2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Maj 2026, 09:51:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 641 642 644 645 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1031798 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
Endi ima veliku sansu da se priblizi Federeru posto "brani" trecu rundu sa US opena tako da ako dodje do polufinala, nakupice gotov 1000 poena tako da Nole mora dobro da se pazi da ne gubi bodove.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.00
mob
HTC Wildfire S
Ne znam o cemu vi pricate. Nije Nadal kljakav. Ta vest sto je preneo Win2 datira jos od zavrsetka meca sa Del Potrom. On je posle tog meca uradio magnegnu rezonancu i utvrdjeno je da nema povrede. U cetvrtfinalu je pobedio Mardija Fisa, bez govora o povredi. Cak mislim i da je glumeo da bi nekako dobio set protiv Del Potra, pribojavao se servisa, imali su sanse 50-50, a kada ga je iznervirao duzom pauzom kada nije smela da bude (parni gemovi, 6:6) malo vece su bile u korist Spanca. Kada je bilo 3:0 za Del Potra u taj brejku rekao sam ortaku da Nadal 100% dobija taj set, tako je i bilo. Sta da kaze tad Del Potro posle toga, jesi li jbt povredjen ili nisi...

I to sto Marej brani na US openu malo ne znaci da Nole treba njega da se pribojava. Uostalom Noletu najbolje lezi ta tvrda podloga, bez brige ljudi.
Marej do kraja godine brani 3135 poena.
Nole brani 3390.
Federer brani 5530.
Nadal brani 4220.

Marej je miljama daleko od Djokovica.
Ako izgubi u polufinalu od Nadala imace 6855 poena, ako pobedi 7335, ako osvoji Vimbldon 8135.
Nole ako izgubi od Conge imace 12005 poena, ako pobedi 12485, ako osvoji 13285.
Nadal ako izgubi od Mareja imace 10790 poena, ako pobedi 11270, ako osvoji 12070.
Federer ce imati od ponedeljka 9230 poena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0

Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 23:44:11 od dzavaharlal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0

Marej je miljama daleko od Djokovica.
Ako izgubi u polufinalu od Nadala imace 6855 poena, ako pobedi 7335, ako osvoji Vimbldon 8135.
Nole ako izgubi od Conge imace 12005 poena, ako pobedi 12485, ako osvoji 13285.
Nadal ako izgubi od Mareja imace 10790 poena, ako pobedi 11270, ako osvoji 12070.
Federer ce imati od ponedeljka 9230 poena.

Odakle si pokupio ove informacije posto su mi nesto brojevi malo cudni  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.00
mob
HTC Wildfire S
Evo izvoli listu unapred. 2011 Update ATP Rankings  Tacna je milion posto. Oduzeti su bodovi koje brane od prosle godine. Ako ne verujes videces u ponedeljak zvanicu listu na sajtu atp-a, a mozes i sada da proveris... ako vidis listu od proslog ponedeljka i saznas ko je koliko bodova branio. Ovaj sajt je tu da se ne bi mucili.

Dakle polufinalistima sam dodao 480 poena na sadasnjih 720 (1200 se dobija za plasman u finale) i jos plus 800 za onoga ko osvoji turnir.

Ne znam da li su ti cudni Federerovi ili Marejevi poeni, sto se tice prve dvojice na svetu nema sta, sve je isto kao pred polufinale Rolan Garosa. Nole je tad mogao da bude prvi da je pobedio Federera u polufinalu (ovog puta je Conga rival), ili da je Federer pobedio Nadala u finalu (ko zna, mozda Conga osvoji i tako Nole bude prvi).
« Poslednja izmena: 01. Jul 2011, 02:13:13 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Evo izvoli listu unapred. 2011 Update ATP Rankings Tacna je milion posto. Oduzeti su bodovi koje brane od prosle godine. Ako ne verujes videces u ponedeljak zvanicu listu na sajtu atp-a, a mozes i sada da proveris... ako vidis listu od proslog ponedeljka i saznas ko je koliko bodova branio. Ovaj sajt je tu da se ne bi mucili.

Dakle polufinalistima sam dodao 480 poena na sadasnjih 720 (1200 se dobija za plasman u finale) i jos plus 800 za onoga ko osvoji turnir.

Cudi me samo odakle Federu toliko poena da brani dok Nole ima tako malo  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.00
mob
HTC Wildfire S
Evo ti ovi koji te muce. Pogledaj dokle je ko stigao i koliko ko brani do kraja godine.

Federer 2010
Djokovic 2010

Znaci ukucas na guglu "atp novak djokovic", prvi sajt, izaberes player activity, godinu, singl i to je to.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Evo ti ovi koji te muce. Pogledaj dokle je ko stigao i koliko ko brani do kraja godine.

Federer 2010
Djokovic 2010

Znaci ukucas na guglu "atp novak djokovic", prvi sajt, izaberes player activity, godinu, singl i to je to.

Znam to brate samo nisam znao za par ovih turnira da se toliko broje ( 250 turniri )

Hvala na informacijama  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.00
mob
HTC Wildfire S
E pa vidis to ni ja nisam siguran, sabrao sam sve sto brane, a da li bas moraju da odbrane ne znam. Znam da se ubraja 18 najboljih turnira, plus 19ti zavrsni masters. U tih 18 ulaze obavezno 4 GS-a, 8 mastersa (dakle od 1000)... 4 turnira iz atp 500 serije, 2 turnira iz 250 i to je to.
To pravilo vazi samo za igrace koji zavrse godinu medju 30 na atp listi.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2011, 02:31:29 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
E pa vidis to ni ja nisam siguran, sabrao sam sve sto brane, a da li bas moraju da odbrane ne znam. Znam da se ubraja 18 najboljih turnira, plus 19ti zavrsni masters. Obavezno 4 GS-a, 8 mastersa... ne znam bas najbolje to.

Nisam bas upucen toliko u ta pravila .. mogu da pretrazim pa da vidimo da li se isplati Noletu pobediti sutra Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 641 642 644 645 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Maj 2026, 09:51:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.