svi nasi pogoni su bili preplavljeni proizvodima iskre.
Ali @simion je mozda mladja pa nije imala prilike ni da vidi. Recimo bimetalna zastita Iskrina ili posle 20 godina Hyundai-jeva.Iskrina je arijevska rasa za zhutace.Takodje Iskra je davala odlicne uredjaje za automatiku, razradjene u Pupinu i Tesli. I to je pisalo na uredjajima: po patentu razradjenom u Institutu Nikola tesla Beograd.
Raznorazni davaci granicnih vrednosti za nivo kod pumpi, otvaranje ventila itd itd.
Dosta dobro je krenula bila Prva Petoletka iz Trstenika, dok je direktor bio Desimir Jeftic. Posle su usli politicari u igru (vidi Raka Institucija Radovic) i sjebali sve.
Radili smo u Minelu prekidace od 6KV do 400 KV.Laboratorije itd.Ugradjivali u Alziru, Kuvajtu, Iraku, Togo, Peru.
Ljudski faktor je bio taj koji je sve sjebao. Alavost, permanentna glad za beneficijama bez rada, negativna selekcija kadrova.
Treba meni sada na burek forumu da se raspravljam sa nekim rusofilom jer eto ceka kuratog Rusa da ga oslobodi od mukica.
Mi, da imamo prave ljude, da nema politicara u privredi, za desetak godina mozemo da budemo gde smo bili.
Koristis soptvene resurse.Imajuci bakar, mozes sve delove da pravis, jer masine ti daju sa zapada, daju ti Japanci, oteraj kenjaze sto kaze ovaj pametnjakovic, oteraj Ruse, radi sam sopstvenom pamecu.

Pa cemo i mi da imamo nase milijardere koji piju Henrijevo vino od Englesku.Da gi jebes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ne znam za kakve namene si koristio i šta. Imali su monopol na električna brojila i sklopke za energetiku, to je nešto kao radilo, ostalo baš ne bi mogla da hvalim.

Brojila i dan danas izvoze i ugradjuju recimo u Nemackoj  Smile
Tiristorske lokomotive im isto nisu bile lose...
Ja sam recimo imao bezkontaktno paljenje na motoru marke Iskra, samo cisti i menjaj svecicu. Radio smetnje recimo pri voznji nisam imao. Komsija na Hondi je u roku od dve godine menjao elektroniku za paljenje, original Japan  Smile
Al inace, filozofija danas, izvozi bakar i uvozi zicu  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 18:52:51 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.