2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 769823 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
novak djokovic...covjek koji moze da mi stvori u oku suzu radosnicu...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
novak djokovic...covjek koji moze da mi stvori u oku suzu radosnicu...

znači gole sise pa Novak Đoković  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Malo od danas

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia e63
 Smile

IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
INSTITUCIJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne znam kolko je realno da nastavi ovako da pisa po svima, al ako nastavi najbolji ikad ce da dobije ozbiljnu konkurenciju za vlasinstvo tog 'najbolji ikad'
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
Vajda: Kako je Đoković postao nepobediv

Marjan Vajda, trener Novaka Đokovića otkrio je za "Telegraf Sport" kako je Novak Đoković postao šampion. Koji meč u njegovoj karijeri je bio presudan i kako je srpski teniser postao nepobediv.

Kada je 2010. godine izgubio meč od Jirgena Melzera, tada tek 27 igrača na ATP listi, nešto se promenilo u glavi Novaka Đokovića.

- To je bio njegov mentalni preokret. Nakon tog poraza, ubedio je sebe da mora da trenira jače - rekao je Marjan Vajda u intervjuu za "Telegraf sport".

Vajda sa Novakom trenira od 2006. godine.

- Sećam se da je rekao: "Ja ću biti broj 1, zaista osećam tako". Onda je osvojio svoj prvi veći turnir u Melburnu 2008. godine. Uvek je bio odličan, ali imao je poteškoća. Bio je treći teniser sveta i bio je veoma nestrpljiv. Stalno je ponavljao: "Kada, kada, kada?". Rekao sam mu da treba vremena i da treba da poradi na nekim stvarima i kada sve to postigne biće dobro - rekao je Vajda.

Trener prvog tenisera sveta osvrnuo se i na Đokovićevu saradnju sa Todom Martinom.

- Pitao je Toda Martina da mu pomogne da poboljša svoj servis, jer u to vreme praktično i nije imao servis, a forhend mu je bio kratak. Mada ako ste neko ko ume da dobije mečeve bez servisa i bez jakih i moćnih udaraca, to samo govori koliko ste mentalno jaki - kaže Vajda.

On je ispričao kako Novak ipak nije razumeo sa Martinom.

- Hemije nije bilo. Ja sam bio pozadi. Čekao sam. Nisam hteo da odem zato što sam znao da je treniranje proces. Bio sam strpljiv i čekao sam jer sam znao dza Novakov talenat. Novak ima sjajnu osnovu i trebalo je da poradi samo na nekoliko stvari. Posle je opet došao kod mene. Tada sam ja želeo da vežbamo više, ali je on je znao da pobegne. Ipak na terenu je bio maksimalno fokusiran, osvajao je bitne poene i bio je borac, nikada nije propuštao nijednu loptu. Nakon poraza od Melzera shvatio je i to je bio njegov ključni momenat  - rekao je Marjan.

Novak se slaže sa trenerom da je taj meč bio presudan u njegovoj karijeri.

- To je promenilo stvari. Ta 2010. godina je bila veoma značajna za moju karijeru, prvih šest meseci bilo je veoma teško zbog rezultata, a imao sam problema i sa zdravljem. Osvojio sam titulu u Dubaiju, ali osim toga nisam baš igrao dobro. Imao sam mnogo problema sa psihičkom spremnošću. Svaki profesionalni sportista mora da prođe kroz taj krizni period u svojoj karijeri - kaže Đoković.

Posle tog meča, koji je izgubio, drugi deo godine bio je mnogo bolji.

- Počeo sam da igram bolje i da budem sigurniji na terenu. Moj servis je počeo da se popravlja, a onda i titula na Dejvis kupu je došla u pravi momenat za mene i moju zemlju i moje kolege. Tada sam dobio vetar u leđa i tu se sve preokrenulo - priča Novak.

Četiri godine bio treći teniser na svetu, ali kako i sam kaže znao je da to nije njegov puni potencijal i da može bolje.

- Osećao sam da mogu da povećam svoj maksimum u budućim godinama i onda sam doneo odluku da to i uradim, i kao što moj trener kaže to je bio taj krucijalni momenat u mojoj glavi - kaže Đoković.

Noletovo pismo navijačima: U srce ste me dirnuli, zajedno u bolji život!

Nakon spektakularnog osvajanja četvrtog pehara na Australijan openu i brojnih čestitki i hvalospeva sa svih strana sveta, najbolji srpski teniser u istoriji ovog sporta napisao je svojim vernim navijačima dirljivo pismo koje je u vrlo kratkom roku obišlo svet.

"I dalje sam preplavljen uzbuđenjem i radošću zbog ovoga što sam postigao. ležim u krevetu i razmišljam "Novače, ti si četvorostruki šampion Australija opena. To je stvarno nešto, zar ne?"

Moraću to sebi više puta da ponovim da bih postao svestan. Proteklih par nedelja su bile jedno neverovatno putovanje, uspeo sam da prevaziđem neke vrlo teške izazove da bih stigao dovde gde sam sad. S ponosom mogu da kažem da sam dosta tog naučio i da sam u svakom momentu provedenom u Australiji, od Perta do Melburna, zaista uživao.

