2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 767184 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC Wildfire S
Tačno. Precrtajte ih odmah. Smile

Inače danas dobar meč, igra je više od solidne, nije naivan Majer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.52
mob
Samsung 

1:16
« Poslednja izmena: 25. Jun 2013, 20:54:32 od stelexD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG 
1R - Florian Mayer GER
2R - Bobby Reynolds USA / Steve Johnson USA
3R - Jérémy Chardy FRA
4R - Gilles Simon FRA / Tommy Haas GER
1/4 - Tomas Berdych CZE
1/2 - David Ferrer ESP / Juan Martín del Potro ARG
F - Rafael Nadal ESP / Andy Murray GBR / Roger Federer SUI
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC Wildfire S
Ajde ovde da pišem, a ne u temi gde je Vimbldon. Moglo je i u Federerovoj ili Nadalovoj temi, ali najviše pišem o Đokoviću. Iako smo već pisali... ne mrzi me. U ovo verujem i rado ću uvek da iznesem.

Federer je od 2008. kada je i Nadal počeo da osvaja nešto van RG (te godine W, sledeće AO, pa 2010. US Open) osvojio 5 GS. Nadal 9, Nole 6. Nole je 2008. osvojio 1, pa onda kao što znamo tek 2011. još 3.

Vidim da je Mekenro rekao da je Nadal za njega najbolji ikada i svi mu se smeju u komentarima, ali to je zato što gledaju samo poslednja 2 Vimbldona, zaboravljaju i povredu, odsustvo. Obrazložio je to H2H-om sa RF-om, Noletom i Marejem, Dejvis kupom i zlatom na OI.
Ni meni se ne sviđa Nadalov stil igre, ali ima rezultate dobre sa svima. Možda ga Nole nekad pređe.
U komentarima ljudi kažu da je Nadal samo stručnjak za šljaku, da od 20:10 ima koliko, 13:2 na šljaci. Znači da je na ostalim podlogama samo 8:7 za Federera.

Samo gledaj Alokine, koliko će Nole još da igra, koliko će da osvoji, videćemo šta ako se pojave (neki klinci... moraju mnogo da rade da bi došli do nivoa na kakvom je Nole zajedno sa ostalom trojicom). Znam da šansu ima da osvoji još dosta, a uvek se može desiti svašta, ne daj Bože povreda i slično.
Moje mišljenje je da samo slepi (ne slepci, da objasnim da ne vređam, oni koji ne žele da vide) ne vide da Nole ima šansu da osvoji još dosta, pa je zato normalno bodriti ga i poštovati, a ne omalovažavati. On će verovatno 3 godine i ko zna koliko još biti najbolji zaredom na kraju godine, pored takvih veličina. I ne vide kakva je konkurencija bila pre. Meni nije problem da sagledam iz više uglova to sve. Poštujem Federerovo ostvarenje, ali neka se zna kada je osvajao i protiv koga. Pritom ne kažem da je on mnogo gori sad (u poslednjih 5 godina) od Nadala i Noleta, ali gori jeste, makar za nijansu, s tim što Nole tek mora da osvaja, da pretvori onu računicu u trofeje. Smiley

Može da se desi da osvoji samo još par, a teoretski ako bude konstantan u narednih 5-6 godina može i da bude prvi na svim živim rekordima, tabelama, čak i po broju nedelja. To je sada daleko, ali moguće je. I ti me posle ubeđuj da si Noletov navijač i da se raduješ njegovom uspehu. Smile Nemoj da se svađaš, pazi, ne napadam te, ajde možda je i tačno da se raduješ, ali mislim da previše respektuješ Federerove davne uspehe, a malo vidiš koliko Nole postiže i koliko može da postigne. Ti verovatno misliš obrnuto za mene (mislim da i ako ne uspe zacrtano, opet je mnogo pokazao/dokazao u njihovoj eri). Videćemo šta donose naredne godine. Isto kažem i Ratniku, koji kaže ako osvoji još 5-6 može da peva. Pa šta sad na osnovu jednog Gren slema i to protiv onog ludaka najjačeg na šljaci, s kojim je bio egal (što RF nikad nije), odlučio pad koncentracije, zbog meča u kojem nije bio nešto mnogo motivisan, nije dobro igrao u nekim delovima meča, misliš da će slabo da igra i na ostalim podlogama? Ne znam zašto to. Smile Ne podcenjuj. Samo gledaj. Smile Vlada i tek će da vlada. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC Wildfire S
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Ericsson t10
Evo da kazem, ja bih prvi voleo da on sve poosvaja u narednih 4-5 godina i navijacu za njega, ali jednostavno mislim da nije realno da igra konstantno u tom periodu na svakom GS. Moguce jeste ali ja ne mislim da je realno. Mora se jednostavno desiti i desice se u buducnosti neki turnir tipa RG-a ove godine, ili US Opena prosle, kada ce ponestati koncetracije i hrabrosti da se odigra kvalitetno u odlucujucim poenima, kada ce biti pada forme i i tome slicno. Kada ce i Marej biti napaljen malo vise ili neko treci. Nije ni on (Novak) vanzemaljac pa da na svakom turniru izvuce nemoguce i odigra briljantno. Sigurno sam malo isfrustrirano komentarisao na Wimbl temi, jer mi se jos vraca to polufinale pre mesec dana kada sam bas popizdeo nesto, jos ni sam ne znam zasto toliko  Smile

