Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova zakletva Žandarmerije: Bez Kosova i ja ne postojim...  (Pročitano 15292 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Ne shvata on to.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Veliki broj "izbeglica" je prodao svoju imovinu na Kosovu za debele pare. Dosli ovde, kupili stanove, posao u policiji i jadni oni.

Znas kako tako se pricalo o izbeglicama iz HR, takodje o izbeglicama iz BiH a sada i sa KiM...praksa koja se nastavila.
Ja sam izasao sa dve torbe i prodao sam imovinu jer sam bio primoran na to. Pitao bih te sta bi ti uradio da jedva zivu glavu izvuces i da odes negde bez icega, a da te drzava tretira kao najobicnijeg pacova.
Od ove drzave nisam dobio ni jedan jedini dinar i svi zajedno koji seruckaju o tome kako sam ja oteo nekome posao, ovo ono moze da me povuce za donju pipu jer je nesposoban....
Dal ima ljudi sa KiM koji sada imaju mnogo para, naravno pa nisu ludi da zive u jadu, bedi i ponizavanju od sopstvenog naroda vec prodaju sta se prodati moze.

Pobogu, ja ne krivim izbeglice, vec drzavu koja nije nista uradila po tom pitanju. Drzava treba da prekine da laze o Kosovu jer i dalje postoje debili koji bi otisli tamo i poginuli (ili bar to zagovaraju). Dalje, to da je veliki broj "Kosovara" nasao pos'o u MUPu nije izmisljotina, vec gola istina. Bar u Rasinskom okrugu je tako. Ljudi ne nervira to sto su oni uzeli ta radna mesta, vec njihov bahatluk kad god im se pruzi prilika za to. Mnogi od tih ljudi imaju nekog u porodici koji je isao na Kosovo i izgubio ili glavu ili zivce ratujuci uzalud, pa im bahati panduri sa Kosova nisu bas omiljeni clanovi zajednice. Gradjanima je u globalu vise pun kurac Kosova i prica o Kosovu. Cinjenica da to pitanje jos nije reseno kosta gradjane Srbije gomilu novca, ali zvanicni Beograd to ljudima ne stavlja do znanja jer se tamo pravi najvece organizovano pranje novca na Balkanu. U Mitrovici se krade gde god to moze. Uslovljeno priznavanje nezavisnosti je jedini izlaz iz ove situacije. Svojevrsna podela uz slaganje obe strane je bolja od ove konfuzije od koje profitiraju prodavci magle.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Motorola 
Najgore sto su poginuli toliki vojnici,policajci i civili,na kraju za sta kad smo morali da kapituliramo,ne znam da li je bilo bolje onda da smo onda kapitulirali.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2012, 20:15:28 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Ja zivim u Rasinskom okrugu ima Prizrenaca i ljudi iz Urosevca koji su dobili prekomandu za rad u MUP Krusevac ili okolina...nije to nista cudno, trebalo je sve te ljude koji su nekada radili ili dati otpremnine ili zaposliti. Ostatak radi u MUP Prizren jer neko i dalje mora da izdaje licne karte, pasose jer se i dalje odrzava to...sama drzava je tako uradila.
Ratovali su mnogi i mnogi su bahati sa ili bez ucesca u isti. Tesko je prihvatiti neke nove ljude u svoju okolinu ali ih barem nemoj omalovazavati. I iskreno Krusevac je jedan od bahatijih gradova po pitanju prijema, ja sta sam sve doziveo kada sam se doselio nije mi bilo ni na kraj pameti da cu sve to proci jer dok sam ziveo u Podgorici niko nikada me nije nazvao Siptarem niti mu je padalo to napamet.
Ali sve je to totalno nebitno, drzavi odgovara sve ovo ovako kako jeste jer se okrecu ogromne pare, ne ogromne nego preogromne...
A narodu kome je pun kurac KiM se moze samo poruciti jedno glasajte za Cedu i cas cemo sve to odjebati...ja idem dole i uvek cu ici dole kada mogu pa makar i sa pasosem.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
zasto se ne bi zakleli da ce stititi svoj narod i braniti gradjane?..

