2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 22:44:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1050703 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Mnogi me to pitaju, al necu da vam kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 908
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung 
jel zna neko u koliko sati igra novak?
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 21:29:26 od lozano »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7298
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Sutra od 18h,trebalo bi da pocne mec. Smile
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 21:32:14 od Cane Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Wave II
Sutra od 18h,trebalo bi da pocne mec. Smile

Значи поклапа се термин са кошарком... Кошарка је од 18:15... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Jebes Djokovica, on igra za sebe, a ovi momci za Srbiju...  Smile  Smile

A i oprace ga onaj Federer, covek nije normalan... Treba se proveriti, kao sto su ovu atleticarku proveravali dal je musko, njega proveriti dal je sa planete zemlje uopste...  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG 
Не верујем да ће почети у 18 због овог силног одлагања, сад су приоритет жене и надал.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Đokovićev dnevnik, sa Federerom o fuci

Novak Đoković i Rodžer Federer u subotu uveče će ukrstiti rekete u polufinalu US Opena, ali još nije poznata satnica, jer je kiša pomerila četvrtfinalni duel Rafaela Nadala i Fernanda Gonsalesa.

U međuvremenu, Novak je seo za računar i napisao novi dnevnik, koji je morao dva puta da piše, jer ga je kompjuter "prodao".

"Ovo izdanje sam vam već napisao pre nekoliko dana, ali naravno, kada sam hteo da pošaljem iz nekog razloga mi se izbrisalo... Ja i tehnologija, dva različita sveta! Smiley", napisao je najbolji srpski teniser u dnevniku, koji je objavljen na njegovom zvaničnom sajtu.

Đoković je istakao da mu US Open očigledno jako prija, jer se ponovo plasirao u polufinale, a posebno je naglasio zabavu sa Džonom Mekinroom na terenu posle meča sa Radekom Štepanekom.

"Volim da igram na centralnom i najvećem terenu u sportu Artur Eš, gde se oseća pravi ambijent Grand Slem-a. US Open i Njujork su posebni po tome što ga obeležavaju i krase zabava, ambijent, publika i teniska groznica koja vlada za vreme odžavanja turnira. Izdvojio bih zabavu koju smo gledaocima priredili John McEnroe i ja neposredno nakon meča protiv Štepaneka! Smiley Bilo je fantastično, spontano, potpuno neplanirano... On je imao veliki uticaj na razvoj našeg sporta zbog jedinstvenog karaktera na terenu i van njega. Bio je zabavan za publiku gde god da se pojavi, a to je potvrdio još jednom igrajući i zabavljajući se sa publikom u ponedeljak uveče...".

Đoković je ovog puta odseo u Nju Džersiju, u kući na velikom imanju svog prijatelja, koji je svojevremeno bio profesionalni teniser, a sada ima tenisku akademiju.

"Najvažnije za mene da vidim i osetim je da sam opet ostvario pozitivan odnos sa publikom, kao što je to bio slučaj svih ovih godine igrajući u New York-u, a posebno 2007. kada sam pored imitacija odigrao i finale koje mi je ulilo dosta samopouzdanja i vere da mogu da igram na viskom nivou i pobeđujem najbolje igrače sveta!".

Posle pisanja dnevnika, Đoković je otišao da pojede dva jaja na oko, pa onda trening, a najavio je nove "eksluzivne" snimke, koji će zaintrigirati njegove fanove.  Smile

Dnevnik je završio izrazima saučešća porodicama tragično nastradalih u nesreći koja se dogodila u fabrici "Prvi Partizan" u Užicu.

U subotu ga očekuje duel sa velikim Rodžerom Federerom, koji je stigao do svog 22. uzastopnog polufinala na gren slem turnirima.

Federer je švajcarskom "Bliku" otkrio da se u petak ujutro sreo sa Đokovićem i da su proćaskali o fudbalu, odnosno uspesima fudbalskih reprezentacija Srbije i Švajcarske u kvalifikacijama za Mundijal 2010.

"Obojica smo konstatovali kako su naše reprezentacije pred velikim uspehom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, zbog čega smo ponosni na njih", rekao je Federer.

Švajcarac je ovog puta pohvalio Đokovića, rekavši da je jedan od najkulturnijih sportista koje je upoznao, kao i da mu ne smetaju njegove česte imitacije na terenu.

"Novak nije od onih tenisera koji posle meča, dok prolaze pored vaše svlačionice, okrenu glavu i ne kažu ni zdravo. Volim da pričam sa njim. Zanimljive su mi i njegove imitacije drugih igrača. Ne razumem zbog čega ga kritikuju toliko zbog toga. Gledao sam Novakov meč sa Verdaskom. Mislim da je dosta napredovao i zato ne mogu da zaključim da li će protiv mene odmah da eksplodira ili ne", rekao je Federer.

(MONDO)

Znam da nema velike izglede veceras, da mora da odigra 100% i da ni onda ne moze biti siguran u pobedu, ali se nadam i verujem u cudo.....pokidaj ga Nole Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 517
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
US OPEN: Nole-Federer zbog kiše tek u nedelju

Kiša u Njujorku napravila je velike probleme organizatorima US Opena, pa je izvesno da će turnir trajati jedan dan duže, odnosno da će se muško finale igrati u ponedeljak, umesto tradicionalno u nedelju.

Naime, zbog loših vremenskih uslova i mečevi zakazani za petak morali su da budu odloženi, nakon što je to urađeno i dan ranije.

Četvrtfinalni duel između Rafaela Nadala i Fernanda Gonzalesa odložen je drugi put i oni bi definitivno danas morali da okančaju taj meč u kome Španac vodi 7:6, 6:6 (3:2).

U noći između subote i nedelje na programu će biti i mečevi ženskog polufinala, u kome će snage odmeriti Karolina Vozniacki i Janina Vikmajer, a zatim i Serena Vilijams i Kim Klajsters.

Duel koji nas najviše zanima između Novaka Đokovića i Rodžera Federera neće biti odigran u subotu, kako je prvobitno planirano, već u nedelju, najverovatnije od 16 časova po srednjeevropskom vremenu. Nakon toga u noćnom terminu uslediće i žensko finale.

Pomeranje satnice svakako može ići na ruku srpskom teniseru, ali i Švajcarcu, jer će do odigravanja polufinalnom meča imati tri slobodna dana, za razliku od tenisera koji će se boriti za drugo mesto u finalu.

Odlučeno je da finale, kao i prošle godine, bude odigrano u ponedeljak, najverovatnije oko 19 časova po našem vremenu, nakon borbe za titulu u ženskom dublu.

Gledaoci u Njujorku tako će neplanirano uživati u tenisu dan duže, kao i prošle sezone, kada je finalni susret između Federera i Endija Mareja potrajao dva dana zbog oluje u Njujorku.

Organizatori su posle objavljivanja novih termina završnice turnira ostavili mogućnost pomeranja satnice, u slučaju još nekih neplaniranih iznenađenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S5
Uh..Al bi bilo fino finale Novak-Nadal..  Smile

Al jbg, realno, obojica gube u polufinalu.. (Rafa mozda i pre)..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
evo velike sanse za Noleta, Del Potro vodi 2-0 u setovima protiv Nadala i to 6-2 6-2
sad ispred sebe ima SAMO Federera  Smile

« Poslednja izmena: 13. Sep 2009, 20:04:06 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 22:44:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.