2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Feb 2026, 16:11:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 492 493 495 496 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1009534 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Кад је освојио овај Мајами, који му због влажности никако не лежи и у коме константно тешко дише, ни на Гаросу није без шанси колико год то смешно деловало. Парираће он Рафи итекако, можда га и звекне.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Ма тек је почело пролеће,сад ће алергије курципалци,па ћемо да видимо како ће да се понаша његово тело. Није њему влага била проблем...

А за шљаку се слажем,има да се прангијају све у 16
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG g5
Novak slavio uz "Marš na drinu"

Novak Đoković i njegov tim su na prepoznatljiv način proslavili 26. uzastopnu pobedu i četvrtu titulu u nizu u 2011. godini najboljeg srpskog tenisera, pa je u Majamiju sve treštalo od taktova pesme "Marš na Drinu".

Novak je posle meča sa Nadalom rekao da će iskoristiti narednu nedelju da se konačno malo odmori i pripremi za sezonu šljake, ali je ipak imao dovoljno energije da se posle iscrpljujućih 200 minuta divovske borbe sa Rafom dobro proveseli sa svojom ekipom.

"Hvala vam svima na podršci danas i tokom celog turnira. Presrećan sam što sam iz ovako teškog meča izašao kao pobednik. Igrati sa igračem kao što je Nadal je uvek veliki izazov. Naravno, nastaviću i dalje da vredno treniram, ali danas ću da se, za promenu, opustim i uživam! Upravo slušam Marš na Drinu sa mojim timom i proslavljam u prepoznatljivom stilu", napisao je Novak na svom Fejsbuk profilu.

Izvor: Blic

IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG g5
Nadal: Novak će biti broj jedan

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal je posle poraza od Novaka Đokovića u finalu Majamija (2:1) rekao da srpski igrač doživljava najbolje trenutke u karijeri i dodao da će se Nole sigurno popeti na mesto broj jedan na ATP listi.

"Novak je pun samopouzdanja, ovo su najbolji trenuci u njegovoj karijeri. Ja nisam igrao kao na nekim prethodnim mečevima, slabije sam servirao, možda sam bio malo umoran, propustio sam neke prilike. Ali tako je to protiv Novaka, prvo, on je veoma dobar, drugo, puno je samopouzdanja. Borio sam se do poslednjeg poena i sada sam potpuno iscrpljen. Obožavam ovakve mečeve, naravno, više volim da pobedim", rekao je Nadal uz osmeh.

On je rekao da ne očekuje da se i ove godine u sezoni šljake toliko odalji od rivala.

"Ne osećam da mi diše za vratom, ali znam šta je sport. Novak će biti broj jedan. Osvojio je velike turnire, normalno je da bude prvi. Možda sledećeg meseca, možda za mesec i po dana ili dva. Ne znam, zavisi i od mojih rezultata. Siguran sam da će biti na vrhu, zar ne? Ja ću se boriti za svoje mesto, moj cilj  možda i nije broj jedan, već da mogu da se takmičim sa svakim na svakom turniru. Ako budem bio čvrsti i odigram dobro na šljaci, videćemo šta će biti", rekao je Nadal.

Španac je pohvalio i Novakovu fizičku spremu.

"On je perfektno spremljen. Kada osvojite Grend slem, Masters prošle nedelje i sada ovo, onda ste definitivno fizički perfektno spremljeni. On je zdrav, može da stigne svaku loptu. Ne izgleda umorno, može da igra duge poene i nastavi da trči. On je dobar. Možda je najlakše reći - on je veoma dobar teniser", rekao je Nadal.

IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG g5
Teniseri: Nenormalan meč, Novače, daj nam neki savet!

Najbolji teniseri i teniserke sveta oduševljeno su pratili finale u Majamiju između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala koje je pripalo srpskom teniseru (2:1).

Svi su skinuli kape obojici tenisera, ali su složni u oceni da Đokoviću u ovom trenutku nema ravnog.

Tako je Hrvat Ivo Karlović među prvima na Tviteru napisao "Bravo Nole, legendo", dok su mu čestitala i braća Brajan.
Janko Tipsarević napisao je da je tenis koji se odigrao u finalu nenormalan, kao i da je Novak neprikosnoven, dok je Serena Vilijams priznala da je oduševljena.

Svetlana Kuznjecova rekla je da je ovo što Novak radi na terenima u 2011. godini neverovatno, kao i da će morati da ga pita za savet.
Najnervoznija je bila pobednica Majamija u ženskoj konkurenciji Viktorija Azarenka.
Beloruskinja je u vreme finala bila na aerodromu i nije imala mogućnost da prati meč uživo, pa je posle finala čestitala Đokoviću na neverovatnoj predstavi i Nadalu na jednako dobrom tenisu.

Legendarni teniser Bred Gilbert napisao je da veruje da će Nole i na šljaci nastaviti pobednički niz, s čim se složio i Gustavo Kerten iz Brazila.

IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
veruje da će Nole i na šljaci nastaviti pobednički niz, s čim se složio i Gustavo Kerten iz Brazila.
E kad je Guga rekao onda sam miran. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Vašington post: Vreme je da se uči srpski!

Američki dnevni list "Vašington post" hvali igru najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića poručujući da je "vreme da svet počne da uči da pravilno izgovara njegovo ime".

"Ovo je verovatno najbolji trenutak da počnemo da učimo da pravilno izgovaramo ime Novaka Đokovića, duhovitog Srbina koji je poslednjih nekoliko meseci protutnjao kroz svetski beli sport, izbacujući teniske legende, osvajajući titule i vezujući neverovatnu seriju od 26 uzastopnih pobeda", ističe "Vašington post".

"Da li ste ga već zapazili? U nedelju u finalu Majamija savladao je svetski reket broj jedan Rafaela Nadala, osvojivši  četvrtu titulu zaredom ove sezone", konstatuje autor teksta.

"Vašington post" ističe da je Đoković, "kojeg smo ranijih godina viđali situacijama u kojima se bukvalno borio za dah i prekidao mečeve zbog problema sa disanjem, sada izrastao u mentalno jakog i fizički izdržljivog tenisera".

Tiražni americki dnevnik opisao je poslednje trenutke meča u Majamiju, ističući da je "teniser koji je bio poznat kao saljivdžija i imitator iznenada postao ozbiljan rival dvojici tenisera koji su u poslednjoj deceniji bili neprikosnoveni".

"San Francisko kronikl" ističe da je Đoković pobedom nad Nadalom u finalu Majamija "nastavio savršeni niz".

Američka sportska televizijskla stanica ESPN konstatuje da je Đoković učinio "možda nemoguće".

"Đoković je posle tri sata i 21 minuta igre po užasnoj vrućini i velikoj vlažnosti vazduha uspeo da savlada Nadala, 'pravu zver' u kondicionom smislu.", komentariše se u tekstu ESPN-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 7
gde je sad Rodik sunce li mu kačketavo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Није њему влага била проблем...
Naravno da jeste. Ja imam isti problem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Није њему влага била проблем...
Naravno da jeste. Ja imam isti problem Smile

Smile

Кад бре,трчао си 3 сата на Ади и ништа ти није фалило..

Новак је на Олимпијади имао влажност скоро 100% и био трећи,није се жалио,ал сад кад крене полен и остало,креће и њему зајебанција...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 492 493 495 496 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Feb 2026, 16:11:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.