2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 19:50:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1006507 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Po cemu je to veci uspeh? Svako realan ce reci da je Novak sada bolji teniser nego sto je Goran ikad bio, nije tako? Nole je dobar na svim podlogama dok je Goran jednostran igrac, gresim? Nole je sadasnjost i buducnost a Goran proslost...nepotrebno je pricati ovde o njemu...eventualno u temi "gde su, sta rade"

A zašto je osvajanje Wimbledona veći uspjeh od osvajanja Australian Opena ne treba se pojašnjavat nikom, osim onome tko uopće ne kuži tenis.

Pitaj Đokovića da li bi mu bilio draže osvojit Australian Open ili Wimbledon, pa mi javi što ti je rekao.

Nole je već izjavljivao da mu je najveća zelja osvojiti Wimbledon, iskljucivo zbog tradicije tog turnira...a nikako zato sto je to veći uspeh nego bilo koji drugi turnir od 4 najveća. Ali Nole ce osvojiti i Wimbledon jer je svestran igrac za razliku od Gorana koji je imao jedan vrhunski segment igre i ostale prosecne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Svaki profesionalni tenisač reći će da mu je najveća želja osvojit Wimbledon. Upravo zato što je osvajanje Wimbledona najveći uspjeh u tenisu.

Je li Goran bio bolji, lošiji ili podjednako dobar igrač kao i Đoković je posve bespredmetna rasprava. Tenis se može igrat na milijun različitih načina, individualnost svakog pojedinog igrača ima ogroman utjecaj na njegovu igru, a pored svega toga - konkurencija u Goranovo i ovo današnje vrijeme je posve drugačija, tako da su usporedbe jednostavno nemoguće.

Ja uopće nisam ni jednom rječju spomenuo koji je od njih dvojice bolji a koji lošiji igrač.

Ja sam samo tvrdio da je osvajanje Wimbledona veći uspjeh od osvajanja bilo kojeg drugog turnira. A to će potvrdit i svaki tenisač kao i svaka osoba koja ima bilo kakve veze sa tenisom.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svaki profesionalni tenisač reći će da mu je najveća želja osvojit Wimbledon.

Nisam siguran da znas sta ce reci svaki profesionalni teniser...

Je li Goran bio bolji, lošiji ili podjednako dobar igrač kao i Đoković je posve bespredmetna rasprava.

Odnos je kao Kaka i Inzagi- obojica osvajaju naslove samo sto jedan to radi smekerski, raznovrsno i sa stilom dok drugi to radi zanatski jednostrano i ograniceno, obojica su kvalitetni i vrhunski ali razlika,slozices se, postoji(pretpostavljam da ti je blisko poredjenje zato sam i upotrebio ova dva igraca)

Ja uopće nisam ni jednom rječju spomenuo koji je od njih dvojice bolji a koji lošiji igrač.

Ja jesam, mnogo bolji je Nole nego sto je Goran ikad bio...i to ce ti reci svako ko ima veze sa tenisom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500

Znam.

Je li Goran bio bolji, lošiji ili podjednako dobar igrač kao i Đoković je posve bespredmetna rasprava.
Citat

Odnos je kao Kaka i Inzagi- obojica osvajaju naslove samo sto jedan to radi smekerski, raznovrsno i sa stilom dok drugi to radi zanatski jednostrano i ograniceno, obojica su kvalitetni i vrhunski ali razlika,slozices se, postoji(pretpostavljam da ti je blisko poredjenje zato sam i upotrebio ova dva igraca)

Pa ako je Goran = Kaka, a Đoković = Inzaghi, onda bih se i mogao složit.

Kao što već rekoh - rasprava je totalno bespredmetna.

Ja jesam, mnogo bolji je Nole nego sto je Goran ikad bio...i to ce ti reci svako ko ima veze sa tenisom  Smile

Nije, nije puno bolji. Nije ni malo bolji. Nije uopće bolji.

P.S. možemo se ovako štrcat budalastim komentarima do besvjesti... i na kraju ćemo opet doći do zaključka da je takva usporedba bespredmetna, jer je tenis kao sport previše individualno određen, i jer su razdoblja u kojima su njih dvojica igrali prerazličita.

Užasno je teško komparirat dva igrača koji igraju u istom periodu, a neizvedivo je provest komparaciju između dva igrača koji su igrali u različitim periodima.
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ok, prestajem....

Mada je Nole mnogo bolji   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Svaki profesionalni tenisač reći će da mu je najveća želja osvojit Wimbledon.

Druže zašto se trudiš da se ubeđuješ sa njim, kada on misli da je popio pamet ovoga sveta.
Misli da je uvek u pravu, jednostavno na svaki njegov post moraš da kažeš tako je, upravu si, jer on je popio svu pamet ovog sveta.
Samo ide od teme do teme i filozofira.
Razume se u sve sportove, poznaje sve igrače, razradio je sve taktike sa najvećim trenerima sveta, a evo i ovo, ovo je vrhunac: Smile Smile Smile

Znam.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Šta reći dalje?
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
ok, prestajem....

Pa kažem ti da takve komparacije nemaju smisla...

Mada je Nole mnogo bolji   Smile

Mogao si ovo napisat i normalnom veličinom slova.

Ja ću se prvi složit da je Đoković u ovim godinama puno bolji od Gorana u istim tim godinama.

Također ću se prvi složit da Đoković sada, u ovoj fazi svoje karijere, pokazuje veći potencijal nego što ga je Goran pokazao u istoj fazi svoje karijere.

Također ću se složit da Đoković ima velike šanse osvojit Wimbledon.

I na kraju, složit ću se da u onom trenutku kada Đoković osvoji još jedan Grand Slam turnir (bilo koji), da će postati najbolji i najuspješniji tenisač sa ovih prostora, bez konkurencije.

Ali, smatram da je ne može uspoređivat uspjeh igrača čija je karijera završena sa igračem čija karijera još uvijek traje.

Komparacije se možda mogu činit tek onda kada i Đoković okonča svoju karijeru.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jebeš turnire...i da nije osvojio nikad nista decko igra tenis onako kako ga niko nikad nije igrao na ovim prostorima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Jebeš turnire...i da nije osvojio nikad nista decko igra tenis onako kako ga niko nikad nije igrao na ovim prostorima

Hehe.. pa to ti je ono što ja ponavljam - tenis je strahovito individualno obilježen sport, strahovito.... svaki iole ozbiljan i iole kvalitetan igrač igra tenis na poseban način, "kako ga nitko nije igrao"

To možeš reć sa svakog od 100-njak igrača koji su u raznoraznim periodima bili uspješniji i plasirali se među, recimo, prvih 10-tak ili 15-tak mjesta na ATP-listi

Nema dobrog tenisača bez izražene individualne crte u igri.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kad sam rekao da ga niko nije tako igrao mislio sam na nivo kvaliteta i raznovrsnost u igri...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 19:50:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.