2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 22:25:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 462 463 465 466 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 946753 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
LG g5
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Citat
Mogao sam i da ne gledam i da ne slusam komentatora, samo da slusam reakcije publike znao bih ko je osvojio poen, gem

hehe takodje Smile spustio ekran i samo pustio ton dok sam radio neke druge stvari na netu Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Sensation

Ali Novak sa ovakvom igrom koju je danas prikazao, nema šta da traži protiv Nadala koji igra odlično. Imao je sreće što je Federer napravio preveliki broj neiznuđenih grešaka u trećem setu zbog prevelike agresivnosti, poput Gulbisa u trećem kolu, inače da je igrao mudrije, veliko je pitanje da li bi pobedio u ovom meču.

Nadam se da će podići nivo igre sutra, jer bojim se da ovo danas nije dovoljno protiv Nadala.

Тебра ил те не разумем ил нисмо гледали исти меч. По мени је Новак врхунски одиграо,видело се од старта да је Федерер наложен ко џукац у фебруару и да није хтео да се игра нека дуга размена са основне линије па је кренуо агресивно,Новак је ту одговорио истом силом и у прангијању је Ноле победио. Други сет очигледно да није издржао тај темпо али је у 3. опет вратио и снагу и самопоуздање.

А и не капирам како и један човек на планети може да одигра лош или меч испод својих могућности а да добије Федерера  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Citat
Mogao sam i da ne gledam i da ne slusam komentatora, samo da slusam reakcije publike znao bih ko je osvojio poen, gem

hehe takodje Smile spustio ekran i samo pustio ton dok sam radio neke druge stvari na netu Smile
Lepo im se izdrao na kraju. Smiley

А и не капирам како и један човек на планети може да одигра лош или меч испод својих могућности а да добије Федерера  Smile
To i ja kazem, normalno protiv jacih rivala dodje i do gresaka. Sta je zapravo Noletov nivo, Noletova igra - dominacija 6:0, 6:1? Ne treba, niti je moguce sad sve da pobedi tim rezultatom, to je eto ponekad moguce protiv slabijih protivnika. Stvarno ima sjajan ritern.
I protiv Gaskea je na momente igrao lose (na pocetku oba seta), pa ga je ipak lagano dobio.
Ne moze se reci da nema sta da trazi protiv Nadala, imace valjda sansu, bem mu.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2011, 01:55:50 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
А и не капирам како и један човек на планети може да одигра лош или меч испод својих могућности а да добије Федерера

To je u stvari najveci kompliment koji neki teniser moze da dobije  Smile

Btw. Nadalova igra nije ni priblizna njegovom maksimumu i mislim da ce Nole da bude favorit na kladionicama. On igra u zivotnoj formi, a Nadal igra koliko mu je potrebno da dobije ovu "boraniju" i nije to "onaj" Nadal od pre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
LG L9
Sutra ima nadal da ga posalje kod svoga tate  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Ono što je igrao Nadal 2008. kad je osvojio sve, tako neće da igra više nikad. Njegovo telo (niti bilo čije) ne može da izdrži taj stil tenisa duži vremenski period, on je u tom periodu umnogome pogoršao stanje svojih kolena, pa sad odigra vezano 2 turnira pa odmara mesec dana. Mislim da će Novak u narednih, najviše, godinu dana da bude broj jedan, naravno ako održi približno ovaj nivo igre.

Protiv Del Potra je Nadal odigrao jedan od boljih mečeva u poslednje vreme, sve mu je išlo od ruke. Ako ponovi to i sutra, Novak će morati da odigra mnogo dobro da bi ga dobio, a već sam napisao da ako Novak odigra kao danas u prvom setu, Nadal ne mora ni da se pojavljuje na terenu.

E da, Del Potro će mislim da bude odmah tu iza Đokovića i Nadala kad i ako povrati onu staru formu. Neverovatno se kreće i ima sjajne udarce  s obzirom na svoju visinu.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
@malkin

Nisam ja rekao da je on odigrao loše, već da ova igra nije dovoljno dobra da se pobedi Nadal i tu mislim na igru iz drugog i trećeg seta. U prvom zaista nemam šta da mu zamerim. Drugi je izgubio ok, ali treći set je dobio prevashodno zbog Federerove loše igre. Čovek je napravio oko 20 neiznuđenih grešaka... nismo videli konačnu statistiku, ali sećam se da je posle 5 odigranih gemova u trećem setu on imao 16 naspram Đokovićeve 3. 16 grešaka brate... to je 4 gema već.

Gledao sam Nadala protiv Del Potra... deluje moćno.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
LG L9
Ljudi nemoj da se zavaravate nadal je robot,ubice ga nadal sutra
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Sensation
@malkin

Nisam ja rekao da je on odigrao loše, već da ova igra nije dovoljno dobra da se pobedi Nadal i tu mislim na igru iz drugog i trećeg seta. U prvom zaista nemam šta da mu zamerim. Drugi je izgubio ok, ali treći set je dobio prevashodno zbog Federerove loše igre. Čovek je napravio oko 20 neiznuđenih grešaka... nismo videli konačnu statistiku, ali sećam se da je posle 5 odigranih gemova u trećem setu on imao 16 naspram Đokovićeve 3. 16 grešaka brate... to je 4 gema već.

Gledao sam Nadala protiv Del Potra... deluje moćno.

Гледао сам и ја Надала и могу да кажем само једно; Ако је Ноле успео вечерас да победи онаквог Федерера,Надала ће у 2 сета!

Што каже Џејсон,нити је Надал онај стари а и темпира форму за Роланд Гарос,уосталом једина подлога где Ноле води у међусобним дуелима је бетон а плус и ова форма у којој је сад...6-2,6-3  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 462 463 465 466 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 22:25:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.