2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 14:42:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 614 615 617 618 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1033905 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Федереру намештају победе, за старо је гвожђе, добија га Новак за сат времена, осваја турнир без проблема, бла бла...

Људи, није играо против детета него против највећег свих времена, који је тренутно у форми у каквој је био у најбољим данима. Свака част обојици, одлично су играли, свака част Новаку на низу и свему што је постигао.

За мене је Федерер фаворит у финалу
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Федерер је одиграо један од 5 најбољих мечева у каријери, то тврдим. Ја га никад нисам видео да овако сервира. Бекенд му је функционисао малтене перфектно, а пре РГ-а му се распадао бекенд буквално. Мало, мало па ошамари лопту у врх трибина. Данас то није урадио ниједном чини ми се. И са таквим Федерером, Новак је имао шансу да уђе у 5. сет и да добије меч. Такође тврдим да је најбољи Ђоковић бољи од најбољег Федерера. Оно што је пресудило у мечу, поред Роџеровог сервиса, био је Новаков бекенд. Врло га је лоше служио и правио је пуно грешака које ове године нисмо виђали. Такав дан наишо јебига. 2 сет лопте у првом сету, па на 5-4 у тај брејку лак форхенд у аут, па у 4. сету сервирање за 2-2, па брејк лопте на 5-5, па онај бекенд на 3-3 у ТБ-у. Много је то пропуштених прилика, поготову против онаквог Федерера. Ако овако буде играо и сервирао и у финалу, посраће се по Надалу најстрашније, ал ја мислим да он не може да понови ову партију, а поготову да овако сервира.

Што се Новака тиче, ја сам стварно мислио да је он непобедив. Једноставно сам веровао да не може да изгуби, што наравно није истина.  Smile А публика да се напуши курца мало, и они, и онај судија, и Виландер и сви марш у пизду материну. Јебо вас Федерер да вас јебо.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.77
mob
Tel.Me Your.Number
Ja ne znam u čemu je fora sa Novakovim patikama, je l' taj deo gore bio toliko klizav ili su mu patike sranje?

Novak na Vimbldonu brani 720 poena a Nadal svih 2000. Dakle bez obzira na Kvins ako Nadal odbrani titulu Đoković će biti prvi ako uđe u finale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 7
ja se odmaram od tenisa nekovreme, ne merem više da izdržim. A videh Nole na twitteru postavio malo pre kako se sprda u Parizu večeras dok ja dušu ispustih, zabole me vala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Е да, и патике су га уништиле неколико пута. Јебига, све се наместило. Мало дужа пауза између мечева, притисак који је сигурно постојао, није одржао конференцију претходног дана јер му је наводно засметало што Надал и Мареј први играју, Федерер у трансу, патике, публика која је отворено била против њега, и најважније, није био на нивоу који је држао ове сезоне. Све су то можда и небитне ствари, али имају утицаја итекако.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
jebo te on kurac je bio bolji,kako ce bit 1 nema sanse a dobro je samo da mu se pobijede ne prekidaju to je bitno al ajd osvojice on wimblindon i US open tu je nole dobar  Smile

ti si nenadjebivi kralj majke mi  Smile

da citiram sam sebe.. i iskreno se nadam da ce me uskoro demantovati  Smile

pazi sad kad izgubi od federera, sto je veoma moguce, i nikad ne postane no.1  Smile

moze da obrise dupe sa ovom serijom onda

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Novaku je dovoljno polufinale Wimbldona da bi bio prvi na svetu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
само ћу рећи да у петак палим сингл на федерера...квота 3,5  ...не зато што навијам за њега...кладионичарски осећај Smile

Samo napred. Mnogi su pre par nedelja imali osecaj da ce izgubiti od Nadala.  Smile

јбг....али осећај Smile
Pa dobro, baksuzi su hteli to pola godine, normalno da nekad i prodje. Wink Drago mi je da su vise pukli nego sto su uzeli, mada tebi bravo ako si tek sad prvi put igrao protiv njega. Smiley Tako i treba, protiv naseg, pa ako pobedi opet ti ne bi bilo krivo. Ipak, imao si dobar osecaj. Federer je dobro igrao, servirao, Nole posustao i eto.

Vexen, nije on najbolji, prosralo ga je sad samo tako. Smile Ne racunam pobede od kad je Nole bio klinac, samo od ove godine Smile tu zna se ko je bolji. Smiley Mislim bice valjda na kraju prvi, bem ga. Neka pravi nizove po 20, dovoljno je.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Ono što je zanimljivo je da niko ne pominje Federera kao nekog ko može da bude broj 1 ponovo, a rekao sam još zimus na ovoj temi, reći ću i sada... taj čovek će biti broj 1 ponovo, pa makar to bilo na nedelju dana. Mislim da mu je suđeno da obori i taj rekord. Smile

Ako osvoji ovaj turnir, što je dosta teško, ali ne i nemoguće, on može da bude broj 1 već posle Vimbldona. On je već sad zaradio ulaskom u finale 840 poena, pošto je prošle godine ispao od Soderlinga u četvrtfinalu.

Dakle, sa ovih 8390 plus tih 840 imaće 9230. Ako osvoji turnir imaće 10030, a onda na Vimbldonu ponovo brani 360 poena.

Biće vrlo zanimljivo.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2011, 03:11:05 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Evo ja da spomenem, u pravu si druze, iako sam prerano hteo Federera da posaljem u penziju (koliko puta). Opasan je to lisac. Wink Verovatno zeli jos tu jednu nedelju da stigne Samprasa, tj. 2 da ga prestigne.
Medjutim, ajde opet da ne tvrdim da nece biti, kazem nadam se da nece, ipak mislim da Nole ima bolje sanse (ako ne padne sad ne znam koliko psihicki). Nadala otpisujem u tom trouglu u borbi za prvo mesto jer brani mnogo do kraja godine, a sljaka evo gotova je.

Dakle, kazes Federer ako pobedi moze da ima 10030. Od ponedeljka krece turnir u Haleu gde brani finale (150 poena), a na Vimbldonu kao sto kazes 360. To je 510. Nole brani 20 + 720, znaci 740...
Nole ce posle ovog turnira imati 12025 poena, Nadal 12070 ako osvoji, ako ne osvoji imace 11270.
Svakako u najboljoj poziciji pred Vimbldon je Djokovic. Bice mu dovoljno polufinale za prvo mesto ako se ne varam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 614 615 617 618 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 14:42:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.