2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 758958 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Tel.Me Your.Number
Igrao koliko je trebalo s' obzirom da je tuta previse gresio...ne znam sta je na kraju bilo kada je pozvao medicinski tajm aut,nadam se da nije nista ozbiljno....
Komšija dobio par gemova za redom i onda Novak da bi se odmorio pozove doktora da ga šatro izmasira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51956
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 17 pro

Novakovo pismo Jeleni Genčić: Bila si naš anđeo, tvoj duh prenosiću na buduće generacije

Komemoracija povodom smrti Jelene Genčić održana je danas u prostorijama Teniskog saveza Srbije (TSS), a od nekadašnje šampionke, kasnije i uspešnog trenera, oprostili su se čelni ljudi TSS, kao i najbolji igrač sveta Novak Đoković, koji je poslao pismo iz Pariza.

Počasni potpredsednik TSS Radmilo Armenulić istakao je da je Jelena odrasla u sportskoj porodici u kojoj su važili red, rad i disciplina i podsetio da je prvo bila fudbalski golman, kasnije i čuvar mreže rukometne reprezentacije, pre nego što je postala višestruka teniska šampionka.

- Kao članica Partizana osvojila je više od 200 tofeja, a kasniej je svoje znanje prenela mnogim šampionima, uključujući i svetskog broja 1 Novaka Đokovića. Kada bih morao da sa dve reči opišem idealnog trenera rekao bih - Jelena Genčić. Bila je svojim učenicima vođa, prijatelj, savetnik i roditelj. Njen roman nije gotov, besmrtnost piše i dalje - istakao je Armenulić.

Novakova majka, Dijana Đoković, pročitala je na komemoraciji veoma emotivno pismo najboljeg tenisera sveta.

- Draga moja Jelena, beskrajno sam tužan jer se danas opraštam od tebe. U životu si me pripremala za mnoge situacije, za pobede, za trijumfe, za naše trofeje, ali za naš rastanak potpuno sam nespreman. Opraštam se od tebe beskrajno tužan što ne mogu da te ispratim. Znam da bi se ljutila da odustanem i umanjim šansu da ispunim i ovu poslednju nasu želju, da osvojim Rolan Garos - naveo je Đoković.

On se zahvalio na svemu što ga je Jelena Genčić naučila i što je verovala u njega od prvog dana.

- Hvala ti na strpljenju, na ogromnoj ljubavi. Hvala ti na svakodnevnoj podršci, na savetima koje pamtim, na toplim rečima koje su uvek nosile neku vanrednu poruku. Znaš, da sam ih sve upamtio i da se tvojih pravila uvek držim. Nas poslednji razgovor, pre dve nedelje nije ukazivao da nesto nije u redu. Tužan sam jer si se i tada trudila da me oslobodiš bilo kakvih briga i uveravala me da je sve u redu, da si u bolnici jer je rutinska kontrola, da ne brinem nego da pobeđujem - napisao je Đoković.

Na kraju, on je poručio da je Genčićeva imala i da će uvek imati posebno mesto u njegovom životu.

- Bila si dobri anđeo. I kad si me trenirala i kasnije - gde god da sam bio osećao sam tvoju podršku. Iskrenu. Snažnu. Bezrezervnu. Ostavila si neizbrisiv trag u našem tenisu. Dužni smo ti svi koji smo danas sa reketom u ruci. Obećavam ti da ću se potruditi da tvoje ime prenesem na buduće generacije i da tvoj duh večno bude prisutan na teniskim terenima - poručio je Novak.

U ime TSS od Genčićeve se oprostio predsednik Upravnog odbora Toplica Spasojević, poslednji pozdrav od Teniskog kluba Partizan uputio je Sava Zorić, a emotivan govor imala je i njena nekadašnja saigračica Tamara Lukšić - Orlandić.

Na komemoraciji je osim rodbine i prijatelja prisustvovala i ministarka sporta Alisa Marić, potom počasni predsednik TSS Slobodan Živojinović, selektor Bogdan Obradović, Srđan i Goran Đoković, Dušan Grujić, kao i mnogi drugi poštovaoci Jelene Genčić.

Sahrana će se u sredu 5. juna od 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung 
Добио Колшајбера 3-1 и у четвртфиналу га чека Томи Хас
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG 
1R - David Goffin (BEL)
2R - Ivan Dodig (CRO)/Guido Pella (ARG)
3R - Grigor Dimitrov (BUL)
4R - Alexandr Dolgopolov (UKR)/Philipp Kohlschreiber (GER)
1/4 - Janko Tipsarevic (SRB)/Tommy Haas (GER)
1/2 - Rafael Nadal (ESP)
F - David Ferrer (ESP)/Roger Federer (SUI)
« Poslednja izmena: 03. Jun 2013, 19:50:53 od Luka_Blok11c »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 17 pro
bice zajebano. veoma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Wildfire S
Žreb za Novaka, ili Novakove protivnike, jeste težak, ali dobro je što će morati da bude ozbiljan od starta. Neugodni Gofan, pa Pelja koji dere naše sve redom ali u kakvoj su formi naši i ako se lik umorio nema tu šta da se brinemo (naravno i bez tih faktora), zatim slatka osveta protiv Bugarina u trećem, pa isprobavanje drop šotova i izlaska na mrežu protiv Dolgopolova ili Kolšrajbera. Onda očekujem Tomija Hasa i tu može biti jebeno.
Pa u polufinalu Nadal, epski duel. U finalu lagano i pored umora protiv Ferera, mada bih više voleo protiv Federera.
Pre početka sam mislio tako, a pre današnjeg meča pribojavao sam se (ipak bi sa Ukrajincem bilo lakše). Uostalom neka pobeđuje kako god, ubedljivo ili tesno. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG 
1R - David Goffin (BEL)
2R - Ivan Dodig (CRO)/Guido Pella (ARG)
3R - Grigor Dimitrov (BUL)
4R - Alexandr Dolgopolov (UKR)/Philipp Kohlschreiber (GER)
1/4 - Janko Tipsarevic (SRB)/Tommy Haas (GER)
1/2 - Rafael Nadal (ESP)
F - David Ferrer (ESP)/Roger Federer (SUI)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51956
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S24
Lista za revanš:

- Delpo
- Has
- Dimitrov
- Berdih
« Poslednja izmena: 05. Jun 2013, 12:56:22 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 17 pro
Lista za revanš:

- Delpo
- Has
- Dimitrov
- Berdih

+ Tomic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.