2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 01:43:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1055519 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Ima psihe, ima svega, ali je cinjenica da je fizicki znacajno slabiji od igraca koji ga okruzuju na ATP listi.

Uf i tekako je slabiji u fizickoj spremi od okruzenja.
Noletov problem je sto nije potpuno posvecen tenisu. Mislim to je generalno problem sa svim nasim teniserima.
Dal je Marej bolji igrac, u nekim segmentima da u nekim ne.
Najveci problem kod Noleta je sto nije posvecen tenisu i treninzima...davno dok jos nije bio u top 5, sam ga dosta pratio i tada je bio mnogo bolji nego li danas.
Inace bih se slozio sa dzux...i meni je odvratan Smiley
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
I te kako je omirisao , Federera je spasio sticaj okolnosti jer mu je Nole prišao na 10 poena razlike , Novak ce po mojoj prognozi uskoro postati broj dva o prvom mestu o tom po tom , ponavljam po ko zna koji put jer ocigledno da neki to zaboravljaju ,Novak je naš najbolji teniser svih vremena ,jedini koji je osvojio Gran Slam , malo li je ? Ja mu skidam kapu i uvek cu navijati za njega i necu ga kritikovati kada naidje lošiji period , taman i da sutra prestane da se bavi tenisom ostace dugo vremena upisan zlatnim slovima kao naš najbolji teniser svih vremena u knjigu Srpskog tenisa i ne verujem da ce ga uskoro neko u tome preteci ...

Smile naravno. A uostalom, ko smo MI da ga kritikujemo?  Smile

Ne bitno, gledaćete vi Novaka još, kao što sam već rekao, i povući reč-sve do jednog koji su pomislili na loše  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
Opet se ne slazem sa tobom  SF,jeste on treci,ali zahvaljujuci tome sto mu nisu sad oduzeti bodovi iz madrida,ali murray je bio bolji na pocetku sezone,a nole je sad i zahvaljujuci tome sto je murray na sljaci ispadao u ranim fazama,a nole dolazio do finala i polufinala,on nije mogao da smanji skor u medjusobnim susretima i zato je statistika u njegovu korist,a da su se sastali,kako je nole igrao murray ne bi imao sanse.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Nije sve ni u tome.. stvar je sire slike...
E o široj slici govore strucnjaci , ne kažem da se ti ne razumeš u tenis (vidi se da barataš osnovnim svarima i da si solidan poznavaoc) , dakle razlika izmedju Federera i Nadala u igri na svim podlogama je evidentna u korist Federera i tu ne treba biti baš veliki poznavaoc tenisa !
Citat
I u tom i u svakom mecu svaki poen preko 20 prebacivanja nije mogao da izdrzi na nivou.
Nema to veze sa izdržljivošcu vec sa kvalitetom u odnosu na podlogu na kojoj je Nadal neprikosnoven !
Citat
Prakticno govoreci jesi omirisao...
To nije nikakav splet okolnosti... ne uzeti na dva turnira ni bod, to je sramota....
I ta razlika od 10, sada je vec 1600 bodova...
Nije sramota cak i u prvom kolu ispasti o stotog igraca , jer stoti igrac je jak kao zemlja , koliko god to vama zvucalo nestvarno , 1600 bodova u ovom sistemu bodovanja je jedan turnir , ispadne Federer u prvom drugom kolu a Nole osvoji turnir , misliš da je nemoguce , ja mislim da nije ?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
Pogotovo sto federer brani 2 GS finala,kiks u 2,3 kolu eto prilike za noleta i murray-a da ga stignu.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S8
... samo sto taj kiks nece da se desi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
To sa sigurnoscu ni ti,a ni ja ne mozemo reci,samo se mozemo nadati.
IP sačuvana
social share

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nema to veze sa izdržljivošcu vec sa kvalitetom u odnosu na podlogu na kojoj je Nadal neprikosnoven !
Tacno. To sto ne moze da dise nema nikakve veze sa izdrzljivoscu i spremom.
I to je tako na svakoj podlozi, samo normalno da na zemlji poeni traju najduze.
Novakova sreca je da igra vrhunski, pa da sa vecinom igraca ne mora da igra poene od 20 udaraca, ali je ocigledno da protiv onih protiv kojih mora ima velikih problema.
Svi igraci od kojih je gubio u poslednjih godinu dana bili su dominantno bolje fizicki spremni.

Citat
Nije sramota cak i u prvom kolu ispasti o stotog igraca , jer stoti igrac je jak kao zemlja , koliko god to vama zvucalo nestvarno , 1600 bodova u ovom sistemu bodovanja je jedan turnir , ispadne Federer u prvom drugom kolu a Nole osvoji turnir , misliš da je nemoguce , ja mislim da nije ?!
Pricamo o momku koji je u prvih pet vec tri godine...
Kada si na tom mestu kriterijumi se malo menjaju...
To kako ti predstavljas je isto kao kad bi rekao da nije sramota za Manchester ili Barcelonu da izgube od kluba iz trece lige svoje zemlje. Naravno da je sramota, naravno da je porazavajuce.
Taj stoti na svetu za mene je nepremostiva prepreka, reket nisam uzeo 10 godina, a i kad sam ga uzimao, vise je bilo zajebavanja radi nego sa nekim ozbiljnim namerama.
Pricamo o coveku koji je 3. na svetu. Ceo zivot radi samo to. To mu je posao.
Za njega su kriterijumi mnogo stroziji.

A sto se Federera tice... teoretski govoreci ti si u pravu...
Treba samo da izgubi prvo kolo nekog Grand Slama a Novak da ga osvoji.
Federer je u poslednjih 5. godina samo jednom ispao pre polufinala na Grand Slam-u. Ako je nesto imao, cak i u periodu borbe sa mononukleozom, to je bila konstantnost.
Federer gotovo nikad ne gubi prva kola, narocito na bitnim turnirima.

U sustini, sad svi pricate o tome kako ce Novak biti drugi ako ostali kiksaju...
Nije poenta da oni izgube od nekih levaka, poenta je da Novak bude u stanju da pobedi bilo koga od njih, na bilo kojoj podlozi. Neki ce biti dominantniji na nekim podlogama, ali generalno to mora da se resi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
U sustini, sad svi pricate o tome kako ce Novak biti drugi ako ostali kiksaju...
Nije poenta da oni izgube od nekih levaka, poenta je da Novak bude u stanju da pobedi bilo koga od njih, na bilo kojoj podlozi. Neki ce biti dominantniji na nekim podlogama, ali generalno to mora da se resi.
Ne , ja sam to uzeo kao teoriju , po meni Novak igra dobro i buducnost je pred njim a što se tice Federera on igra sve slabije i na zalasku karijere je , i naravno brani na dva zaredom Grand slama finale , da se razumemo ja jako cenim Federera i smatram ga uz Samprasa naj svih vremena ali godxinecine svoje i o uskoro odlazi , dakle ostaje nadal i možda još par igraca koji ce noletu biti prepreka , Nole što se tice udaraca nema puno posla , ostaje mu da poradi malo na psihi i kon diciji i eto ga možda cak i na poziciji broj 1, verovanja sam da Nadal nece moci dugo da igra atomski tenis jer ce se materijal polako istrošiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
Gledajuci tih federerovih 5 godina,ova mu je najlosija i naj ranjiviji je.Pa njega pobediti,pre 2,3 godine je bila senzacija,a sad je malo drugacije.I ne mozes usporedivati federera od pre nekoliko godina i sad,jer to vise nije isti igrac.
IP sačuvana
social share

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 01:43:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.