2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:26:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 789 790 792 793 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 955561 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163

А, да линк да момак мисли на све и прави је Србин!

http://www.hellomagazin.rs/nole-i-deca-s-kosova-u-areni/

Па и ја сам се чуо са делија_звечан са бурека да видим како је, онда и мене окуј до неба и ја се интересујем за наш народ.

Немам ништа против њега али много је засро па га ви и даље браните.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Sta je to Obradovic uradio pogresno?

Obradović je sve zasrao. Svi su zasrali. Ne možeš ti onako poslati igrače na teren.

Kako ? Sta? Zbog cega? Zasto si tako zagonetan? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
LG g5
Zar vi mislite da je tenis čist sport  Smile
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 4

Па и ја сам се чуо са делија_звечан са бурека да видим како је, онда и мене окуј до неба и ја се интересујем за наш народ.

Имаш ти нешто жестоко против њега, само ни ти сам не знаш шта.

Можда си љут зато што си "џаба" ишао да га гледаш па ти треба неко да га окривиш, а најлакше ти њега пљуват па си ударио на све стране.

Читам мало коментаре по сајтовима на вијест да је предао, колико само болесних умова има то је страшно.

Каквих све проблемда ти људи имају у животу па воле да се искаљују тако на некоме ко им није ни крив ни дужан.

Толико су заслепљени неком мржњом и љубомором да би кривили Ђоковића у сваком могућем случају.

Сама чињеница да људи спомињу новац уопште је јадна, немам ријечи.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2011, 10:51:10 od DraskoSix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 6610
Sta je to Obradovic uradio pogresno?

Zar taj Obradović ima neku funkciju osim da navija? Zar ima neko da misli da se on nešto pita?  Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163

Имаш ти нешто жестоко против њега, само ни ти сам не знаш шта.

Можда си љут зато што си "џаба" ишао да га гледаш па ти треба неко да га окривиш, а најлакше ти њега пљуват па си ударио на све стране.

Читам мало коментаре по сајтовима на вијест да је предао, колико само болесних умова има то је страшно.

Каквих све проблемда ти људи имају у животу па воле да се искаљују тако на некоме ко им није ни крив ни дужан.

Толико су заслепљени неком мржњом и љубомором да би кривили Ђоковића у сваком могућем случају.

Сама чињеница да људи спомињу новац уопште је јадна, немам ријечи.

Bravo. Mi smo bolesni umovi a vi ste pametni  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 4
Нисам теби рекао да си болестан ум јер ти ниси спомињао новац. Ваљда.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung Galaxy S9+
Oni sto mrze Novaka najcesce imaju argumente : 1) Ne placa porez u Srbiji i 2) bole ga uvo za reprezentaciju.Odgovor za 1 - Ni ne treba da placa porez u Srbiji.Ne treba da daje pare lopovima iz zuto - crvene bande koja krade i sakom i kapom.I ako dodje toma grobar i jadikali i sve nase lopovske stranke ne treba da placa ni njima porez jer nisu zasluzili njegove pare.Lik je sve sam zaradio i njegovo je pravo da radi sta oce.A ja da sam na mestu Novaka bas zbog takvih pacenika koji ga pljuju ja ne bi ni igrao za repku i sta vise rekao bi im svima da me zabole dupe za glupi davis cup.  Smile Ovako i onako ga mrzite pa bi ga tako mrzeli jos vise.A ta smesna i jadna prica kako njega zabole za repku je smesno.Prvo sto je u Rusiji igrao sa temp od 40 i teskim stomacnim problemima.Obradovic ga je molio da ne igra.Rizikovao je svoju karijeru zarad glupe propale Srbije.Ali i to nije dovoljno.I da juce je folirao kao i plakao je iz foliranja.Ako je folirao koji je moj uopste i dosao????Mogao je da kaze zabole me dupe necu da igram.Rizikovao je svoju karijeru zarad Srbije i opet je docekan najgore.Kao nije trebao da igra.A ko bi igrao????????????KaoTrociki mozda???Mozda bi on dobio del potra.Dajte ljudi koristite svoju sivu masu za razmisljanje.Del Potro sa onakvom igrom je mogao da izgubi jedino od Novaka.3 Tipse i 3 Viktora ne bi dobili Del Potra....Sto je najcrnje Tipsa je decko igrao OK ali jednostavno Del Potro je kidao.Pa ljudi on je osvojio US open.Nije Del Potro saban sa ulice.Jebote malo se saberite kad pisete nesto.Uradjeno je sve sto smo mogli i cao.Nije Srbija preplacena na osvajanje trofeja.A prica o velikom patrioti Nadalu je smesna i jadna.Nadal je prosle godine bio odmoran i sedeo je kuci i nije igrao za Spaniju.Zbog toga su izduvali.Sto onda niste prozivali Nadala da nije Spanac.Jednostavno Novak nije masina.Probao je decko i nije mogao i cao.Pomirite se sa time.Osvojili smo odbojku i dosta nam je.Ne moze sve.....
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung XYZ1004
Jebote, kakvih likova sve ima, to je stvarno za doktorsku analizu  Smiley 1 MI defnitivno ne zasuluzjemo da imamo najboljeg tenisera na svetu!

Elem...procena je bila (i to dobra procena) da je najbolje da se Djokovic sa 50-60% svojih mogucnosti suprostavi Delpotru, jer ni Janko ni Viktor nemaju sta da traze u duelu sa njim!
To se i pokazalo kao tacnim, jer igru koju je Novak pruzio u prvom setu protiv podivljalog Delpoa i njegovi bolesnih servisa, Viktor i Janko ne bi pruzili, pa taman da su zajedno bili na terenu! Sto jasno pokazuje da je bila dobra odluka poslati Novaka na teren!
Da Delpo nije onolko podviljao na terenu i onako servirao, Novak bi ga sigurno dobio...ali to kako ce da igra protivnik je nesto sto ne mozes da predvidis

I sad, pazi ovako, najbolji igrac na svetu, dolazi sa US opena mrtav umoran, dolazi povredjen, resio da rizkuje povredu (a moguce i karijeru, jer odkud on zna u sta moze ta povreda da se izrodi), da se bori za svoju zemlju, izlazi na teren povredjen, pod bolovima igra i bori se kao lav u prvom setu.....i vama opet ne valja?!?!?  Smiley 1

Ma terajte se u picku materinu!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 6610
Ja Đokoviću ne bih rekao ni slova niti bi i za promil slabije mišljenje imao o njemu i da nije igrao. Bolje da su igrali Janko ili Viktor iz razloga da se Đoković ne troši dodatno, jebeš Dejvis kup, čovjek osvojio US Open, ej! Dejvis kup su u posljednjih 10 godina osvajali raznorazni tarzani, a US Open 4 igrača. Od kojih je i taj isti Delpo.
Uopšte ne bi trebalo da bude pitanje da li se ikako mogao osvojiti DK (nije, to je očigledno, s obzirom na Noletovo stanje i čoukerski mentalitet Troickog kao i kurcobolju Janka) već zapto se rizikovalo s Đokovićem.
Da je Obradović neki selektor on bi rekao Đokoviću da neće igrati, jer je rizik suviše veliki. Ali pošto ima autoritet kao Vuk Jeremić, onda ispade da se ne pita ništa.
Što možda i nije loše.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 789 790 792 793 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:26:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.