2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 578 579 581 582 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 732456 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
po stoti put,nepostoje ''antivakseri''
kako ti uopšte nije blam da napišeš tu predebilnu  reč mrtav ozbiljan haha  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150

Очигледно си промашио особу којој се обраћаш, јер сам писао којом сам се вакцином вакцинисао пре годину дана, и противник сам обавезне вакцинације против Ковида, односно присталица сам права на слободни и добровољни избор...

Nisam. Verujem da si ti taj koji onaniše na Jovanu i Milinu i njihove gluposti.

Inače moja primedba je bila na to da si uporedio babe i žabe i praviš se glup. Uporedio si abortus i virus. To dovoljno govori o tvojoj tj antivakserskoj kolektivnoj gluposti. Nije bilo potrebe da pišeš pasuse o tome kako si se kanda vakcinisao ali eto vakcina ne valja. Jerbo si jednostavno napisao glupost koja ti je eto tako izgledala pametna ili si čuo od nekog drugog antivaksera. Bez da uopšte razmisliš o tome.

А ја верујем да ти очигледно ниси ни читао поруке на теми о Корони, што могу да докажем на конкретном примеру, цитирајући своје поруке од прошле године, које су забележене на теми Нови коронавирус долази из Кине.

Нема потребе да било шта слушам од антиваксера, директорка Ковид болнице у Батајници др Татјана Аџић Вукићевић је, ако је истина оно што су преносиле новине, сама изјавила пре отприлике месец дана, да међу оболелим у болници 70% није вакцинисано, што би значило да је међу оболелима на лечењу у болници у бтајници отприлике било и чак 30% оболелих који су били вакцинисани.

Па, да се цитирам, порука од 20. марта 2021.:

Citat
Ево, завршио сам имунизацију данас. Заказани термин у 09:25, међутим, када сам се појавио испред Новосадског сајма, и када сам приметио ред и колону без краја, у којој је чекало минимум 250-300 људи, некако сам се изборио да не одем на крај реда, ескивирао сам чекање, које би трајало дуже од сат и по, и завршио сам имунизацију педесетак минута касније. Гужву је изазвало што су и они, који нису имали заказани термин, масовно похрлили да се вакцинишу, и то, веровали или не, баш АстраЗенеком, јер Синофармове преподне, изгледа било само у симболичним количинама. Ред без краја, колона која је унедоглед, дакле, питам се зашто није отворен још један пункт за вакцинацију, као пре недељу дана у НС за викенд?

Спутњик В(Гам-КОВИД-Вак)

Кад су адено-вируси ко јак имуно реактор,

у крви и серуму нек орбитира Спутњик вектор.

А кад Гам-КОВИД-Вак изазове Спутњик антитело,

вектори, хвала вам за дејство, боцкање је вредело!

За сада, као и претходни пут, пре три недеље, буквално никакве реакције, мада је прошло тек четири сата од добијања друге компоненте Гам-КОВИД-Вака.

Спасибо Smile

Линк: http://forum.burek.com/novi-kronovirus-dolazi-iz-kine-t673805.4040.html#quickreply

Порука од 01. марта:

Citat
Од те су у Новом Саду највише одустајали прошле недеље, популаран назив у колоквијалном жаргону је ''Шимпанзина вакцина''. Колега се вакцинисао, који је пре 6 недеља имао операцију у КЦВ управо том, после вишеминутног убеђивања лекара, није осетио нуспојаве, иако читам неке коментаре који нису одушевљени том вакцином, јер су на другим форумима многи који су је добили писали како су доживели бројне нуспојаве...

И ја завршио све за 25 минута, добио оно што сам као опцију одабрао, и никаквих нуспојава није било, занима ме каква ће бити реакција после убризгавања друге компоненте Спутњика, за две и по недеље, пошто је производња друге компоненте захтевнија, тежа и технолошки нестабилнија.

У Врању изгледа човек добио вакцине два различита произвођача, питање је чијом грешком јер је прошло 23 дана од добијања Фајзерове вакцине као прве до добијања Синофармове вакцине...

