2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 19:59:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 790 791 793 794 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 956202 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Jebote, kakvih likova sve ima, to je stvarno za doktorsku analizu  Smiley 1 MI defnitivno ne zasuluzjemo da imamo najboljeg tenisera na svetu!

Elem...procena je bila (i to dobra procena) da je najbolje da se Djokovic sa 50-60% svojih mogucnosti suprostavi Delpotru, jer ni Janko ni Viktor nemaju sta da traze u duelu sa njim!
To se i pokazalo kao tacnim, jer igru koju je Novak pruzio u prvom setu protiv podivljalog Delpoa i njegovi bolesnih servisa, Viktor i Janko ne bi pruzili, pa taman da su zajedno bili na terenu! Sto jasno pokazuje da je bila dobra odluka poslati Novaka na teren!
Da Delpo nije onolko podviljao na terenu i onako servirao, Novak bi ga sigurno dobio...ali to kako ce da igra protivnik je nesto sto ne mozes da predvidis

I sad, pazi ovako, najbolji igrac na svetu, dolazi sa US opena mrtav umoran, dolazi povredjen, resio da rizkuje povredu (a moguce i karijeru, jer odkud on zna u sta moze ta povreda da se izrodi), da se bori za svoju zemlju, izlazi na teren povredjen, pod bolovima igra i bori se kao lav u prvom setu.....i vama opet ne valja?!?!?  Smiley 1

Ma terajte se u picku materinu!

Smile Smile Smile Smile Smile Svaka cast care!!!!!!!!!!!

Citat
Ja Đokoviću ne bih rekao ni slova niti bi i za promil slabije mišljenje imao o njemu i da nije igrao. Bolje da su igrali Janko ili Viktor iz razloga da se Đoković ne troši dodatno, jebeš Dejvis kup, čovjek osvojio US Open, ej! Dejvis kup su u posljednjih 10 godina osvajali raznorazni tarzani, a US Open 4 igrača. Od kojih je i taj isti Delpo.
Uopšte ne bi trebalo da bude pitanje da li se ikako mogao osvojiti DK (nije, to je očigledno, s obzirom na Noletovo stanje i čoukerski mentalitet Troickog kao i kurcobolju Janka) već zapto se rizikovalo s Đokovićem.
Da je Obradović neki selektor on bi rekao Đokoviću da neće igrati, jer je rizik suviše veliki. Ali pošto ima autoritet kao Vuk Jeremić, onda ispade da se ne pita ništa.
Što možda i nije loše.

Druze da nije igrao 90% Srba bi ga stavilo na stub pljuvanja.Idi na b92 sajt i procitaj komentare i videces da je dosta ljudi protiv njega.Jednostavno decko nije znao da ce biti tako kako je ispalo.On je jos od Sinsinatija povredjen.Jos tad je u finalu predao mec Mareju.Cudi me da dezurni pljuvaci nisu tad rekli da je predao mec jer je 50% novca od nagrade islo za Srbiju  Smile Smile Smile Posle toga krece US opet i on se u finalu opet povredio i skupio je snage da zavrsi mec.Onda sad na davis cup-u je bukvalno kriknuo kao da ga neko dere.Videlo se da ne moze.Ne mogu da verujem da postoje ljudi koji misle da je folirao.I opet ponavljam za sve koji tvrde da je folirao da objasne zasto nije ostao u Monte Karlu i uzivao u svojim parama za koje ne placa porez?  Smile Sto je dolazio u bedu zvanu Srbija da odigra mec.A Obradovic mislim da ga ne bi pustio da igra ali Novak je verovatno bio ubedjen da moze da igra.Steta je velika ali mislim da ce se oporaviti.I jos jedna stvar za pljuvace.Nadal jeste odigrao za Spaniju i uzeo 2 boda ali Nadal nije bio povredjen u finalu.To nemojte da zaboravite.Veliki Spanac Nadal se poneo kao najveca pi... prosle godine kad jednostavno nije igrao uopste.Zamislite da je Novak bio spreman i da je rekao da mu se ne igra.Mislim da bi ovde ljudi siljili kolac da nabiju Novaka izdajnika Srbije.  Smile Smile

IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG L9
Novaka bole ledja uvek kada treba da igra za repku,ali na US openu trazio je medicinski taj maut pa je pio lekove,i leglo mu na racunu mnogo novca...ali u repku nema nista pa ga zato bole ledja.....pa posle mi pusta sline kada je predao mec  Smile Smile ](*,)koske mu jebem...koliko je to providno majko moja mila
« Poslednja izmena: 19. Sep 2011, 13:50:34 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 4
Novaka bole ledja uvek kada treba da igra za repku,ali na US openu trazio je medicinski taj maut pa je pio lekove,i leglo mu na racunu mnogo novca...ali u repku nema nista pa ga zato bole ledja.....pa posle mi pusta sline kada je predao mec  Smile Smile ](*,)koske mu jebem...koliko je to providno majko moja mila

Не могу ти описати колико ми је драго што си ово написао. Само си потврдио све моје тврдње о некој врсти људи.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2011, 13:52:53 od DraskoSix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
ђоковић је пичка Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG L9

Не могу ти описати колико ми је драго што си ово написао. Само си потврдио све моје тврдње о некој врсти људи.  Smile

Ja ne dajem dupe djokovicima
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Nokia Lumia 920
Jebale vas te pare kojima se toliko opterećujete, da ne može ništa da se posmatra iz nekog drugog ugla sem kroz pare...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG L9
Jebale vas te pare kojima se toliko opterećujete, da ne može ništa da se posmatra iz nekog drugog ugla sem kroz pare...

To je potvrdio juce
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
LG g5

Pa šta. Toliko toga je uradio za Srbiju i to ti nije dovoljno. Jebo repku, nek ide u 3 lepe. Nije repka jedan čovjek.
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Nokia Lumia 920
Naprsnuće mišića. To je nešto što se desilo Novaku, a vi nemate pojma šta je, još manja verovatnoća da vam se ikad desilo i da može da vam se desi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG L9
Naprsnuće mišića. To je nešto što se desilo Novaku, a vi nemate pojma šta je, još manja verovatnoća da vam se ikad desilo i da može da vam se desi.

A odakle znas da ja ne znam sta je naprsnuce misica......kakve koristi ima srbija sto je br.1 u svetu,nema nista...sto ima milione na racunu i to svaka cast,ali ono juce je sramota
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 790 791 793 794 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 19:59:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.