2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 19:50:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1006507 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
E vidiš, sad tu opet dolazimo do onoga "različiti periodi" i "različita konkurencija..."

Pitanje je bi li se Đokovićeva igra nazivala "raznovrsnom" ili pak "beizdejnom" u vrijeme Edberga, Beckera, Connorsa...

Opet - ovo nije kritika Đokovića i njegovog znanja, daleko od toga...

Samo ti kažem da se ne može igrač promatrat izvan konteksta vremena u kojem nastupa i konkurencije protiv koje igra
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                     Djoković kandidat za Loreus nagradu

Najbolji srpski teniser Novak Djoković nominovan je za prestižnu nagradu "Loreus" u kategoriji "proboj godine" zajedno sa još pet sportista.

Fantastičan uspeh tokom 2007. godine, u kojoj je Nole stigao do trećeg mesta ATP liste, osvojio pet turnira, igrao u polufinalima Gren slemova - Vimbldona i Rolan Garosa i značajno doprineo plasmanu Srbije u Svetsku grupu Dejvis kupa, svrstao ga je u društvo probranih sportista koji su takodje zablistali prethodne sezone.

Nole će se za prestižnu nagradu boriti sa španskim biciklistom Albertom Kontadorom, koji je trijumfovao na "Tur d'Fransu", svetskim prvakom na 100 i 200 metara američkim sprinterom Tajsonom Gejom, vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, koji je osvojio vicešampionsku titulu, prvakom GP šampionata australijskim motociklistom Kejsijem Stonerom i atletičarom invalidom Oskarom Pistorijusom iz Južne Afrike, koji je uprkos protezama na nogama postigao fantastične rezultate.

"Loreus" godišnje nagrade dodeljuju se u sedam kategorija, a o njima odlučuje žiri sastavljen od 43 najboljih sportista svih vremena, medju kojima su plivač Mark Špic, legendarni skakač motkom Sergej Bubka, slavni teniser Boris Beker, gimnastičarka Nadja Komaneči i mnogi drugi proslavljeni asovi.

Prošle godine u kategoriji "proboj godine" trijumfovala je francuska teniserka Ameli Morezmo.
Svečana ceremonija dodele nagrada biće održana 18. februara u koncertnoj dvorani "Marinski" u ruskom gradu Sankt Peterburgu.

(MONDO)

-----------------------------------------------------------------
E vidiš, sad tu opet dolazimo do onoga "različiti periodi" i "različita konkurencija..."

Samo ti kažem da se ne može igrač promatrat izvan konteksta vremena u kojem nastupa i konkurencije protiv koje igra

Postaje sportisti koji bi uvek dominirali, Jordan bi i sad bio najbolji, Federer bi bio prvi i pre 10 god kao sto je i sad ...

Mislis da je pre bila jača konkurencija? Koga je Goran dobio na putu do pehara u Wimbledonu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
To da je Wimbledon najvazniji turnir je jako relativna stvar.  Smile

Ne verujem da je Hjuitu on vazniji od Aus Opena, Rodiku od US ili Nadalu od bilo kojeg "sljakastog" turnira.

Jedino zbog tradicije al' to samo jos Englezi potenciraju jer im nista drugo ne preostaje nego da kenjaju o istoriji.

Novak je vec sada kompletniji teniser nego je Ivanisevic ikada bio. I normalno je da pojedini ljudi iz Cro pokusavaju da umanje Novakov uspeh jer su se posle Goranove pobede i Davis Cup-a uzdgli u nebesa. Govorili su tada da je tenis "gospodski sport" i da zbog toga Srbi nikada nece imati sampiona...

Citat
Koga je Goran dobio na putu do pehara u Wimbledonu?

Secam se da je Rafter bio u finalu a pre toga ne znam...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Poenta je da je dobio nekoga ko je slabiji igrač od Federera kojeg je Nole dobio u finalu AO.
I poenta je da je Nole pobedio najboljeg tenisera na svetu i verovatno, za sada, ikada sa 3-0.
I poenta je da je Nole izgubio jedan, jedini set na celom AO.

Ende
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Postaje sportisti koji bi uvek dominirali, Jordan bi i sad bio najbolji, Federer bi bio prvi i pre 10 god kao sto je i sad ...

Mislis da je pre bila jača konkurencija? Koga je Goran dobio na putu do pehara u Wimbledonu?