ovo mi deluje kao da polazu nekakvu zakletvu pre nego sto odu u nekakav rat..

previse nalozeno.. netakticno i najpre- nepotrebno  Smile

lepo sto vole KiM i sto zele da ga brane od svega i svakog.. samo ne znam da li je to prioritet ili je prioritet da brane svoj narod i svakog pojedinca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Svi reaguju na prvu loptu, ovo nije povratak 90-tih.
Isto tako, malo njih spoznaje realan nivo kritične situacije u kojoj smo.
I dalje se bakćemo sa mizerijama niskog ljudskog inteziteta, zbog čega i kome žandarmerija polaže zakletvu.
Po Ustavu - i narodu i državi.
Nema mistifikacije u svemu tome.
Zato je Dačić danas onim tekstom i smirio nabujale strasti.
Vreme je da shvatimo da imamo neprijatelje oko sebe i prestanemo da se rvemo medjusobno.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Ja se ne plasim povratka u 90e, vec ostanka u 00im.

Citat
Ratovali su mnogi i mnogi su bahati sa ili bez ucesca u isti. Tesko je prihvatiti neke nove ljude u svoju okolinu ali ih barem nemoj omalovazavati. I iskreno Krusevac je jedan od bahatijih gradova po pitanju prijema, ja sta sam sve doziveo kada sam se doselio nije mi bilo ni na kraj pameti da cu sve to proci jer dok sam ziveo u Podgorici niko nikada me nije nazvao Siptarem niti mu je padalo to napamet.
Ali sve je to totalno nebitno, drzavi odgovara sve ovo ovako kako jeste jer se okrecu ogromne pare, ne ogromne nego preogromne...

Razmisljas jednosmerno. Zamisli da su ti ti bahati Krusevljani komsije u Prizrenu (ili odakle si vec ?). Zamisli kako bi se ljudi tamo ophodili prema bahatoj gomilli carapana. Istina je da bi u oba slucaja i jedni i drugi bili zrtve. Sve to se ne bi desilo da je bilo odgovorne politike u pravo vreme. Kako god okrenes, politicki vrh je glavni odgovorni za probleme i lokalaca i izbeglica. Ljudi se dovode u takvu situaciju da krive jedni druge za gluposti politicara. Na kraju krajeva, svi nasi ratovi su tako poceli, pa se to verovatno ljudima uvuklo pod kozu. Sva ta propaganda.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2012, 03:10:58 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
ееееееееееееее, некада пријатељица моје бабе, Косоварка, дошла у наш град са три џака пуна пара. Продала тамо све, овде направила кућерину на два спрата. А сваког дана уз кафу пусти сузу за кућом "коју је оставила"

Свака част народу који је остао доле! То нису људи, то су громаде
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 5
Auuu, kakav skandal.

Jos ako ateisti, agnostici, satanisti i okultisti tuze Srbiju u Strazburu zbog himne "Boze pravde"...mislim, kako sad to? Pa i oni su gradjani Srbije, kako sad da pevaju da ih spase tamo neki Bog po imenu Pravde?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Дакле, шта је у заклетви лоше? Да ће се жандарми борити и погинути за Србију и српску земљу?  Уосталом, заклетва је најчешће свечан и емотиван чин и представља израз (па макар и формалан) оданости. Ови људи су се заклетвом представили као одани Србији. Посредно, ако су одани Србији, одани су и српским законима. Уосталом, Устав Косово наводи као део Србије. А тај део је тренутно у непријатељским рукама.

Оно што не ваља је, заиста, да са овом заклетвом вероватно не може да се сложи Мађар, Румун или Словак. Али и људима је вероватно прекипело да је срамота бити Србином. О стилским и уметничким вредностима (ипак) сувише патетично скројене заклетве не бих трошио речи. Са друге стране, ова заклетва јасно изражава осећање припадника Жандармерије да су Срби и да ће Србији служити.

И коначно, заклетва је само речи у ветар, док се не докаже делом. Многи су у ЈНА изговарали "не жалећи да у тој борби дам и свој живот", па одоше у дезертере.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.