2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 759099 puta)
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Ericsson t10
Мени уопште није јасно што се народ толко нервира око коментатора. Ја њих ретко и приметим.
Realno, po meni jedini bolidi na nasim televizijama (ne racunam sk, eurosport) sto se komentatora tice su Mijaljevic i Miljan Milicevic sa prve, ostale mogu da slusam normalno bez nekog nerviranja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
meni je dobar onaj sto prenosi snooker na Eurosportu. Ko prati taj sport zna sigurno o kom coveku se radi. Toliko covek ima miran i umirujuci glas da ti prosto bude uzivanje dok ga slusas.Takodje zna kad treba da napravi pauzu i kad je neki intervju uvek POSLE celog intervjua prevodi na srpski sta je tacno bilo u intervjuU dok neki amateri odma prevode i nemos rezumeti ni engleski ni srpski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia krntija
Citat
meni je dobar onaj sto prenosi snooker na Eurosportu.

И тај је дегенерик.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
nije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
HTC Wildfire S
Nisam to rekao Alokinatore.

Ali eto ti si se našao prozvanim i super si dokazao da ga ne mrziš. Smile Znam ja da ne bi bilo hejtovanja da nije bilo pehara i himne. Smiley Ako, uživaj u Novakovom uspehu.

Boli me tuki za te tvoje konstatacije, samo me ne uzimaj vise u usta u bilo kom kontekstu vezano za ove teme, jer mi je dokurcilo tvoje patetisanje u vezi Djokovica. Ja sam svoje rekao, ti ako ranije nisi razumeo i za to me mnogo zabole.
Zaobiđi me onda, čitaj šta ti odgovara i piši to svoje. Ti patetišeš. Po mom mišljenju veoma malo znaš o tenisu. Samo kontriraš. Ako ti je zaista drago što je upravo osvojio turnir, onda ti glumiš pre toga, pa par dana ranije si rekao da si hteo da igraš na Fonjinija ili koga već. Kad se našalim ti poludiš. Kad kažem uživaj u Novakovom uspehu opet poludiš. Nije ti lako, bar je to jasno. Smiley Aj uzdravlje i pazi malo na rečnik. Smile  Bolje pričaj opet o tome kako nije najbolji, nisi dugo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia Asha 302
Nisam to rekao Alokinatore.

Ali eto ti si se našao prozvanim i super si dokazao da ga ne mrziš. Smile Znam ja da ne bi bilo hejtovanja da nije bilo pehara i himne. Smiley Ako, uživaj u Novakovom uspehu.

Boli me tuki za te tvoje konstatacije, samo me ne uzimaj vise u usta u bilo kom kontekstu vezano za ove teme, jer mi je dokurcilo tvoje patetisanje u vezi Djokovica. Ja sam svoje rekao, ti ako ranije nisi razumeo i za to me mnogo zabole.
Zaobiđi me onda, čitaj šta ti odgovara i piši to svoje. Ti patetišeš. Po mom mišljenju veoma malo znaš o tenisu. Samo kontriraš. Ako ti je zaista drago što je upravo osvojio turnir, onda ti glumiš pre toga, pa par dana ranije si rekao da si hteo da igraš na Fonjinija ili koga već. Kad se našalim ti poludiš. Kad kažem uživaj u Novakovom uspehu opet poludiš. Nije ti lako, bar je to jasno. Smiley Aj uzdravlje i pazi malo na rečnik. Smile  Bolje pričaj opet o tome kako nije najbolji, nisi dugo. Smile

To za Fonjinija sam se nasalio, jer Medzik zna da izbaksuzira, ali ti to ocigledno ne kontas, kao i jos mnogo stvari. Tenis dovoljno dobro poznajem da bi mi ti ili neko drugi solio pamet. Ti ces reci dal glumim ili ne... pa ti covece nisi cist, ali ozbiljno. Pripazicu na recnik onoliko koliko ti budes pisao u granicama pristojnosti jer ono sto ti pises je blago receno katastrofalno. Ti me prvi zaobidji jer si me prvi prozvao, ako imas neki problem zabole me, samo mi se nemoj vise obracati na taj krajnje pokvaren nacin. Dovidjenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
zar na ovoj temi da se raspravljate ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Wildfire S
Pa uzbuđen čovek, zbog Novakovog uspeha. Smiley

Moramo malo, 2 nedelje pauze. Naravno završili smo, ne kapiramo se fino preko neta bar oko ove teme. Možda grešim, uživo bih bolje video da li neko nekog mrzi ili voli, tj. poštuje i podržava. Ima pravo i jedno i drugo svakako...

Ima li šta novo, Nole posvetio pehar pokojnom dedi, došetao s peharom kući, pehar se ne sviđa Pjeru... Smile  Ko će dočekati naredne turnire. Smile

Ko koliko brani bodova sa Vimbldonom:

Novak - 2.900 bodova
Rodžer - 4.080 bodova
Endi - 1.740 bodova
Rafael - 3.635 bodova

Zatim se briši i bodovi sa OI, Marej 750, Federer 450, Đoković 270, a Nadal nije učestvovao.

Sada prvi ima oko 4200 više od prva dva pratioca, a Nadal ima 1700 manje od njih.
I na race listi Nole je prvi... Fedex deveti.

Dominiraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51958
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S24
Веома лијеп први дио сезоне за Новака. Освојио АО, Дубаи, Абу Даби и Монте Карло. Србији обезбједио полуфинале Дејвис купа. Има финале Хофман купа и полуфинале Индијан Велса. Једини кикс му је Мајами.

Није као 2011. али нема везе... мени се и овако веома допада.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2013, 11:27:28 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.