2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 757961 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia krntija
Помену Џеки Содерлинга, баш сам се пре неких месец-два питао шта је са човеком, ништа везано за њега нисам чуо од онда кад је саопштено да се привремено повлачи због мононуклеозе. Одем на гугл, нађем неку његову изјаву где каже да опоравак јако споро иде и да не зна дал ће моћи да настави каријеру. (?!) Сећам се реченице у фазону - то убија вољу код човека. Један дан се осећам боље, добијем наду да сам почео да напредујем, да ћу се ускоро излечити и вратити тренинзима, а онда следећи дан ми буде горе и не могу да устанем из кревета.

А ево сад сам узео да проверим имал каквих нових вести... избацује гугл неку вест са еуроспорт.се, ако гугл тренслејт не зајебава, каже да је направио значајан напредак у задњим недељама, али да још увек не може да одреди датум евентуалног повратка.

Значи ужасно, ово је баш неки екстремни пример мононуклеозе... сећам се да је Федерер имао то својевремено, ал он је пропустио јако мало турнира, ако је и уопште. Читам на Википедији - Normal function should return after 4–6 weeks; however, it may take up to 2–3 months to fully recover pre-disease activity levels.

4 до 6 недеља, 2 до 3 месеца... Содерлинг не игра тенис 2 године јеботе.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ančić je mononukleozu naveo kao razlog završetka karijere.

Federer je igrao turnire sa mononukleozom, tek su mu posle nekog vremena otkrili, ali to je verovatno bio neki blaži oblik čim je on mog'o tako. Ko zna šta je to napalo Soderlinga, znam da kod težih oblika i do 6 meseci posle bolesti organizam ne sme da se izlaže velikom fizičkom naporu, al što kažeš, on ne igra već 2 godine.

Šteta za njega, svake sezone je igrao sve bolje i ko zna, možda bi i osvojio neki GS da ga nije to zadesilo. Evo i Fiš sad ima problema sa srcem, Monfiis sa kolenima, sve dobri igrači..
« Poslednja izmena: 22. Apr 2013, 03:40:14 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Wildfire S
Nisam to rekao Alokinatore.

Ali eto ti si se našao prozvanim i super si dokazao da ga ne mrziš. Smile Znam ja da ne bi bilo hejtovanja da nije bilo pehara i himne. Smiley Ako, uživaj u Novakovom uspehu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51871
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S24
Касниш. Поставио сам то. Отвори претходну страну.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2013, 14:19:10 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Bio sam juče prinuđen da nekoliko gemova gledam na B92 i da slušam onu neznalicu Vujičina. Kol'ko čovek blagog pojma o tenisu nema, to je sramota. Sam sa sobom sam poč'o da se smejem kad je rek'o kako je Nadal poznat kao izuzetno agresivan teniser i kako stoji daleko iza osnovne linije što ga sprečava da pokaže tu svoju čuvenu agresivnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia krntija
лол

Мајке ми, то све треба снимати, направити клип(ове), окачити на јутјуб и послати линк редакцијама свих новина. Материјала колко оћеш. Кренеш од "стручног штаба" са Б92, пређеш на дегенерике са СК-а, преко она два пајсера са Прве закључно са имбецилима са РТС-а.

Јуче сам на СК-у гледао Депортиво - Билбао,  преносио неки дегенерик којег до сад нисам чуо. Мајко моја... у једном тренутку сав у неком заносу је рекао и "Депортиво игра много добро, сада су ван зоне испадања и богами бориће се за улазак у најбољих 10".

Ко не капира нек погледа табелу Примере.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2013, 16:45:54 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia Asha 302
Nisam to rekao Alokinatore.

Ali eto ti si se našao prozvanim i super si dokazao da ga ne mrziš. Smile Znam ja da ne bi bilo hejtovanja da nije bilo pehara i himne. Smiley Ako, uživaj u Novakovom uspehu.

