Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi kineski milioneri potiskuju ruske tajkune  (Pročitano 11632 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
тко није Станислава напеналио ... ... тај не зна шта је постовање на форуму  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs
Ne ... tajkuni su prodali motore, a mozda i kompletnu teh. dokumentaciju.
jeste,jeste.
a napravili su ih patuljci.

I to gadljivi na para. A gde su danas ti koji su te motore napravili ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Gde ovde mozes da skupis tim od tri coveka? Gde u Rusiji? Kad ih sve kupuju Ameri?
Sta si bre tako zadrt?
jeste deo njih otisao,ali i dalje ih ima dosta u Rusiji.  Smile
da ih nema,ne bi oni danas imali MARS 500,Bulavu,T-50,Energiju,Proton...  Smile

tako da molim te,postedi me tih prica.  Smile

a nisam ja zadrt,ja cak umem i da kritikujem Ruse,a pohvalim Amere kada zasluze to,samo sto ti preopterecen svojim stavovima to ne vidis.
i sve o cemu ti pricam mozes da proveris kad god zelis.ja ti  nabrojim listu cisto Ruskih izuma,ti pocnes da mi pricas o necemu levom...
Citat
Oni su bre vrhunac dostigli sa onim kabastim radiotranzistorima 60-ih, fototehnikom sa kabastim objektivima Zenit i Zorki dok su pljackali zapadnu pamet, kao pravi kolonijalisti. Kad su ljudi pocrkali ostali su na ralo i volove.
ma,jasno...samo Kalas i vodka.nista drugo nemaju.
 Smile
Citat
Nemoj bre biti naivan. Nije ni Kina kako ti mislis neka sila.
Pa ja svo vreme i govorim to.
I to gadljivi na para. A gde su danas ti koji su te motore napravili ?

ups...nisam lepo procitao.

gde su ti koji su ih pravili?

u Juzmasu,Koroljovu,Energomasu...  Smile

prave motore koje ameri mogu samo da sanjaju. Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 13:54:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
а кинески милиЈонери користе секу да купе јефтино фабрике у америци и европи, демонтирају и носе кућу и кину, рује привлаче инвеститоре за потрошну робу заштитним царинама и све што је америка успела је да шпанци шаљу краставац у британију
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
а кинески милиЈонери користе секу да купе јефтино фабрике у америци и европи, демонтирају и носе кућу и кину, рује привлаче инвеститоре за потрошну робу заштитним царинама и све што је америка успела је да шпанци шаљу краставац у британију
Jedino sto neki mogu ovde da se koriste medijima i njihovoj propagandi.
Ako gledas kinesku ili korejsku opremu za energetiku, ja sam licno pazio da se ne isprljam, ili da se ne povredim negde kad je uzmem u ruke. I oni ce to nama prodavati. Nama, Libijcima, Iracanima itd.
Sa druge strane, kada si gledao nasu opremu (Minel, Iskra, ATM Zagreb) pa cak i prva petopletka iz Trstenika, ili MIN Nis, ona nikada nije bila na nivou zapadne ali za Kineze i Korejce je bila svemirska lepota i dizajn. Vrhunska funkcionalnost.
Sve su to drugovi sjebali.Fabrike zvrje prazne, ljudi se iselili, koji nesto znaju. Ovi drugi koji nikada nista nisu znali, ostali da kao @hkj lupa gluposti i ceka kurate Ruse da ih oslobode. Sve je postalo politika. U Srbiji su takvi kao @hkj ili slicni pa zapadnjaci kazu: ko vam jebe mater glupu, jescete g*na, pracete wc solje. A imamo uslove bolje od svih njih. recimo imas bazen Bor ciji bakar bi mogao da bude osnova za sav elektromaterijal, da nadjes strateske partnere da budes maher u ovom delu sveta.Ili sva kvalitetna celuloza koja se koristi u elektrotehnici.

Pusti brate @hkj motore. pa normalno da ce bravariju da rade Rusi i ostali levaci. ja to govorim o tehnolskom upravljanju. Energetskoj efikasnosti, konkurentnosti.
Pa nije zivot let u svemir. Zivot je da imas hleb i jogurt na stolu ujutro i to svako jutro i to cela porodica.
Od sejanja trave, preko silazhe za krave, muzhe do pravljenja budjavog sira koji smrdi na g*no sve se radi masinski.Danas su ti priprema i planing posla 90% citave price.

Ovaj clanak je mali nadrzaj za ljude poput nas koji smo ziveli u komunizmu.Tek da se vidi gde su stigle dve nacije koje su ubijale stotine miliona svojih sunarodnika. I to najboljih.
Hoce crveni kurtoni da gi piju vino od Henrijevi vinogradi.Malo im je kenjzo-ruski vinograd. Smrdi mu pod nos.
Lepse mu da gi mirise ne englesko g*no. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 14:35:54 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Sa druge strane, kada si gledao nasu opremu (Minel, Iskra, ATM Zagreb) pa cak i prva petopletka iz Trstenika, ili MIN Nis, ona nikada nije bila na nivou zapadne ali za Kineze i Korejce je bila svemirska lepota i dizajn. Vrhunska funkcionalnost.

