2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Feb 2026, 21:01:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 490 491 493 494 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1009683 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Đokica kao "Rafa je veliki šampion, moj dobar prijatelj, imao je sjajne 2 nedelje, odigrao fenomenalno..." a Rafa u sebi verovatno misli "jebaću ti mater u Monte Karlu"  Smile
To sam video drugacije. Nole iz kurtoazije govori kako je Rafa sampion, a u sebi misli kako je poceo da ga jebe gde stigne i dokazao ko je najbolji ove godine. Naravno sve to treba potvrditi u nastavku sezone, a Nadal moze samo nemo da posmatra napredak Novaka i da grize usne od muke, zajedno sa Federerom.

ал видети Надала без даха ослоњеног на рекет ... непроцењиво бре  Smile Smile
Neprocenjivo. I pored toga sto su Ameri stavili finale da se igra u 13h (!?) umesto popodne ili uvece, Nole je izdrzao, a naterao Rafu da ostane bez daha. Nole je mnogo vise poena imao sa osnovne linije od protivnika. Ranije je bilo drugacije, Novak je igrao kratke poene, a Nadal duge, znaci uloge se menjaju.
Nadal je cak poceo da igra slajseve i drop sotove Smile kako bi razbio Noletov ritam sa osnovne linije. Pokusavao je da mu nadje slabu tacku, ali nije uspeo.
Ova podloga na kojoj su igrali je bio najsporiji moguci beton. Kada je na betonu Nadal poceo da skracuje poene, sta ce raditi na sljaci? Videcemo. Daj Boze da Nole stize do polufinala i finala na predstojeca 3 turnira na sljaci, plus Rolan Garos, pa neka ga bar jednom rokne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux
bravo za Djokovica

period pocetka njegove fenomenalne igre se poklapa sa raskidom Natase i Dace zasto prosudite sami... Smile
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Mislim da je pravi razlog pomirenje Zeljka i Jovane.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Na nekoliko narednih turnira moye lako da dodje i do promene na vrhu

Mene zanima ako teniser odbrani titulu od prosle godine, koliko poena dobija na TAP listi?

Рафаел Надал (12.870 поена)

Мастерс Монте Карло - 1.000 (победа)
Мастерс Мадрид - 1.000 (победа)
Мастерс Рим - 1.000 (победа)
„Ролан Гарос“ - 2.000 (победа)
„Вимблдон“ - 2.000 (победа)

Брани: 7.000 поени

Novak Đoković (9.700 поена)
Мастерс Монте Карло - 360 (полуфинале)
Мастерс Мадрид - 0 (није наступио)
Мастерс Рим - 180 (четвртфинале)
„Ролан Гарос“ - 360 (четвртфинале)
„Вимблдон“ - 720 (полуфинале)

Брани: 1.620 поена
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Mene zanima ako teniser odbrani titulu od prosle godine, koliko poena dobija na TAP listi?
Nula. I na ATP i na TAP, veruj mi.
Dakle Nadal na tih 5 turnira ne moze da napreduje i da osvoji sve, a Nole ima prostora za napredak.
Nadajmo se bar do finala da stize i ako tako bude onda ce mu se pribliziti dosta i eto prilike za napad na Vimbldonu, ako ne na RG. Cek prvo ova 3 mastersa da vidimo kako ce se stvari odvijati.

Ako bas ne uspe ni na Vimbldonu, postoji opet sansa na US Openu, kada ludi Nadal takodje brani titulu, 2000.
A ljudi kako ce nas Nole ovo da odbrani sledece godine? Smile Ne mora bas sve da obrani, u sustini ta lista je merenje iz proteklih 12 meseci tako da uvek treba igrati standardno dobro.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2011, 11:53:49 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Ма пусти следећу годину, ко сад о томе да размишља  Smile

Црни Надал, па дал сваки турнир до краја године да брани болесник...  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Рафаел Надал (12.870 поена)

Мастерс Монте Карло - 1.000 (победа)
Мастерс Мадрид - 1.000 (победа)
Мастерс Рим - 1.000 (победа)
„Ролан Гарос“ - 2.000 (победа)
„Вимблдон“ - 2.000 (победа)

Брани: 7.000 поени

Novak Đoković (9.700 поена)
Мастерс Монте Карло - 360 (полуфинале)
Мастерс Мадрид - 0 (није наступио)
Мастерс Рим - 180 (четвртфинале)
„Ролан Гарос“ - 360 (четвртфинале)
„Вимблдон“ - 720 (полуфинале)

Брани: 1.620 поена

Е,ово је шанса која се не добија два пута.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Да је паметан сад, да оде да игра оне распале турнире од 400 кинти, па кад веже 50 победа, онда тек да напада прво место  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Црни Надал, па дал сваки турнир до краја године да брани болесник...  Smile
Да је паметан сад, да оде да игра оне распале турнире од 400 кинти, па кад веже 50 победа, онда тек да напада прво место  Smile
Smile Smile Smile Idi u k. Zaboleo me stomak od smeha.  Smile
Zaista dobra ideja. Smiley Nego nemoj da te cuje Nole, kvisko, pa da odradi tako. Ne sumnjam da bi bio i prvi na kraju godine, ali necu knap, da se zivciram, hocu sto pre no.1 bre. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Đoković: Četiri najbolja meseca u životu

"Znam da sam imao najbolji start sezone, to ne dolazi u pitanje. Ovo su četiri najbolja meseca u mom životu. Ali, ovo je samo start sezone...", uzdržan je najdominantniji igrač ATP tura po pitanju toga da li je postao najbolji teniser sveta.

ATP konkurencija moraće da sačeka početak sezone na šljaci kako bi pobedila Novaka Đokovića u 2011. godini.

