2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 21:39:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 527 528 530 531 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 956400 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
I ja gledam sta pricas Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Ama nisam toliko lud, postoje te dve odvojene kategorije, samo sam ja postavio pogresnu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
У принципу чак мислим да постоје 3 категорије: број узастопних победа којима је играч отворио годину, број узастопних победа у једној години и број узастопних победа уопште. У прве две категорије Ђоковић има по 35 победа, у другој 37... Па сад нек се види ко је где и како побеђивао. Smile Ал нема везе, битно је да растура, доћи ће убрзо (вероватно) и први пораз, ал битно је да настави да шљака као до сада и нема зиме.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 7
E ko bude smarao kada dođe jednom taj dan da izgubi čovek reći ću ga Falzone-u
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 02:03:15 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG 
Замислте кој би шмекер био кад би јавио неким тајним кодом кад ће да изгуби и ми срби зарадимо паре на клаџи. Уф која би то квота била. На некој страној наравно, наше би блокирале.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 652
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sad sam bas brojao, McEnroe je od pocetka '84 nanizao 39 pobeda i da nije izgubio od Lendla u finalu Roland Garrosa taj niz bi otisao do 60! Smile
Dakle to je u toku jedne sezone ('84), a ako se racuna ukupan niz onda se na tih 39 pobeda dodaju poslednje 3 iz '83 - dakle 42 je ukupan broj pobeda koji je uspeo da veze McEnroe. ('83 + '84)

Ko je dokon (kao ja Smile) nek proveri ovde:
ATP Official - John McEnroe
*ne racunaju se "bye" mecevi

I mislim da ne postoji tacnija statistika od ove.

edit:
na temu statistike i nizova.. Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 02:05:14 od digvoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Новак је иначе овом победом обезбедио завршни мастерс у Лондону, најраније у историји.  Smile
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Da li negde mozda ima,broj setova koje je jedan teniser u toku jedne godine osvojio sa 6:0?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Da li negde mozda ima,broj setova koje je jedan teniser u toku jedne godine osvojio sa 6:0?
To tesko.
Mozes da gledas na istom sajtu koji je prilozio digvoo, ali ko ce to da radi, ima posla previse.

Evo jedan lep komentar:

Novak nema milosti: i Robin će grickati čips. A Stanislas je sinoć zamalo mogao da dobije porciju.

Evidentno je da Novakovi protivnici mečeve protiv njega otvaraju jako. Igraju rizičnije no što bi trebalo, jer ga se još iz svlačionice pribojavaju. Ako im krene od starta, imamo početke kao sinoć Vavrinka, a večeras Soderling. Međutim, ko misli da će "skidnjem" linija dobiti meč, gorko se vara. Za meč na šljaci je potrebno "duboko oranje".
Evidentno je i to da je Novak večeras bio fizički ispod svog nivoa. Delovao je usporeno i jako se loše kretao u početku meča, a ispod svog nivoa gotovo sve vreme. Ovaj meč je dobio na "glavu". Pritisnuo je kada je trebalo, a Šveđanin je opet pokazao da ima kratak fitilj i da brzo počne da se nervira. Kada on pogodi liniju, Novak oćuti ili aplaudira, a kada Novak pogodi liniju, Robin - pljune. Valjda protiv uroka?!
Na 4-3 u prvom setu Robin bukvalno sam sebe pobeđuje i kreće na put bez povratka. A u drugom setu Novak diže svoj nivo igre, Robin puca po svim šavovima i tone sve dublje i postajemo svedoci "čišćenje" sa terena na granici poniženja. Želim da verujem da je Robina u drugom setu omela neka njegova zdravstvena tegoba, pa u tom smislu imam razumevanja za lošu igru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
pobijedice veceras mareja a u nedjelju protiv nadala neznam,opet posto spanac je izjavio ako se opet u nedjelju bude sastao sa Novakom DJokovicem da ce od sebe dati zadnju kap krvi da mu prekine taj njegov niz od 37 pobijeda kolko vec,ali to nista ne zanci da ce ga sada pobijedeiti nek samo nole bude koncentrisan na svoje servise i da mu ne dozvoli nadalu da puno igra forhend,ali opet u sutstini nole je za to specijalista za forhend meceve  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 527 528 530 531 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 21:39:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.