2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 19:29:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 730 731 733 734 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 953429 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
I meni je stvarno više muka i nije samo Munka, to sam i ja više nego jednom već ranije isticao, od pakosnih i zluradih ljudi koji ničiji uspeh ne praštaju, koji će svakom čoveku koj je nešto postigao pregledati i govna koja je izasrao ne bi li našli nešto što bi mogli iskoristiti protiv njega, koji su toliko jadni, bedni, iskompleksirani, ljubomorni, nemabiciozni i patetični da ne zaslužuju čak ni sažaljenje. Ljudi bez imalo čovečnosti i ljudskoti i trunke savesti.
Upravo to. A kako im uvek nesto zasmeta? Ne valja nikad. Bio treci godinama, ne valja. Napravio 42 pobede zaredom, nije srusio rekord. Prvi na svetu, ne valja jer okoristava narod, snima reklame, krade zemljiste.  Smile

To je izgleda ono: Krivom k.... i dlaka smeta.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jul 2011, 18:06:28 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Jos uvek tupite pricu o prevarama, malverzacijama.... Smile
Gde ste bili dok nije postao No.1? Gde ste bili dok je bio No.2? gde ste bili dok je bio No.115?

Bili su prezauzeti pljuvačinom Duška Vujoševića.

Jok. Duleta su pljuvali samo Vesići...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Da ne otpisujem? Neka izvoli i da, makar dokaze koji naslućuju na to muljanje i ja je neću otpisivati. Dokaze, a ne "ja za razliku od vas retarda čitam između redova" palamuđenje i to još uz kakvu aroganciju i kurvinsko vređanje. Izvinite, ali vi ste retardi... čuj molim te.

Al da vidiš foru... Šta misliš dal on ima ikakve dokaze, osim to svog arogantnog palamuđenja? Ima ima... dečko čita između redova  Smile Ma bravo, dajte mu medalju.

I meni je stvarno više muka i nije samo Munka, to sam i ja više nego jednom već ranije isticao, od pakosnih i zluradih ljudi koji ničiji uspeh ne praštaju, koji će svakom čoveku koj je nešto postigao pregledati i govna koja je izasrao ne bi li našli nešto što bi mogli iskoristiti protiv njega, koji su toliko jadni, bedni, iskompleksirani, ljubomorni, nemabiciozni i patetični da ne zaslužuju čak ni sažaljenje. Ljudi bez imalo čovečnosti i ljudskoti i trunke savesti.
Ja te ljude nemam nameru da trpim.

A pogotovo ne čoveka koji sve što radi ide po forumu i ponavlja ko papagaj kako ćemo da propadnemo i kako smo zaslužili da propadnemo, kako od nas ništa neće biti i kako nema nikakve budućnosti. I da su svi kao on mi bi i definitivno propali, srećom pa nas ima i normalnih.

I njima bih poručio još jednom ono što im je Munka već poručila

Napustite planetu, to bi vam bilo najpametnije... u svakom slucaju, napustite Srbiju  Smile

Jer bez vas će nam svanuti.

све се слажем...мада,једна ми ствар није јасна
увек иде по дифолту...ако неко критикује неког успешног тај је одмах неамбициозан,није изашао из своје улице,није ништа постигао,чемер,беда,олош,не прашта успех итд итд...
наравно,немам проблем са тим...само бих желео да питам а шта сте постигли ви који аплаудирате ђоковићу и који мислите да је његов неоспорни успех и ваш? наравно...осим тог усхићења његовим успехом Smile

да не буде забуне...пратим нолета још од кад је на ролан гаросу хемијском оловком на патикама написао "вамос ноле"
радујем се кад год победи
да ли је његов успех и успех србије ?  наравно да не
да ли је најбољи српски спортиста свих времена ? не знам...пре бих рекао : један од најбољих српских спортиста свих времена
да ли треба назвати мост и школу његовим именом ? сами се запитајте
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
Ova tema ladno moze da se nazove kradja Srbije kroz sport.

Kud nisam blize Montrealu da idem da gledam Noleta na Rogers kupu. Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
ovde imas vise tipova sagovornika:
1. Pluje po Noletu i svemu njegovom.
2. Ok je Noletov uspeh ali pljuje po svemu ostalom
3. Nole je ok i nista vise
4. Nole je Bog Bogova

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

E sada ja razumem ljude da se poistovecuju sa Noletom, dozivljavaju kao uspeh Srbije i to je normalna pojava.
Srbin = Uspeh Srbije (ne u smisli kao sto su fubaleri ili kosarkasi0 , kao i sto neki fizicar napravi uspeh ili doktor. etc. mozda da se odreknemo Tesle Smile
Meni je samo jadno kako su svi cutali svih ovih godina dok se borio za ovaj uspeh. E sada kada ga je ostvario ajde da ga sjebemo onako Srpski kako znamo.
Da ne ulazim u dubioze jer mi je jadno kako 100 strana pokusavaju da naprave od svega ovoga mega super uspeh i isto tako mega super sranje.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 4
Izvini ako si se pronasao... Ali ja to stvarno mislim o takvim ljudima...