Boli me tuki za te tvoje konstatacije, samo me ne uzimaj vise u usta u bilo kom kontekstu vezano za ove teme, jer mi je dokurcilo tvoje patetisanje u vezi Djokovica. Ja sam svoje rekao, ti ako ranije nisi razumeo i za to me mnogo zabole.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
лол

Мајке ми, то све треба снимати, направити клип(ове), окачити на јутјуб и послати линк редакцијама свих новина. Материјала колко оћеш. Кренеш од "стручног штаба" са Б92, пређеш на дегенерике са СК-а, преко она два пајсера са Прве закључно са имбецилима са РТС-а.

Јуче сам на СК-у гледао Депортиво - Билбао,  преносио неки дегенерик којег до сад нисам чуо. Мајко моја... у једном тренутку сав у неком заносу је рекао и "Депортиво игра много добро, сада су ван зоне испадања и богами бориће се за улазак у најбољих 10".

Ко не капира нек погледа табелу Примере.

Ma strašno. Na SK se stalno pojavljuju neki novi komentatori, a ne znaš koji je od kog gori. Mogu da slušam Viška, Pralicu, Radojevića i Plavšića što prenose NBA (oni i fudbal kad prenose to je skroz ok), onog jednog ćelavog, ne znam kako se zove, on samo fudbal prenosi i korektan to radi i to je to. Za Novakovića kažu da je najbolji poznavalac prilika u engleskom fudbalu kod nas i zna čovek stvarno dosta i o nižim ligama, pogotovu o čempionšipu koji uglavnom i prenos, pa ajd može i on da prođe. Kovačića nikad nisam voleo, zanimljiv mi je isključivo kad krene da se dernja Navaaaaaaro ili ono njegovo čuveno kad neko pogodi trojku boooooomba.  Smile
Gojko je idiot, onom Juriševiću kad čujem glas skoči mi pritisak momentalno, ima jedan što prenosi tenis, čiji glas može lagano da te natera da se samoubiješ.

Sa B92 poštujem Boškovića i mislim da je među najboljim sportskim komentatorima i novinarima u zemlj, zna čovek pos'o, nema šta. Šaranović tu i tamo, on se gubi tokom prenosa dosta, al ume nekad da odradi kako trebaa. O Vujičinu, onom što nosi naočare sa B92, Mijaljeviću, Strajniću, Dendi, Kovinjalu, Lazi Bakmazu, onoj dvojici degenerika sa prve, velikoj većini sa eurosporta i svim ovim novima sa SK neću da trošim tastaturu. Da sam vlast neka, Strajnić i Mijaljević bi ležali zatvor za ono što rade. I da, Aca kakav god bio, on je doktor za 99% svih nazovi komentatora i sportskih novinara u zemlji.

A skoro navatam na sajtu B92 neki podcast, Sa terena se zove, i tema je bila predstojeća sezona formule 1. To vodi gore pomenuti Novaković, uglavnom, gost je bila izvesna Jelena Trajković kao ekspert za auto-moto sport. Jebem li ti sranje, pa to ne može rečima da se opiše, mora da se presluša. Nije što je žena, i da je muškarac isto bi napis'o, al to je nerealno koliko ona ne zna o čemu priča i koliko je gluposti izgovorila za tih pola sata. A najtužnije od svega je što priča kako je bila na gridovima skoro svih trka, u boksu većine F1 timova, radila intervjue sa najboljim vozačima. Ustvari, najtužnije od svega je što je to istina. Kad već pomenu F1, dvojac sa SK koji prenosi je užas, da nema zvuka koji proizvode motori i timskog radija, na mute bi gled'o svaku trku.

Evo, nađoh tu emisiju, pa ko je dokon neka presluša. Garantovanih pola sata zabave.

http://www.b92.fm/channel/Sa+terena/89682.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Citat
Kad već pomenu F1, dvojac sa SK koji prenosi je užas, da nema zvuka koji proizvode motori i timskog radija, na mute bi gled'o svaku trku.

Jes da je ofcina epska, tu i tamo sve na mestu, al sto ubi njih dvojicu leba ti?

Kako se zove onaj debil f1 ekspert, sto jede iz ruke Slavice Eklestoun, petkovic, petko, petrovic jebemliga.........sto zna broj brusa ribe od stjuarta na krivini tamburelo, i tako ekstremno zanimljive podatke. Taj je izmislio depresiju klanje samog sebe tupim nozem.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2013, 17:50:11 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.