Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji glumac je najbolje predstavio ulogu Džokera?
Cezar Romero
1.1%  (1)
Džek Nikolson
27.4%  (26)
Hit Ledger
71.6%  (68)
Ukupno glasova: 95
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Batman-The Dark Knight(2008)  (Pročitano 43115 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne preteruj. Ledger je bio talentovan glumac; nek mu je laka zemlja. Ali da je prevazisao samog sebe glumeci tipski / banalni lik Jokera… Smile Da je dobro odglumio Raskolnikova ili Podzemnog coveka, onda bi superlativi i 'slavopevi' bili na mestu...
Da li mislis da je lako glumiti Jokera? Da je tako, ne bi prvi put angazovali Dzeka Nikolsona, a ovaj put Hit Ledzera. Mene lik Jokera ocarava, Hit Ledzer jos vise. Joker je sve, samo ne tipski/banalni lik (harizmatican, ugladjen, duhovit, a u biti duboko devijantan). To samo mogu majstori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Google Nexus 5
a sta se desilo tom glumcu??

meni se iskreno malo previse kreveljio u filmu ... smarao je ..

inace film, zbog starih glumaca, nije los ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ubio se Smile

Film kao film je obican, nista sto vec nismo videli, ali Ledzer kao da je znao. Odigrao je poslednju i najbolju ulogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Stvar je u tome sto je ovo blokbaster film. I kao takav dovodi poznata i afirmisana lica u filmove, jer publika to voli da vidi.
Skupi projekti, pa nema rizika.

A sad da je to izuzetna uloga koja zahtjeva bas odredjenog glumca, ne vjerujem. Mislim dobri su svi ti holivudski glumci, postujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Napokon sam ga odgledao.

i ovo je malo nerealna ocena ali -10/10 jer stvarno dugo vremena nisam gledo neshto s ovakvim uzivanjem.

Najvishe sto mi se svidja u filmu je sto nije superherojski - vec je prikazan kao policijski film iz ugla poilcajaca i detektiva - to me je odushevilo. Betmen mi je delovao koa sporedna uloga. A shto se tiche Ledgera - iako ga nikad nisam volio kao glumca i bio mi bezveze - odushevio me je ovom ulogom. Ali po meni chovek koji je stvarno ukrao show je Two-Face on je stvarno odradio besprekoran posao i fantastichno docarao lik - po meni je stavio i bale-a i ledger-a u senci.

P.S. ona scena sa drugacijim krajem - ne postoji , nikad nisu planirali da je snime. Ako mishlish na scenu za koju su ljudi negodovali - to je ona kad Jokera donose u mrtvackoh kesi, ali kao shto vidish ostala je u filmu Smile

P.S.S Trik s olovkom je maksimalno lud
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.2
mob
SonyEricsson k750i
nije to ta scena.
u sceni koja je ostala na filmu  joker izlazi iz te mrtvacke kese i to je negdje na pocetku filma,tada je ziv...
izbacena je druga scena na kraju filma gdje joker mrtav lezi u mtvackoj kesi...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Maksimalno dozvoljena duzina je 4 reda teksta!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Filozofiramo u strahu od ludila !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 432
Zastava Ja sam stanovnik planete zemlje i ponosim se time!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
HTC P4350
Ubio se Smile
jei siguran da se ubio, posto sam ja nesto citao da su doktori krivi, jer su mu prepisali lekove koji nesmeju da se kombinuju..... mada kontam da su to samo glasine
IP sačuvana
social share
Homo homini lupus est!                                                                           

�
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Jbt, uzalud potrošenih 2 i po sata... Sreća te sam gledao iz 2 puta, pa je tortura bila manja. I ovo je film koji je oborio sve rekorde gledanosti bla bla bla... Nešto je trulo u državi Danskoj. Smile

Nista nije trulo vec je to tako u americi. Sve blokbastere naduvaju. Film nije nista specijalno, likove znamo, citali smo stripove, gledali prethodnih x djelova. Nista novo, a samo tako su ga nabudzili. Jurnjave kolima, akcija, neke filozofske recenice ubacene da se uzme paznja kriticara (a ne zato sto je reziser stvarno to namjeravao i sto to pristaje uz film-jer ne pristaje), podivljali tinejdzeri i fanovi koji izlaze odusevljeni iz bioskopa i eto ti ga no.3 na imdb. Koga briga sto je prazan...

Stvarno, da imam do 14god vjerovatno bi me odusevio, ovako... ...jos jedan dobar film o akcionom heroju 6.8/10
« Poslednja izmena: 28. Avg 2008, 17:00:33 od pedjono »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Philips 
Film je ekstra,nisam znao da se Heath ubio,ja mislio saobraćajna,jer bio narkoman?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia E72
nije. slučajni overdose lekovima...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.