И Румуни су долазили код нас да копају канале за једну чрвену цео дан ...

Узнапредоваше други док ми пропадсмо јбга.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sve su to drugovi sjebali.Fabrike zvrje prazne, ljudi se iselili, koji nesto znaju. Ovi drugi koji nikada nista nisu znali, ostali da kao @hkj lupa gluposti i ceka kurate Ruse da ih oslobode. Sve je postalo politika. U Srbiji su takvi kao @hkj ili slicni pa zapadnjaci kazu: ko vam jebe mater glupu, jescete g*na, pracete wc solje. A imamo uslove bolje od svih njih. recimo imas bazen Bor ciji bakar bi mogao da bude osnova za sav elektromaterijal, da nadjes strateske partnere da budes maher u ovom delu sveta.Ili sva kvalitetna celuloza koja se koristi u elektrotehnici.

Pusti brate @hkj motore. pa normalno da ce bravariju da rade Rusi i ostali levaci. ja to govorim o tehnolskom upravljanju. Energetskoj efikasnosti, konkurentnosti.
Pa nije zivot let u svemir. Zivot je da imas hleb i jogurt na stolu ujutro i to svako jutro i to cela porodica.
Od sejanja trave, preko silazhe za krave, muzhe do pravljenja budjavog sira koji smrdi na g*no sve se radi masinski.Danas su ti priprema i planing posla 90% citave price.

Ovaj clanak je mali nadrzaj za ljude poput nas koji smo ziveli u komunizmu.Tek da se vidi gde su stigle dve nacije koje su ubijale stotine miliona svojih sunarodnika. I to najboljih.
Hoce crveni kurtoni da gi piju vino od Henrijevi vinogradi.Malo im je kenjzo-ruski vinograd. Smrdi mu pod nos.
Lepse mu da gi mirise ne englesko g*no. Smile Smile Smile
verujemo ti svetski putnice i naucnice,sve ti verujemo.  Smile

btw,ja sam ti dao podatke i linkove,a kod tebe to nisam video,nego samo neka mrsenja muda i to o stvarima koje uopste nemaju veze sa diskusijom.

tako da ne znam ja ko ovde lupa gluposti. Smiley

al,dobro,od tebe nisam nista drugo ni ocekivao.ako nije pecina™ u pitanju,onda su lihvari™,ako nisu lihvari™,onda je Tito™,ako nije Tito™,onda je Ujka Sima™...  Smile tipican primer autisticara.mos' mu pricas sta oces,on ce da tera svoje.  Smile

btw-jebali te kurati Rusi u Titovoj vili sa sve Papinim blagoslovom.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 15:08:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ti linkovi samo dokazuju koliko si nepismen tehnicki a i fala Bogu tupav do zla Boga.
Pored sto si glup ko qrac, neces ni da prihvatis neke stvari pa eto da zavrsimo.
Razgovor o tehnici sa jebenim rusofilom, pored toga sa Balkana, pored toga i nepismenog moze da se zavrsi samo ovako. Drzi linkove za sebe, ja to ne gledam, ja sam to radio u zivo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ti linkovi samo dokazuju koliko si nepismen tehnicki a i fala Bogu tupav do zla Boga.
nema problema.  Smile oces knjige?  Smile naucne casopise?  Smile emisije?  Smile
Pored sto si glup ko qrac, neces ni da prihvatis neke stvari pa eto da zavrsimo.
sta,da je Ujka Sem najbolji,a svi ostali losi?
mogu-u filmovima.  Smile
Razgovor o tehnici sa jebenim rusofilom, pored toga sa Balkana, pored toga i nepismenog moze da se zavrsi samo ovako.
pa ti covece sa svima tako razgovaras,samo sto ne primecujes. Smiley
jer si autisticar,ali napumpan nekom agresijom i patoloskom potrebom za kontriranjem.
ili lupas svoje autisticne besede (pecina,lihvari,memla,kurati Rusi,Ujka Sima,Tito...) ili kevces. Smiley
Citat
Drzi linkove za sebe, ja to ne gledam, ja sam to radio u zivo.
znam da ne gledas,ti si ko @steva-cujes samo ono sto zelis da cujes.
a kad vas neko pritisne argumentima i dokazima,onda se ogrnete svojim imaginarnim nevidljivim plastom i pravite da vas niko ne vidi.
kod njega je to onaj pravi "hit&run",kod tebe je to "hit&bullshit even more,then run".(<<btw,kao svetski putnik i znalac,pretpostavljam da znas sta ovo znaci Smiley )
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 15:16:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
U hebo te, gde odose ti bogati Kinezi  Smile Smile
Inace, Kinezi najvise zaradjuju na sitnicama za jednokratnu upotrebu i to masovno. Ako je nesto komplikovanije, tu je Svaba, Japanac, Amer... Pumpa za beton kojom je gradjena ona najvisa zgrada na svetu valjda u Duvaiu je nemacka, jer niko drugi nije mogao da napravi pumpu koja bi imala takav pritisak da na te visine pumpa beton. I radila je celo vreme bez problema.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.