Smile Smile Smile

Линк: http://forum.burek.com/novi-kronovirus-dolazi-iz-kine-t673805.3830.html#quickreply

« Poslednja izmena: 17. Feb 2022, 14:12:30 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
ma šta se pravdaš žutoj bagri  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Зато што није ни читао поруке, а пише о нечему што претпоставља, на основу писања мојих порука на једној другој теми на којој смо сучелили различита мишљења и на којима сам цитирао садржај неких докумената надлежних здравствених институција који су се, узгред, испоставили као тачне јер Батут никога није тужио за фалсификовање података Smile Smile Smile

Етикетирање људи да су жута багра, зато што не подржавају одлуке власти или их јавно критикују, или да су антиваксери, зато што су скептични и не верују у званичне податке о деловању и ефектима вакцина против Ковида и не деле исто мишљење са неким другим особама је дегутантно.

Етикетирање људи ad hoc свакако није паметно.

Антиваксери постоје, то су они који су заиста противници сваке вакцинације и сваке вакцине.

Као што постоје и особе које су скептичне према вакцинама против Ковида, и за ту своју скепсу имају чак и неких основа у статистици о броју заражених у Европи, Великој Британији, Аустралији, Израелу(ту чак постоје и за оболеле у болницама од којих је половина билa вакцинисано са 2 или три дозе у децембру/почетком јануара, до пре само месец и по дана), итд...

У овом случају, подаци су очигледно сервирани, и да је истина оно што тврде произвођачи вакцина, број заражених, и оболелих не би био рекордан у децембру/јануару у Аустралији и Израелу, да су вакцине толико ефикасне и делотоврне и да штите онолико колико тврде њихови произвођачи и творци.

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2022, 14:47:19 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Reč Antivakser nema nužno značenje- samo ovom vakcinom neću da se vakcinišem a ostale može.

Može i - nećeš da se vakcinišeš bilo kojom vakcinom znači da si Antivakser.

Mnogi koji su se vakcinisali protiv Kovida upravo tako koriste termin Antivakser.

A korisnost vakcine je statistički dokazana. Malo je kilava vakcina, to da, ali daleko od toga da ne služi ničemu ili da je štetna

« Poslednja izmena: 17. Feb 2022, 14:14:26 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
За мене је то етикетирање, зато што вакцина против Ковида у Србији није обавезна.

Неке друге јесу.

Према томе, ако се неко имунизовао вакцинама које су обавезне у програму, а није се вакцинисао против вакцине која није обавезна, никако не може да буде антиваксер.

Него пре скептик према садашњим вакцинама против Ковида.

И, примедба да су вакцине против Ковида 19 припремљена express/instant има основа.

Вакцине против неких других болести припремале су се годинама, против неких вируса као што је HIV не постоје ни после више од двадесет и пет година мукотрпног истраживања.

« Poslednja izmena: 17. Feb 2022, 14:24:10 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Reč Antivakser nema nužno značenje- samo ovom vakcinom neću da se vakcinišem a ostale može.

Može i - nećeš da se vakcinišeš bilo kojom vakcinom znači da si Antivakser.

Mnogi koji su se vakcinisali protiv Kovida upravo tako koriste termin Antivakser.

A korisnost vakcine je statistički dokazana. Malo je kilava vakcina, to da, ali daleko od toga da ne služi ničemu ili da je štetna