Iako je Australija daleko od kuće, ovde se nikad nisam osećao usamljenim. Uz mene je uvek bio moj tim i vi. Ljudi, bili ste neverovatni poslednjih nedelja! Toliko poruka, pisama... Osetio sam koliko ste uzbuđeni dok igram i koliko sam vam nedostajao dok je trajala pauza. Toliko vas je dolazilo na mečeve i treninge, i srećan sam što sam i sam neke od vas inspirisao da počnete da trenirate tenis. Uz vas sam proveo nezaboravne trenutke, a svojim rečima ste me u srce dirnuli.

Volim tenis ne samo zbog toga što donosi sreću, uzbuđenje i stabilnost u moj život, već i zbog toga što imam vas - milione vas koji širom sveta gledate moje mečeve i bodrite me. Mi imamo neverovatnu moć u našim rukama, prijatelji moji, možemo da inspirišemo mnoge ljude oko nas da čine dobre stvari, da se bave sportom, da uče i bore se za bolji život.

Mi smo svi deo jednog tima, jedne porodice - bez obzira na rasu, religiju, pol ili poreklo. Svi delimo istu strast i ljubav prema ovom sportu. Zato vam hvala za ovih nekoliko divnih nedelja koje su iza nas, i hvala vam za to što verujete u mene.

I znate šta? Ovo je tek početak godine! Mnogo toga nas tek čeka, a nove stvari počinju već sutra ujutru.
Ostanite na vezi Wink"

izvor:24sata.rs
« Poslednja izmena: 27. Jan 2013, 22:56:37 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
Navijači iz Endijevog rodnog grada na ivici suza gledali kako njihov miljenik gubi

Na ulicama Danblejna, rodnog grada Endija Mareja, jutros nije bilo ni žive duše. Verni navijači pomno su pratili finalni meč Australijan opena u kom je pobedu, na njihovu žalost, odneo Novak Đoković. Neki su epski duel teniskih velikana gledali kod kuće, dok su se drugi okupili u lokalnim pabovima.

Napeti i očajni, neki čak na ivici suza, ispratili su Endijevi zemljaci poslednji Novakov poen, kojim se srpski šampion upisao u tenisku istoriju.

EDIT
Kako je servirao novak u finalu AO.

Serve Location     1st Serves Made     1st Serves Won     2nd Serves Won
1    25/37 = 67%    20/25 = 80%    2/5 = 40%
2    1/2 = 50%    1/1 = 100%    3/5 = 60%
3    3/6 = 50%    2/3 = 66%    5/8 = 62%
4    20/28 = 71%    16/20 = 80%    4/5 = 80%
5    14/21 = 66%    12/14 = 85%    3/8 = 37%
6    1/1 = 100%    0/1 = 0%    3/3 = 100%
7    7/8 = 87%    5/7 = 71%    8/11 = 72%
8    13/31 =41%    7/13 = 53%    5/5 = 100%
Totals    84/134 = 63%    63/84 = 75%    33/50 = 66

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 28. Jan 2013, 00:46:50 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

a tvoje oci te noci tvoje ime ja zovem ovim gradom

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 45
Zastava beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
HTC 
Navijači iz Endijevog rodnog grada na ivici suza gledali kako njihov miljenik gubi

Na ulicama Danblejna, rodnog grada Endija Mareja, jutros nije bilo ni žive duše. Verni navijači pomno su pratili finalni meč Australijan opena u kom je pobedu, na njihovu žalost, odneo Novak Đoković. Neki su epski duel teniskih velikana gledali kod kuće, dok su se drugi okupili u lokalnim pabovima.

Napeti i očajni, neki čak na ivici suza, ispratili su Endijevi zemljaci poslednji Novakov poen, kojim se srpski šampion upisao u tenisku istoriju.

EDIT
Kako je servirao novak u finalu AO.

Serve Location     1st Serves Made     1st Serves Won     2nd Serves Won
1    25/37 = 67%    20/25 = 80%    2/5 = 40%
2    1/2 = 50%    1/1 = 100%    3/5 = 60%
3    3/6 = 50%    2/3 = 66%    5/8 = 62%
4    20/28 = 71%    16/20 = 80%    4/5 = 80%
5    14/21 = 66%    12/14 = 85%    3/8 = 37%
6    1/1 = 100%    0/1 = 0%    3/3 = 100%
7    7/8 = 87%    5/7 = 71%    8/11 = 72%
8    13/31 =41%    7/13 = 53%    5/5 = 100%
Totals    84/134 = 63%    63/84 = 75%    33/50 = 66
1:1

То Мајсторе!!  Smile boze!!!  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Bas je onakav kakvog sam htela,pametan i lep. 
Ali ona mi je uzela tu ljubav!
Volela sam volela volela sam ga cekala sam cekala SRCE da mi da!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1386.0
Јебе Ђокица па не стаје  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.