2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 573 574 576 577 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 732568 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nemere u australiju bez vakcine
sta je nejasno  Smile
cemu mesanje baba i zaba
« Poslednja izmena: 09. Feb 2022, 16:39:42 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Осим што може, јер је било учесника АО 2022, који нису били вакцинисани.

Smile Smile Smile

Организатори турнира нису желели да објављују њихова имена.

Зато што би произашао још већи скандал.

Smile Smile Smile

Изузев два имена, Новака Ђоковића и чешке тенисерке, који су били протерани.

Остали, који су од обе комисије добили дозволу за учешће са медицинским изузећем нису протерани, нити знамо да ли је међу њима било тенисера и тенисерки из топ 10, или можда чак и топ 5 на листама, зато што су комисије одлучивале о пријавама, које су биле анонимне.

Дакле, имена тенисера и тенисерки, који су добили медицинско изузеће за учешће на турниру, који нису вакцинисани, и који су наступали на АО 2022 не знамо, а како је преседан већ извршен у 2 случаја, на основу којих функционише аустралијско право, баш ме занима списак тенисера и тенисерки који нису протерани из Аустралије и који су се такмичили на турниру.

« Poslednja izmena: 10. Feb 2022, 00:01:45 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pa možda nisu kršili srpske i australijski zakone kao Djoković
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nemeres u australiju bez vakcine i da podstices maloumnike da je to normalno kad je stav australije da su vakcine obavezne za posao i ostalo
cao zdravo nisi ti moler mujo pa da se nikog nece boleti kurac sta mislis
ti si javna licnost jedan od najvecih tenisera svih vremena normalno da ima budala koje ce da se uhvate za budalastine koje propovedas, jebga civilizacija je takva tvorevina da postoje posledice za sve sto radis znao je sta je uslov da igra bez problema odabrao je da mulja to je snosilo posledice u vidu deportacije
na kraju krajeva i dalje je sve iskljucivo do njega i nikog vise

kad vec svi mesaju babe i zabe vidim da je gomili srba zabranjeno da nastupe jer su pozitivni na koronu u kini i to bas su nasli da budu pozitivni svi srbi koji nastupaju za nemacku,austriju,japan,rusiju,norvesku,francusku... zavera protiv srbalja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
ТАКОЕ БРЕ ЗАВЕРАААА УААА ОЋУ ДУНИШТУ СРБЕ РЕПТИЛИЈАНЦИ И СОРОШ ЈЕР ТАКО РУКОМЕТАШ  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Ja ne znam da li ste vi debili ili se samo pravite da ste malo podebilili. Zemlja koja se tako ostro bori protiv pandemije,  i ne dozvoljava sportisti sa izuzecem koje je od njih dobio, koji je negativan da nastupi na turniru, a mesec dana kasnije apeluju i zahtevaju da se njihovom sportisti koji je u tom trenutku pozitivan omoguci da nastupa na nekom takmicenju je bolesno i licemerno... Da ne spominjemo jos brdo drugih nelogicnosti. Tako da svi vi kojima je to normalno i podrzavate sve to ste ili tako bolesno ljubomorni i mrzite Novaka, ili ste samo bolesni, ima institucija koje se time bave, ja ne bih postavljao dijagnozu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ne mrzim ja Novaka. Samo mu od sveg srca želim da se vakciniše i da osvoji još 5 ili više grendslemova
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Citat
nemeres u australiju bez vakcine i da podstices maloumnike da je to normalno kad je stav australije da su vakcine obavezne za posao i ostalo...

odabrao je da mulja to je snosilo posledice u vidu deportacije

Осим што су неки ипак могли, јер је неколико тенисера и тенисерки који нису били вакцинисани наступало/учествовало на турниру.

Smile Smile

Не видим да је било шта Новак Ђоковић муљао, на регуларан начин је добио медицинско изузеће, чланови обе медицинске комисије из Аустралије нису ни знали како се зову тенисери и тенисерке, којима су одобрили учешће под тим условима.

Имена осталих тенисера са медицинским изузећем, који нису били вакцинисани ни депортовани, организатори турнира, као ни власти Аустралије нису желели да јавно објаве.

Smile Smile

А, затим, Аустралија је већ прекршила своје сопствене законе, ни мање ни више већ у случају освајача АО 2022, приликом уласка и боравка у тој држави без неколико дана карантина.

За Надала закон Аустралије није важио, или мије примењен, зато што је неки службеник направио пропуст, дешава се Smile Smile Smile, како да не, док је за Андреја Рубљова важио.

Готово идентични случајеви, два различита односа.

Надал не мора у карантин, Рубљов мора.

Иако оба поседују сертификат.

Занимљиво.

И веома поучно.

Него, зашто се Аустралија жалила на одлуку да се зараженом спортисти не дозволи учешће на ЗОИ у Пекингу, и инсистирала да особа са короном из Аустралије ипак наступа на ЗОИ које су у току????

« Poslednja izmena: 10. Feb 2022, 12:59:53 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Da li je ta osoba... Vakcinisana?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
i mi smo insistirali da puste djovaka nevakcinisanog pa
svako se bori za svog na kini je da ih odjebe ili dozvoli kao sto je bilo na australiji da ga odjebe ili ostavi
australija je odlucila da ga odjebe jer su misljenja da je za njihove gradjane to bolje
sta vam je nejasno svaka drzava moze da postupi kako im se digne kurac ovaj ativakser i preciscivac vode mislima im je legao kao budali samar i oni su to iskoristili
potpuno legitimno sa njihove strane
da se vakcinisao kao ostali mogli bi samo da mu pljunu pod prozor

kao sto sam napisao sve je do njega ocel glumiti dvorsku ludu ili ce se vakcinisati i sve ih razguziti tamo gde ih najvise boli na terenu

al ne lakse je nama da verujemo u mit o nebeskom narodu i vecitoj nepravdi nad nama
bolje da se zapitamo kako smo u strmoglavom padu civilizacijski i drustveno zadnjih 50 godina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 573 574 576 577 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.