Na betonu, ostalim teniserima to za sada nije pošlo za rukom.

Retko viđenu seriju pobeda, Đoković je počeo početkom decembra prošle godine u finalu Dejvis kupa i do nedelje, 3. aprila, nanizao je 26 trijumfa i osvojio Dejvis kup, Australijan Open, Dubai, Indijan Vels i Majami.

U nedelju, u finalu Majamija, Đoković je pobedio Nadala rezultatom 4:6, 6:3, 7:6 (7:4).

"Kao što sam rekao na terenu, ovo je bilo jedno od najneizvesnijih i najtežih finala koje sam ikada odigrao", rekao je Đoković posle meča i dodao:

"Mislim da smo prikazali veoma visok nivo tenisa. Verujem da su svi uživali, čak i mi koji smo igrali... Bilo je blizu, do poslednje razmene i zaista nismo znali ko će pobediti", opisao je Đoković tenisku "lepoticu sezone" za sada.

Prvi i drugi na svetu na kraju su se propisno izmorili, pauze među poenima bile su sve duže, a dugo, dugo vremena niko nije video Nadala da posle izgubljenog poena odlazi do devojčice koja mu drži peškir i savija se u struku da dođe do daha. Čini se da je Novak posle dugo vremena, možda i prvi put u životu, delovao fizički spremnije i jače od snažnog Španca.

Da li je to znak da je vreme za prvo mesto na svetu?

"Mislim da je još rano za priču o tom prvom mestu na svetu. I dalje je prilično velika razlika... Rafa je definitivno najbolji igrač sveta trenutno", rekao je Đoković i priznao da će dati sve od sebe da u najskorije vreme ostvari dečački san.

"Ako želim da ostvarim taj cilj, prvo mesto na ATP turu, moram da konstantno da igram dobro i to tokom cele godine. A, svi znamo da je sezona šljake njegov (Nadalov) omiljeni period godine i da tu igra najbolji tenis", svestan je Đoković da će Nadal ipak biti blagi favorit na turnirima koji slede.

Nadal do Vimbldona brani 7.000 ATP bodova! A, razlika između prvog i drugog je trenutno nešto veća od 3.000 bodova...

Đoković i Nadal igrali su pred 14.625 navijača na Stadionu, a obojica su imala snažnu podršku sa tribina. Na kraju radovali su se Novakovi fanovi, koji su zajedno sa svojim junakom proslavili 22. titulu u karijeri, a sedmi Masters.

Gde ste našli sve te Srbe?

"Koje?", odgovorio je Đoković novinarima u Majamiju.

Gde ste pronašli sve te Srbe koji su ludo navijali za vas?, pojasnio je novinar.

"Nisam ja njih pronašao, valjda su oni našli mene", odgovorio je Đoković na jedno od najglupljih pitanja u životu, verovatno.

Međutim, novinar je nastavio da se čudi brojem naših sunarodnika na tribinama: "Da li vas je to iznenadilo?"

"Da, naravno... Svaka podrška je dobro došla u finalu turnira, naročito kada igrate ovako neizvestan meč. Mislim da je atmosfera bila neverovatna..."

"Izgleda da ste na kraju bili malo umorni?", prekinuo je jedan od novinara Đokovićev odgovor.

"Nisam završio odgovor, ali ok", primetio je Novak.

"Izvinite", čulo se s druge strane.

"OK, možete sada da me pitate", nadovezao se naš teniser.

Izgledalo je kao da ste bili umorni na kraju meča. Često ste gledali prema svom boksu.

"Vidite, bilo je napeto. Znate, ja sam emotivna osoba i pokazujem svoje emocije. To je deo mene, tako da često komuniciram sa svojim boksom na neki način", objasnio je Đoković da mu je u teškim trenucima bitno da pogledom pronađe trenera Marjana Vajdu i ostale članove tima.

Novak misli da oni ne mogu mnogo da mu pomognu u tom trenutku, ali da mu to pomaže da izbaci frustraciju iz sebe.

"Vidite, svaki poen koji smo odigrali, naročito u trećem setu, bio je veoma neizvestan. Imao sam mnogo šansi na njegov servis u trećem setu i on na moj. Zato je zaista srećna okolnost izaći kao pobednik iz ovog meča. Zbog ovakvih mečeva se bavite tenisom. I na kraju, ne i najmanje važno, igrati tri i po sata protiv najboljeg na svetu, znate... To je za mene neverovatan podvig. Veoma sam ponosan na to što sam uradio danas", pojasnio je Đoković koliko je bilo teško uopšte stajati na terenu.

Da li ste primetili da ste u jednom trenutku bili dva poena daleko od poraza?

"Nisam mislio o tome, već samo o narednom poenu. U tim trenucima razmišljam samo kako da napravim strategiju za sledeći poen, jer samo tako možete da pobedite. Nisam gledao dalje od toga", rekao je Đoković.

Ove sezone ste pobedili Rodžera Federera tri puta, a Rafaela Nadala dva puta. Da li se zbog toga osećate kao najbolji na svetu?

"Znam da sam imao najbolji start sezone, to ne dolazi u pitanje. Ovo su četiri najbolja meseca u mom životu. Ali, ovo je samo start sezone... Ipak, sve ovo daće mi mnogo samopouzdanja kada počne sezona na šljaci", uzdržan je Đoković, svestan da će o sebi pričati kao najboljem na svetu tek kada to zaista postane.

http://www.mondo.rs/s202232/Sport/Sport/Tenis/Djokovic-_Cetiri_najbolja_meseca_u_zivotu.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 490 491 493 494 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Feb 2026, 21:01:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.