Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 15:23:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak lupa gluposti  (Pročitano 23636 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Kakve pare? Arogancija? Ne kontam nista. Pa nije on organizovao ove turnire da uzme sebi pare, valjda para ima sasvim dovoljno i da prstom ne mrdne do kraja zivota?

Pa nije on sebi uzeo pare, ali neke pare su se svako vrtele cim je sa takvim hajpom najavljivano. Arogancija je od prvih izjava u fazonu... vakcinacija ne, to je sve glupost... Pa onda to suludo organizovanje turnira uprkos svima jer eto.. korona ne postoji... jaci smo od sudbine... i bla..bla...
Ja kapiram da on nije nesto posebno obrazovan... osim sto je kosmicki mozak... ali da niko oko njega ne kaze - decko, stani... Pa ne znam kako drugacije da nazovem a ne arogancijom...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
"išao sam čistog srca" - reče Djoksa.

Pa zar je moguće da se ovakva debilna retorika plasira, da li je to učio od Vučka?

Jok, išao si sa lošom namerom i to ćeš svima da priznaš.

Ajde bre ne seri više, ni ti ni tvoja glupava žena

----------------------------------------------------------

Evo ima sad prlike da ga leči ona Reiku kurajberka.

REIKU UDEMI
« Poslednja izmena: 23. Jun 2020, 15:00:12 od sharpSoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Kakve pare? Arogancija? Ne kontam nista. Pa nije on organizovao ove turnire da uzme sebi pare, valjda para ima sasvim dovoljno i da prstom ne mrdne do kraja zivota?

Pa nije on sebi uzeo pare, ali neke pare su se svako vrtele cim je sa takvim hajpom najavljivano. Arogancija je od prvih izjava u fazonu... vakcinacija ne, to je sve glupost... Pa onda to suludo organizovanje turnira uprkos svima jer eto.. korona ne postoji... jaci smo od sudbine... i bla..bla...
Ja kapiram da on nije nesto posebno obrazovan... osim sto je kosmicki mozak... ali da niko oko njega ne kaze - decko, stani... Pa ne znam kako drugacije da nazovem a ne arogancijom...

Ja verujem da je kontaktirao nadlezne organe i one koji su zaduzeni za bezbednost takmicenja na drzavnom nivou. Nije dosao sa pet tenisera, oteo teren i razmnozavao virus.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
uvek mora neko da najebe.

e sad nevolja je što ponekad najebe najgluplji "čistog srca"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Slusaj... moze on da kontaktira bilo koga... Zakoni su tu da se postuju, ali pored zakona postoji nesto se zove zdrav razum...
Glup primer... ti ne vozis sa pojasom samo zato sto zakon tako nalaze, vec i zato sto se brines za svoju bezbednost...

Ljudi po gradskom prevozu nosili su maske i rukavice iako je samo preporuka, jer su bili zabrinuti za svoju bezbednost...

Meni je bas bzvz sto sada izigrava nekog teletabisa koji na kolenima za oprostaj... pored zakona postoji i zdrav razum, licna odgovornost i iznad svega - odgovornost prema kolektivu. Ako nisi odgovoran i prema drugima, onda ti treba uskratiti mesto u civilizovanom drustvu. To su znali Vincanci pre 10.000 godina.

« Poslednja izmena: 23. Jun 2020, 15:13:35 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
http://sportklub.rs/Blog/Neven-Cvijanovic/a334899-Dimitrov-je-dobro-znao-sta-radi.html

"Zašto je bugarski tenisač baš uoči finala odlučio objaviti da je pozitivan na korona virus? Imao je dovoljno vremena suočiti nas s tom činjenicom i dan ranije, kad je odletio u Monaco i, navodno, izravno otišao testirati se. Također, ne “smrdi” li vam činjenica da je u Beogradu bio potpuno zdrav, a dva tjedna kasnije izađu njegove snimke u kojima partija po glavnom gradu Srbije. Kako se samo sve zgodno poklopilo, kakva slučajnost.

Ne znam o čemu se tu radi i kome to treba. Dok pišem ove redove ne znam niti je li Novak Đoković pozitivan na korona virus, ali ne bih se začudio da jest. Svatko tko u ovoj situaciji digne glavu iz pijeska, odmah mu je odrube. Svatko tko ne misli jednako kao “mainstream” većina, biva brutalno kažnjen. Novak Đoković je jedan od utjecajnih sportaša koji misle svojom glavom. Njegov glas daleko odjekuje i ako nije “na liniji” treba ga zatomiti svim mogućim sredstvima. Također, ideja sloge naših naroda malo komu je draga. Zgodno je podmetnuti korona virus na turniru kojega najbolji igrač svijeta, a k tomu još i Srbin, organizira u Hrvatskoj!"

Citat
Slusaj... moze on da kontaktira bilo koga... Zakoni su tu da se postuju, ali pored zakona postoji nesto se zove zdrav razum...
Glup primer... ti ne vozis sa pojasom samo zato sto zakon tako nalaze, vec i zato sto se brines za svoju bezbednost...

Sirom smo otvorili granice, dopustili hiljadu ljudi na jednom mestu, organizovali derbi, kafici i splavovi puni, nedeljama se prica da je epidemija na samom kraju.....
Da je opet bio skeptican, i sam stopirao odrzavanje turnira, bilo bi "evo ga vegan se usrao". Bukvalno bi tako bilo. Sta god da uradi, ne valja.
« Poslednja izmena: 23. Jun 2020, 15:20:10 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
pa bolje da se vegan usrao nego ovo sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Mislim da je sama najava turnira bila glupost i ego trip...

Ali opet... teba biti ozbiljan, razuman i svestan svojih posledica i reci - odlozicemo, meni je vaznije zdravlje moje nacije...

Ovako.. prc...

Tako da, ne mislim da bi posledice otkazivanja turnira bile ic vece od par dana drame likova koji bi lizali kasiku ili koji su pozurili u klubove, splavove i u Grcku kao da sutra ne postoji...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
pa bolje da se vegan usrao nego ovo sada.

A sta se to epohalno desilo? Koliko mrtvih? Osakacenih?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Pa gledano u širem kontekstu sjebao je sam sebe najviše.

Eno naslovi, neodgovoran..., treba ga smeniti i tako dalje.

Može se desiti da mu karijera krene nizbrdo posle ovakvih gafova, antivax i ovo sada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 15:23:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.