Eto videcemo sta ce biti, prvo na ovom Vimbldonu pa posle na dolazecim Gren slemovima...
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 11:55:41 od MjetalRatnik9366 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52188
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S24
Nadal jeste najbolji svih vremena. Ali samo sljaci. Na ostalim podlogama je losiji od Đokovića i Federera. Federer ima sedam Vimbldona a Rafa samo dva. Novak je osvojio 5 GS-a na tvrdoj podlozi a Rafa isto samo dva.

Rodžer Federer realno jeste bio najkopmletniji teniser kada su u pitanju razlicite podlge (duga dominacija na travi i betonu, 7 Vimbldona, 9 GS-a na tvrdoj podlozi) i potpuno zasluzeno drži taj No. 1 po broju provedenih nedelja na prvoj poziciji ATP liste. Ali posto on ima 32. godine logicno je ocekivati je Nole njegov naslijednik. Novak je jedan  od najboljih tenisera svih vremena na tvrdoj podlozi. A upravo na toj podlozi se igraju 2/4 GS-a i 6/9 mastersa. Dalje, Nole ima odlicnu igru na sljaci. Jeste da je Nadal bolji ali ja i dalje vjerujem da Nole moze da osvoji bar jedan famozni RG i da nastavi sa solidnom sezonom na sljaci. Sa druge strane Mareja uopste nema na sljaci. Nadal ocajno igra na travi i u dvoranskim uslovima. Prema tome cini se da Nole ima solidne sanse da ocuva to prvo mjesto jos neko vrijeme.

Evo jedan komentar sa B92 da dopuni moju pricu:

Citat
Nadal je najbolji igrac svih vremena na sljaci... Cinjenica je da se najveci broj medjusobnih meceva igrao na sljaci, jer Nadal uvek stize do zavrsnice, dok na betonu dosta redje igra sa najboljim igracima... Toliko...
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 12:54:43 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia Asha 302
Rekoh na onoj temi da se necu vise voditi tim pricama sta bi bilo kad bi bilo, kakva je konkurencija, statistika i ostale gluposti, ne zanima me vise, svoje sam rekao. Imao je i Federer ranije i te kako dobru konkurenciju, tebi Dakse i nekima Rodik, Safin, Hjuit nisu bog zna kakvi rivali, po meni jesu, jer su u tim godinama igrali najbolji tenis i svako od njih je bio svetski broj 1. Nek se naosvaja Djokovic jos titula i nek obara rekorde, ali sto kaze ratnik nije realno ocekivati da ce igrati ovako i za 5-6 godina, kao sto uostalom ne igra ni Federer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG 
1R - Florian Mayer GER
2R - Bobby Reynolds USA / Steve Johnson USA
3R - Jérémy Chardy FRA
4R - Gilles Simon FRA / Tommy Haas GER
1/4 - Tomas Berdych CZE
1/2 - David Ferrer ESP / Juan Martín del Potro ARG
F - Rafael Nadal ESP / Andy Murray GBR / Roger Federer SUI
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52188
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung Galaxy S24
Колико сад овај жријеб изгледа теже од Маријевог. Smile Надам се да у полуфиналу удара на Давида Ферера и да ће Бердих испасти од неког напаљеног анонимуса.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 00:48:48 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.