2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 770912 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
HTC Wildfire S
Od poslednjih 6 duela protiv Noleta, Nadal je dobio 5. Doduše 4 na šljaci, ali niz je niz.

Ne znam zasto gledati poslednjih sest a ne npr. deset meceva. Ove godine su odigrali tri meca. I ti su najmjerodavniji. U Monte Karlu ga pobjedio rutinski u dva seta. U Parizu izgubio dobijen mec. Te napokon u Montrealu izgubio tjesan mec fijaskom u tajbrejku trećeg seta.
10? Nema potrebe, odavno je Nadal tim pobedama neutralisao onaj niz Đokovića. Pa i ako 3 neko gleda, poslednja 2 duela je dobio Nadal. I to poslednji na betonu. Znamo i kako je jeftino izgubio. Fokus... Da.
Uglavnom bar blaga prednost je na Nadalovoj strani (o tome sam samo govorio, da nema šanse da je Nole ušao Nadalu u glavu), ima neverovatnu sezonu, dok Nole ne igra baš najbolje u završnici turnira. Kako će odigrati ovaj, videćemo. Mogao bi malo da se trgne, da ne greši puno. Eto, neka Nole ne gleda poslednjih par mečeva, nego neka gleda i pokuša da prekopira igru iz Australije 2012. ili mnogo finala iz 2011. ako je to lako. Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2013, 07:15:01 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52215
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
Овако ствари стоје што се тиче ренкинга. Уколико освоји Слем задржава стабилних +1720 бодова више него Рафа. Након тога имаће солидне шансе да остане број 1 до краја године. Наравно, ако финиш сезоне одигра слично као лани.

У друогој варијанти губи. Остаје и даље број 1. Али сада са само +120 поена више. Тако да ће и када урачунамо поене са Дејвис купа остати први све до Пекинга. Ноле брани тај турнир, а играће га и Рафа коме је довољно финале па да са тих 300 бодова пређе Новака.

Ноле од понедељка достиже 98 недељу као први играч свијета. Пошто Пекинг почиње за четири недеље Ноле има сигурних +4. Тако да ће до евентуалног преузимања трона од стране Надала укупно прикупити 102 недеље. Тим великим резултатом прелази Андре Агасија (101) и изједаначава се са Рафом Надалом (102).
« Poslednja izmena: 08. Sep 2013, 10:30:37 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52215
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
Đoković: Nisam igrao dobro

Novak Đoković izjavio je posle pobede nad Stanislasom Vavrinkom da nije igrao na svom maksimumu, ali da je podigao nivo kada je bilo potrebno.

"Za ove mečeve živimo, za njih treniramo. Vavrinka se borio do kraja, odigrao je sjajan meč. Sten je igrao agresivnije, igrao je bolje sve skupa, ja sam pokušao da se držim, da se prilagodim, morao sam mnogo da trčim", rekao je Đoković.

"Nisam igrao dobro koliko sam želeo, ali njemu svaka čast što je bio agresivan. Drago mi je što sam na kraju ipak igrao najbolje kada je trebalo. Publika je fantastična, svaki meč učinite posebnim. Bio je ovo deža vi sa Australijan opena. Nisam zadovoljan kako sam igrao danas, ali mislim da je moja igru tu“, dodao je Novak posle trilera sa Vavrinkom.

Njegov rival u finalu biće Rafael Nadal, koji je dobio 21 od prethodnih 36 međusbnih duela, a ove godine nije izgubio na tvrdoj podlozi niti od rivala iz Top 10.

"Kad je ovde osvojio 2010. igrali smo u finalu i mislim da je igrao izuzetno dobro, dobro je servirao. Sada možda ne servira toliko jako ali servis dosta dobro plasira i koristi ga jer zna da ima vrlo jak drugi udarac. Mislim da je vrlo dobar na riternu, što me je iznenadilo u Montrealu kad smo igrali. I sam je izjavio da kad igra protiv mene na tvrdoj podlozi, treba da bude agresivniji i da mu je to taktika. To i očekujem protiv njega".

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 08. Sep 2013, 10:35:30 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
HTC Wildfire S
Овако ствари стоје што се тиче ренкинга. Уколико освоји Слем задржава стабилних +1720 бодова више него Рафа. Након тога имаће солидне шансе да остане број 1 до краја године. Наравно, ако финиш сезоне одигра слично као лани.
Rekao bih da ne stoje stvari tako. Do kraja godine Nole brani 3000 poena (Peking 500, Šangaj 1000 i Završni Masters 1500, u Parizu je kiksnuo, a Bazel nije igrao). U opticaju će biti 4500. Nadal ne brani ništa. Prema tome, čak i da sjajno odigra Novak na kraju sezone, solidne šanse ima Nadal ako ne ispada u drugim kolima, razumeš?
Ali bezveze i polemišemo o tome, prvo ili drugo mesto isti đavo, GS titule su bitnije.
Izvesno je da će ga Nadal preći nakon Australian opena ako ne na kraju ove sezone, jer ni tad ništa ne brani. Očekujem na proleće povratak na tron.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.8
mob
Apple iPhone 17 pro
prvo ili drugo mesto isti đavo, GS titule su bitnije.

o tome ti pricam !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
 GS titule su bitnije , samo nisam bas neki optimista da ce Novak da pobedi. Cak sta vise , jako.... jako tesko. Nije da nema sanse ,......... ali morao bi da ima super dan i da Nadal malo olabavi i krene da promasuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
добија новак
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Ericsson t10
Red je da jednom eksplodira u tim najvaznijim mecevima, ooodavno nije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52215
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
Rekao bih da ne stoje stvari tako. Do kraja godine Nole brani 3000 poena (Peking 500, Šangaj 1000 i Završni Masters 1500, u Parizu je kiksnuo, a Bazel nije igrao). U opticaju će biti 4500. Nadal ne brani ništa. Prema tome, čak i da sjajno odigra Novak na kraju sezone, solidne šanse ima Nadal ako ne ispada u drugim kolima, razumeš?

Надал има одличне шансе да буде број један на крају године. Али Нолета се ти у и даље пита. Не мора Рафа уопште да испада у првим колима. Нек у Пекингу освоји 300, Шангају 600, Паризу 600 и на завршном турниру 1000... То је све 2500 бодова укупно. Smiley Новак ће таман имати Париз да набуџи предност. Надал никада у животу није добро одиграо крај сезоне. У дворанским условима игра непрепознатљиво. Чак га је и Давиденко много пута побјеђивао и због тога има позитиван скор са њим. Smiley
« Poslednja izmena: 08. Sep 2013, 20:10:25 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Bravo za Noleta
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.