Želiš li reći da je Đoković u tenisu ekvivalent Michaelu Jordanu u košarci? Bogme, vrlo hrabra izjava...

Konkurencija je prije bila drugačija. Ne jača, ne slabija... drugačija...

To da je Wimbledon najvazniji turnir je jako relativna stvar.  Smile

Ne verujem da je Hjuitu on vazniji od Aus Opena, Rodiku od US ili Nadalu od bilo kojeg "sljakastog" turnira.

Jedino zbog tradicije al' to samo jos Englezi potenciraju jer im nista drugo ne preostaje nego da kenjaju o istoriji.

Novak je vec sada kompletniji teniser nego je Ivanisevic ikada bio. I normalno je da pojedini ljudi iz Cro pokusavaju da umanje Novakov uspeh jer su se posle Goranove pobede i Davis Cup-a uzdgli u nebesa. Govorili su tada da je tenis "gospodski sport" i da zbog toga Srbi nikada nece imati sampiona...

Citat
Koga je Goran dobio na putu do pehara u Wimbledonu?

Secam se da je Rafter bio u finalu a pre toga ne znam...

Znači, samim time što je netko iz Hrvatske, automatski svojim riječima umanjuje uspjeh Đokovića, Srbina?

Zanimljivo.

A recimo, izjava da Wimbledon nije najvažniji trofej u tenisu nije prekomjerno uvećavanje Đokovićevog uspjeha, i time posljedično umanjivanje uspjeha nekog tko nije Srbin, a osvojio je Wimbledon?

Zaista, zanimljivo.

Što se tiče "kompletnosti", već sam napisao što mislim.. nema potrebe ponavljat...

Poenta je da je dobio nekoga ko je slabiji igrač od Federera kojeg je Nole dobio u finalu AO.
I poenta je da je Nole pobedio najboljeg tenisera na svetu i verovatno, za sada, ikada sa 3-0.
I poenta je da je Nole izgubio jedan, jedini set na celom AO.

Ende

A turniri se, inače, automatski osvajaju čim pobijediš trenutno prvog rangiranog u svijetu?

vidiš, to nisam znao...
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 16:41:31 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da...u pravu si za Raftera, sad sam se setio.
A tu glupost kako Srbi nece imati nikad sampiona jer je tenis za gospodu sam i ja cuo.
Po toj logici cemo vec u aprilu videti cije su devojke gospodjice a cije seljanke  Smile  Smile

@ ST_Faca Sto zamenjujes teze, nisam rekao da je Nole ekvivalent Jordanu nego da jednostavno postoje sampioni koji bi bili dobri u bilo kom vremenu i naveo ti najbolji primer...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@st_faca

Znao sam da ces se uhvatiti za to sto si napisao , zato sam u svom postu podvukao rec pojedini.

Jbg, tad su neki ljudi iz Cro previse kenjali a sad moraju to da progutaju...  Smile

Visoko uzleteli a nisko pali....
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 16:44:06 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
@ ST_Faca Sto zamenjujes teze, nisam rekao da je Nole ekvivalent Jordanu nego da jednostavno postoje sampioni koji bi bili dobri u bilo kom vremenu i naveo ti najbolji primer...

A ja te pitam želiš ti tim primjerom reći da je Đoković u tenisu ono što je Jordan bio u košarci?

Jordan je jedan, neponovljiv i jedinstven fenomen u sportu općenito.

Iz tvojeg napisa proizlazi da bi Đoković imao bit isto to, samo u tenisu. A to je jako, jako hrabra izjava.

@st_faca

Znao sam da ces se uhvatiti za to sto si napisao , zato sam u svom postu podvukao rec pojedini.

Jbg, tad su neki ljudi iz Cro previse kenjali a sad moraju to da progutaju...  Smile

Visoko uzleteli a nisko pali....

A jebi ga, ti si te navodne Đokovićeve kritičare identificirao kao "ljude iz Hrvatske".

Ja sam iz Hrvatske, i ja nikad nisam čovjeka kritizirao, i redovito mu čestitam na svakom uspjehu, koji je više nego zaslužen.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 16:47:04 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
kako covek izvrce reci  Smile
st_faca svaka cast  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako covek izvrce reci Smile
st_faca svaka cast Smile
Ko izvrce reci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 19:50:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.