Нисам се ја пронашао, него си ти довољно паметан да знаш како да увриједиш некога а да то не буде директно, него кажеш то у трећем лицу па сам се ја сад као "пронашао".

И не, ниси ти сигурно никакав навијач Ђоковића.

Да, не пратим та нека позадинска дешавања јер ме не интересују туђа посла. Пратим спорт. Човјек има право да ради са својим парама које је зарадио шта год хоће.
То да држава у њега улаже милионе сам сигуран да није тачно, јер има он своје милионе.
Што се тиче реклама, даБогда им узео још 3 пута толико, има право.

Да можда он није требао да дође и своје зарађене паре да улаже у тебе?
Да џабе ради рекламе? Све џабе да ради, све да уложи у Србију да би га ти цијенио?

И на крају да кажем, ја поштујем Новака Ђоковића а не породицу, шта његови тата, мама, стрико и остали раде, мене заболи уво! Шта год да раде, то теби лично не шкоди нити икоме од нас.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia krntija

увек иде по дифолту...ако неко критикује неког успешног тај је одмах неамбициозан,није изашао из своје улице,није ништа постигао,чемер,беда,олош,не прашта успех итд итд...
наравно,немам проблем са тим...само бих желео да питам а шта сте постигли ви који аплаудирате ђоковићу и који мислите да је његов неоспорни успех и ваш? наравно...осим тог усхићења његовим успехом Smile

U stvari, tebe zanima, šta sam JA postigao. Mora da misliš "evo vidi ovog lezilebovića, sedi po ceo dan na kompu i ne radi ništa, al zna da kenja drugima" jel tako?

Nema potrebe za ustručavanjem, ako te zanima reći ću ti šta sam postigao i šta tek nameravam da postignem i uradim.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2011, 19:54:35 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50

U stvari, tebe zanima, šta sam JA postigao. Mora da misliš "evo vidi ovog lezilebovića, sedi po ceo dan na kompu i ne radi ništa, al zna da kenja drugima" jel tako?

Nema potrebe za ustručavanjem, ako te zanima reći ću ti šta sam postigao i šta tek nameravam da postignem i uradim.

колико знам...ти си и даље студент тако да ништа ниси постигао Smile
више ме интересује та подела...црно-бело.......критикујеш: онда си олош и бедник   падаш у транс и ломиш руке од аплауза: онда си супер грађанин који је штошта постигао у животу...прави вредни србин

само ме то интересује....ако неко може да појасни мени неоствареном
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia krntija
колико знам...ти си и даље студент тако да ништа ниси постигао Smile

Upravo tako... Toliko znaš. Ali ni ti, ni niko drugi sa faking foruma, ne zna sve.  Smile

више ме интересује та подела...црно-бело.......критикујеш: онда си олош и бедник   падаш у транс и ломиш руке од аплауза: онда си супер грађанин који је штошта постигао у животу...прави вредни србин

само ме то интересује....ако неко може да појасни мени неоствареном

U redu je kritikovati kada za to imaš neki, manje više, osnovan razlog. Evo recimo Tepačenko kritikuje, doduše više medije nego samog Đokovića zbog njegovog preteranog promovisanja, što je, za mene, sasvim razumljivo i prihvatljivo. Stvarno mu se previše pažnje pridaje... toliko da eto žele da mostu i školu nadenu ime po njemu. Apsurd.

Sa druge strane, kada optužuješ Novaka Đokovića da je, praktično, kriminalac, to je već posao za psihijatra.

I niko ovde ne veliča nikoga niti je iko veći Srbin samo zato što aplaudira Đokoviću... samo je čovek.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2011, 20:10:37 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Citat
Sa druge strane, kada optužuješ Novaka Đokovića da je, praktično, kriminalac, to je već posao za psihijatra.

нешто не видех да је неко оптужио нолета да је криминалац Smile  ако циљаш на феанора он уопште није споменуо у том контексту нолета...више је говорио о породици...е сад...да ли ту има неких криминалних радњи у вези са њима ја стварно не знам
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 730 731 733 734 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 19:29:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.