To sto pricas nema nikakve veze ili logike. Anti vakser je neko ko je generalno protiv svih vakcina... NEko ko je samo protiv kovid vakcine moze da bude samo anti kovid vakser, sto je prilicno glup naziv... Recimo anti dron oruzije, jer to oruzije za sve dronove, ili samo za neke novije dronove koje oni hoce da obore? Logicno, za sve?
To kako neko neobrazovan i glup koristi rec antivakser je apsolutno nebitno, jer mozes ti da koristis rec antivakser za nekoga ko se boji inekcije, ali je bolestan od necega, pa to opet nije istina i koga zabole kako ga ti zoves kada je to nebuloza...
Korisnost vakcina generalno je dokazana. Korisnost kovid vakcina nije dokazana i mora da prodje jos mnogo vremena da bi se dokazala. Ono cime raspolazete od podataka nije ni priblizno istini i nemas pojma koliko zapravo ima umrli i vakcinisanih i nevakcinisanih.
Da li sluzi necemu, mozda i sluzi, a da nije stetna, e to cemo tek da vidimo, jer znam primere ljudi koji su jako najebali od vakcine, ali se vade da kao nema dokaza da je vakcina kriva. Pa onda nema dokaza ni za one preminule od korone da je bas korona, vec komplikacija nastala koronom...
Sve u svemu vecina toga sto si rekao su besmislice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Не знамо какви су дугорочни ефекти вакцина против Ковида то је тачно, све имају дозволу само за хитну употребу, што и не мора да нешто значи, као што ниједна од њих није завршила све фазе испитивања...

Произвођачи фризирају податке о њиховој ефикасности и делотворности/учинку. На основу званичне евиденција о бројевима заражених претходних месеци, особа која користи своје мождане ћелије то може да закључи руководећи се здравом логиком.

Од доктора који дефилују у претходне 2 године на домаћим тв каналима ја највише поверења имам у др Горана Белојевића, којег највише уважавам и са његовим мишљењем и ставовима сам у великој мери сагласан.

Вечерас је Новак Ђоковић гост на РТС 1, мене највише ме занима да ли ће га неки новинар питати за коментар о Жеремију Шардију и да ли је са њим разговарао, јер је то колега, његов тенисер, који је доживео ненадокнадиву штету после вакцинације против Ковида.

И, као што се може прочитати, написао сам после вакцинације против Ковида, а не због вакцинације против Ковида. Чињеница је да је каријера тенисера Жеремија Шардија, који се вакцинисао против Ковида, практично завршена и да се, после вакцинације против Ковида, које је изузетно тешко поднео, није вратио на терен.

Занима ме да ли је са њим Ђоковић разговарао, да ли га је позвао, да ли је читао или се распитивао о том случају, каква је била његова прва реакција када је за то сазнао, да ли је то имало неког утицаја на његову одлуку, или је појачало одлучност да се у овом тренутку не вакцинише против Ковида, итд...
« Poslednja izmena: 17. Feb 2022, 14:57:40 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pa eto 7ki7, zato sto je antikovidvakser glup naziv, mnogi ljudi jednostavno kažu - Antivakser.

Jer da se ne lažemo... Uglavnom i nema neke naročite razlike.

I ponoviću. Korisnost Kovida vakcina je dokazana činjenica. Statistički. Ne znam kako neko može da opovrgne da smanjuju smrtnost kad je očigledno da smanjuju
« Poslednja izmena: 17. Feb 2022, 15:29:31 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49855
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Редовно пратим Новакове изјаве. Нигдје не чух да негира чињенице о вакцини. Он не жели да прими. За сада није открио зашто. Није желио да се та његова "интима" јавно објелодањује. Након свега што су медији написали о њему ипак је морао да изађе пред камере и каже "људи, ја нисам антиваксер"... Што није баш убједљиво када у следећој реченици каже да ће се одрећи будућих шанси ако невакцинисан не буде могао играти... Да ли би ишао толико далеко да није антиваксер? Са друге стране воле људи лијепити етикете... да је нпр. дабиша јавна личност добио би епитет издајника иако човјек то уопште није. Одбојкаш био постао "четник", а Ноле ето заглавио као антиваксер... Можда је антиваксер а можда просто "фрик". И Тесла је имао неке чудне "ритуале" и одлуке које ни по коју цијену не би прекршио. Не поредим Новака са Теслом, далеко било. Човјек је мало "опичен" на свој начин. Вјерује да је најбољи због неких ствари због који можда и није. У сваком случају треба поштовати одлуку да се невакцинише. Његове личне успјехе и трофеје не треба доживљавати као своје.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 578 579 581 582 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.