2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 19:41:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1048748 puta)
Ucesnik diskusija

Ko mnogo prica malo zna, ko zna nije mu do price.

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
U tom periodu niko nije bio u formi, kao i vecina na kraju godine! Nadal se tek vratio, Federer je ispao u 2. kolu Pariza (to sve govori).. Jedini posten mec koji je u tom periodu odigrao je bio protiv Nadala u polufinalu Pariza!

Tom njegovom pametnom igrom kojom umara protivnika vise umara i sebe al dobro..
Sto se tice te raznovrsne igre to mozemo da kazemo da jeste bolje ali to je potpuno drugaciji stil od onog koji je igrao tako da glupo je porediti ta dva.. Svaki ima svoje prednosti..

Nisi ni ti a ni ja doktor pa da mozes da kazes tako nesto,

Ja od sledece srede jesam  Smile  Smile
Citat

Cestitam! Smile  Smile

Biti klasan igrac i top 10 igrac nije isto! Klasni igraci su Nadal i Federer! Oni koji pretenduju su Novak i Del Potro! O ostalima ce se pricati da su postojali..

Sto se tice Federerovih rekorda, blago njemu ali na terenu mu je neko objasnio neke stvari, mislim da je to bitnije!  Smile

PS. Izvukao se Delpo!
« Poslednja izmena: 20. Jan 2010, 12:17:24 od losmi91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Pisao sam o tome i pre! Ja samo molim Boga da Nadala posluzi zdravlje i od tog Federera ce ostati samo prica da je u jednom trenutku bio najbolji! Onda mozete svi zajedno da se skupite i da placete! "Oh it's killing me"! Aj da uzmemo jednu realnu pretpostavku, sta ce biti ako Nadal ove godine osvoji US Open? Imace i on upotpunjen GS! I on stigne Federera po broju GS sta mislis sta ce ljudi pricati, ko je bolji? Pa aj da pogledamo medjusobni skor i videcemo da je neko imao nocne more zbog nekog!

A kako sam znao da mu fali meceva? Pa ocigledno vise pratim tenis od tebe!

Mozemo pricati da je Nadal veci "sampion" od Federa tek kada ga pretekne po osvojenim trofejima.
Fed jos uvijek igra i jos uvijek se dobro drzi,za razliku od Nadala kome je karijera sve bliza kraju.
Kako moze da dokaze medjusobni skor ko je bolji teniser? Smile
U jednom trenutku?Pa odna ti uopste ne pratis tenis.

Tek cemo vidjeti u 1/4 da li mu fale mecevi.
Protiv Spanca igrao je sa 10% snage,pa vidjelo se iz aviona.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Mozemo pricati da je Nadal veci "sampion" od Federa tek kada ga pretekne po osvojenim trofejima.
Niti je bio niti ce ikada biti a nece ga ni prestici , Nadal je igrac šljake i bice po tome upamcen kao i po svojoj Spartanskoj igri , Federer je najbolji igrac ikada i to zadugo niko nece promeniti , Federera kada se gleda stice se utisak da je tenis lako igrati jer on se igra i uživa u igri ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Sta si ti doktor ili prorok pa znas da mu je kraj?!
Ovo nije tema na kojoj bi ovo trebao da pisem ali moram!

"Kako moze da dokaze medjusobni skor ko je bolji teniser?" aj molim te razmisli pre nego sto nesto napises ovo je izvini strasno glupo!
Nabrojacu ti Federerove titule u prosle 2 godine:
2008 Estoril, Hale, US Open, Bazel, 2009 Masters Madrid, Roland Garos, Vimbldon, Masters Sinsinati.
Da sad malo analiziramo, o Estorilu , Haleu i Bazelu ne vredi ni govoriti na tim turnirima nije igrao ni protiv jednog igraca iz top 5!
u F Madrida 2009 Nadal je bio povredjen a povredio su u mecu protiv Novaka koji je trajao 4 sata, o povredi se dovoljno zna. Roland Garos je takodje igrao povredjen, Vimbldon Nadal nije ni igrao iz jasnog razloga a kad se vratio u Sinsinatiju onako rovit dobio ga je Novak. Jedina titula do koje je dosao a da je Nadal igrao na tom turnira a nije bio povredjen je US Open!

U 2008-oj Federer nijednom nije pobedio Nadala, u tom periodu je Nadal postao broj 1! Igrali su 4 meca bile su 4 pobede Nadala! (ovde cemo izdvojiti ponizenje na Roland Garosu 6-1 6-3 6-0 kao i uzimanje Vimbldona) U 2009-oj finale AO kada je Federer plakao od muke jer covek nije mogao nista, Nadal ga je unistavao! I onda naravno posle najduzeg meca u istoriji u 3 seta protiv Novaka i stecene povrede u tom mecu, Federer konacno u finalu pobedjuje.

Jos jedna stvar koje volim da se setim Nadal je pobedio Federera u prvom njihovom mecu 2004 kada je imao 17 godina a tada je Fed bio na vrhuncu!

Mozda Federer ima vise titula ali vecina tih je osvojena kada nije bilo postenog da mu se suprotstavi. Slazem se ja da se Federer podigao tenis na visi nivo ali na tom nivou ga je potukao Nadal. Vreme ce pokazati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Citat
Mozda Federer ima vise titula ali vecina tih je osvojena kada nije bilo postenog da mu se suprotstavi. Slazem se ja da se Federer podigao tenis na visi nivo ali na tom nivou ga je potukao Nadal. Vreme ce pokazati!

Lupas.

Citat
"Kako moze da dokaze medjusobni skor ko je bolji teniser?" aj molim te razmisli pre nego sto nesto napises ovo je izvini strasno glupo!

Trofeji kume,trofeji...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Sta si ti doktor ili prorok pa znas da mu je kraj?!
Kome se obracš lošmi , ispod mog posta je a ne vidim nit ?
Moj ti je savet da se ne blamiraš i porediš Federera i Nadala a ti kako hoceš ? Bez obzira na bilo cije mišljenje Federer je nabolji i to zvanicno svih vremena , ti možeš samo tvrditi da se tebi više dopada i ništa više !
« Poslednja izmena: 20. Jan 2010, 15:49:06 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Meni se obraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Niti je bio niti ce ikada biti a nece ga ni prestici , Nadal je igrac šljake i bice po tome upamcen kao i po svojoj Spartanskoj igri , Federer je najbolji igrac ikada i to zadugo niko nece promeniti , Federera kada se gleda stice se utisak da je tenis lako igrati jer on se igra i uživa u igri ...

Ako je igrac sljake objasni mi ove titule:
Masters u Kanadi, Peking, OI, Masters u Madridu, Dubai, Masters Indijan Vels, GS AO sve ovo na betonu!
Vimbldon, Kvins na travi!

Ne bih bas rekao da je SAMO kralj sljake!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Mislim da je dosta o Nadalu na Novakovoj temi , gore sam ti sve napisao ! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Tako je.
Ovo je tema najboljeg srpskog tenisera i najboljeg tenisera na prostoru bivse Jugoslavije svih vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 19:41:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.