2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 19:11:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 296 297 299 300 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1050671 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Djokovic 6 5 5
Federer 7 7 7

Novak je odigrao dosta slabo... i potpuno nerazumljivo sa nedovoljno snage... 94h odmora je imao pred mec... toliko nema ni izmedju vecine turnira...

Rodzer je odigrao 3 klase ispod svoje trenutne najbolje igre... cak bih rekao na momente malodusno i potcenjujuci Novaka... i sa takvom igrom Novak realno nikakvu sansu imao nije...

Nekoliko poena iz ovog meca bice za uvodne spice... ali mec kao mec, za zaborav...

Sutra finale... ako bude na nivou titula je Rodzerova... ako bude ovakav, Del Potro ce se radovati...

Za dobar tenis!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Nema šta zaslužena pobeda kralja belog sporta !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Da je kojim slucajem taj govnar izgubio plakao bi kao dete,jer on ne zna da podnese poraz u velikim mecevima.
Ako ovako odigra u finalu,razbice ga Del Potro!
Federer najveca placipicka belog sporta Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 6700
ma Federer je sisa  Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Sep 2009, 02:04:45 od delija_zvecan »
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Wave II
Đoković za B92: "Sitnice odlučile"

Novak Đoković razočaran posle poraza od Federera, ali zadovoljan američkom turnejom. Sledi odmor od 7 dana, pa nastavak priprema za Aziju.

Novak Djoković ponovo je odigrao odličan i izjednačen meč sa Rodžerom Federerom, ali je ponovo u Njujorku Švajcarac bio nepremostiva prepreka. Sitnice su odlučivale, ali kada je bilo potrebno Federer nije grešio. Ipak, srpski teniser izjavio je za B92 da je zadovoljan celokupnom američkom turnejom, i da mu sledi jednonedeljni odmor pred sezonu u Aziji.

Novače,nije izgledalo kao da si imao problema sa igranjem tenisa. I taktički si bio ok, sve je funkcionisalo u igri, odlučilo je malo sreće:

"Sitnice su odlučivale u ovom meču, kao i u nekim prethodnim duelima koje smo odigrali 2007. i 2008.godine u finalu i polufinalu US Opena. Nažalost, nisam pobedio, kažem to, jer ja nisam jedan od igrača koji izlazi na teren protiv Rodžera sa namerom da odigraju što bolje, nego da ga pobedim. Ranije sam uspevao to da postignem, osvojio sam Gren slem, i imao sam dovoljno razloga da verujem da mogu da ga dobijem. Razočaran sam, iz prostog razloga što mislim da sam imao prilike u sva tri seta. Posle 0-2 bilo je vrlo teško vratiti se, pogotovo psihički. Zadovoljan sam situacijom oko psihe, tokom celog meča, čak i kada sam bio 0-2 uspeo sam sebe da motivišem i da ubedim da mogu da se vratim. Fizički nije bio nikakav problem, odmorio sam se ova tri dana i bio sam spreman za ovaj duel"

Novak Djoković je ipak zadovoljan učinjenim na američkoj turneji:

"Ne želim da tražim izgovore u vetru, suncu, sreći, ali sigurno da je neki spoljni faktor imao uticaja na današnji meč. Ipak, polufinale gren slema je jako dobar rezultat, gledajući sezonu u Americi, mislim da sam je odigrao na jako zadovoljavajućem nivou".

Situacija kod čelendža i rasprava sa sudijom:

"Što se tiče glavnog sudije i linijskih sudija, imali su jako loš dan i odradili su loš posao. Ali, to nije obrazloženje i opravdanje za moj poraz, oni nisu uticali na moj posao, i zato podržavam čelendž, jer može da ispravi njihove greške".

Koliko je ovaj turnir ohrabrenje za tebe, vratio si se u vrh:

"Imao sam dosta oscilacija, ali sam uspevao da budem uspešan u svim periodima godine, Dubai, uspešna sezona na šljaci osim RG, finale Halea, četvrtfinale Vimbldona. Zadovoljan sam, da sam mogao bolje , verovato jesam. Nisam izgubio poziciju jer sam loše igrao, već zato što Mari, sada i Del Potro igraju izvanredno. Današnji muški tenis je u procvatu, imamo više kandidata za osvajanje Gren slemova, velikih turnira, što znači više publike i pažnje."

Planovi?

"Malo ću da se odmorim. Nisam siguran da dolazim na Uzbekistan da bodrim drugare. Ali, verujem da ćemo dobiti taj meč jer je Srbiji mesto u Svetskoj grupi. Sledi mi kraći odmor, psihološki sam iscrpljen. U dogovoru sa stručnim štabom idem na odmor od 6-7 dana, a onda sledi priprema za deo sezone koji se odvija u Aziji".

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Панчевац

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Wildfire
Изгубила је пичкица  Smile
IP sačuvana
social share
Vegetarian stuff is wrong ! You're supposed to eat the cows. They're big, lumbering, stupid things...They'd be everywhere if we didn't eat them.
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Citat
Zadovoljan sam situacijom oko psihe, tokom celog meča, čak i kada sam bio 0-2 uspeo sam sebe da motivišem i da ubedim da mogu da se vratim.

Ovo je jako bitno. Pre je Djokovic gubio te trece setove na dva nula laganica.

Inace gresili su i Djokovic i Federer ali imali i nekoliko fantasticnih poena posebno Svajcarac. Jako bitne poene Djoka zabada u mrezu ili aut a specijalno sto nikako nije mogao da probije Federera na mrezi, nikako, uvek bira pogresnu stranu ili kratak lob. Nije mi bas najjasnije kako je to Federer igrao za 3 klase slabije al ajde ..........

E da, zamalo da zaboravim retardirane sudije, sva sreca pa je trazio celindze inace da proglase aut lopticu koja cela lezi na liniji pa cak i delom u terenu je za oftamologa a desavalo se par puta.........

Je l stavljao neko ovo, mrzi me da se vracam? Djoka car Smile

« Poslednja izmena: 14. Sep 2009, 15:50:48 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Je l stavljao neko ovo, mrzi me da se vracam? Djoka car Smile

Jeste ovo zabavno, i Ameri su dobili malo šou programa za svoje pare ali ovakav potez ne ide baš u 1/2 finalu gren slema i to protiv najboljeg...

Da je neko drugo, treće kolo i recimo Stepanek ili neki drugi za*ebant kao protivnik pa da kažeš, ali ovo...  Smile

Kapiram da bi Nadal jurio kao nenormalan i taj poslednji volej...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
mob
Nokia Neka stara nokia
ma Federer je sisa  Smile Smile Smile Smile

Da je kojim slucajem taj govnar izgubio plakao bi kao dete,jer on ne zna da podnese poraz u velikim mecevima.
Ako ovako odigra u finalu,razbice ga Del Potro!
Federer najveca placipicka belog sporta Smile Smile Smile Smile
ajde ne lupajte tu ste nasli da prozivate federera na temi o Djokovicu...
Ako vam smeta sto je najbolji teniser,nemojte da gledate tenis...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 296 297 299 300 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 19:11:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.