Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova Učilica: Profesor Thompson može učiti i vaše dijete  (Pročitano 13198 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
a ti si puno napredniji Smile
900 km mora i za nijansu bolji od srbije
pitam se kakav bi bio bez mora i onih 7 8 miliona turista Smile
Imali bi barem bolji turbo folk, hehe  Smile

Ono jes', Severina i "Gas gas" su baš onak'-Europejski, kaj ne?
ma kakvi cist anglo-saksonski duh se da naslutiti iz tog melosa Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Samsung 
Citat
Zašto? Pa što je "država Hrvatska" kriva za neko tamo izdavanje nekog tamo cedea?!? Pa to je kao da ja sada napadam "državu Srbiju" (širu ili užu) zbog izdavanja cedeja BajeMalogKnindže ili Spremte se spremte četnici cedeja koje moš svugdje nać!
Pa i vaši danas imaju regularne "učilice" i pod normalnim časovima istorije decu učite da Srbija nije bila agresor nego je Hrvatska rasturala Jugoslaviju i da u Vukovaru, Škabrnji, Kijevu, Srebrenici, Omarskoj, Keratermu itd. nisu domaći i uvezeni četnici činili genocid nego čuvali Jugoslaviju i branili srpstvo?!?

Nadam se da ovo se ovo "vi" nije odnosilo i na mene.

Drugo je kada se Thompsonov CD nađe u prodaji, a nešto sasvim drugo je kada "on uči djecu". Time automatski i ti mladi naraštaji će velikim dijelom postati pristalice "ustašstva". U Thompsonu će vidjeti nekog idola... Zar da djeci bude idol čovjek kojem je pola Evrope zabranilo gostovanje zbog njegovog otvorenog podržavanja "ustašstva i fašizma"?!

Ja recimo Dini Merlinu(koliko god on bio veliki pjevač) neću nikada "oprostiti" što je napisao i otpjevao pjesmu "Da te nije Alija"!
O Baji Kninđi da i ne pričam...

Kod nas na fax-u se preskače dio "karakter rata 92-95"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Hrvati su iz Posavine humano protjerani,čak su neki zamoljeni da lepo odu i da se vrate kad god hoće.pričaš gluposti,jer nitko iz svoje kuće ne ide drage volje.Zašto se ne vraćaju,pa neki dan su neki napadnuti u Derventi.Svatko zna istinu osim vas nekoliko velikih istinoljubaca.

Tokom Drugog svetskog rata ste pola Srba iz te iste Posavine i Potkozarja pobili i pustili niz Savu, Sada ste sve Srbe sa druge strane Save pobili i proterali, proterali ih iz Knina, Gospica, Karlovca, Siska, Gline, Okucana, Gradiske....i pored svega ocekujes da ce vam Srbi tamo gde su u vecini titrati jajca. Kako da ne. Jos ste i dobro prosli.

A je li, boli te Posavina, boli te Srpski Brod, Srpski Novi, Modrica, Derventa....ako Smiley Ako uporedim da smo vam dali Drvar i Grahovo ( koji su inace opet srpski, a uzeli Posavinu kao ekonomski i sada i potencijalno najjacu regiju BiH ) jasno mi jei zasto kukas.

Jos nesto, pitaj rahmetli Tudjamana o njegovim dogovorima sa Karadzicem, oko Posavine.
Pa sta onda svi kukate ovde, iskopajte vase legalno izabrane predsednike pa im postavite par pitanja. Sta svi oce, pa imali su izbor, svi su imali prava da glasaju, demokratija, jel tako?
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

To ti ono dodje: Ritam masina i remix EU - Balkan, cisto da ne puknes strance u celo kad ostave EU iza sebe vec da se polagano aklimatiziraju prema jugu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
Zašto? Pa što je "država Hrvatska" kriva za neko tamo izdavanje nekog tamo cedea?!? Pa to je kao da ja sada napadam "državu Srbiju" (širu ili užu) zbog izdavanja cedeja BajeMalogKnindže ili Spremte se spremte četnici cedeja koje moš svugdje nać!
Pa i vaši danas imaju regularne "učilice" i pod normalnim časovima istorije decu učite da Srbija nije bila agresor nego je Hrvatska rasturala Jugoslaviju i da u Vukovaru, Škabrnji, Kijevu, Srebrenici, Omarskoj, Keratermu itd. nisu domaći i uvezeni četnici činili genocid nego čuvali Jugoslaviju i branili srpstvo?!?

Nadam se da ovo se ovo "vi" nije odnosilo i na mene.

Drugo je kada se Thompsonov CD nađe u prodaji, a nešto sasvim drugo je kada "on uči djecu". Time automatski i ti mladi naraštaji će velikim dijelom postati pristalice "ustašstva". U Thompsonu će vidjeti nekog idola... Zar da djeci bude idol čovjek kojem je pola Evrope zabranilo gostovanje zbog njegovog otvorenog podržavanja "ustašstva i fašizma"?!

Ja recimo Dini Merlinu(koliko god on bio veliki pjevač) neću nikada "oprostiti" što je napisao i otpjevao pjesmu "Da te nije Alija"!

Kod nas na fax-u se preskače dio "karakter rata 92-95"!
Pa nisu se slozili jos oko definicije  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 3720c

To ti ono dodje: Ritam masina i remix EU - Balkan, cisto da ne puknes strance u celo kad ostave EU iza sebe vec da se polagano aklimatiziraju prema jugu  Smile

Nemas pojma. Ovom pesmom je zajebala u juznu Bugarsku, a i Turci da joj pozavide. Meni, koji sam odrastao na tradicijama Guce i trube, zeludac se uvrne.

@Juve girl

Citat

'Ajde molim te, reci mi sta te muci kod Baje?
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Samsung 
Citat
Ajde molim te, reci mi sta te muci kod Baje?

"Od Topole pa do Ravne gore...." i sl.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Imali bi barem bolji turbo folk, hehe  Smile

To ti ono dodje: Ritam masina i remix EU - Balkan, cisto da ne puknes strance u celo kad ostave EU iza sebe vec da se polagano aklimatiziraju prema jugu  Smile

Nemas pojma. Ovom pesmom je zajebala u juznu Bugarsku, a i Turci da joj pozavide. Meni, koji sam odrastao na tradicijama Guce i trube, zeludac se uvrne.

Auf, i ja pricam a pojma nemam, sad sam video Severinu i Gas, Gas. Ne mogu da verujem, ova zajebala Brenu, napreduje Balkan, svaka cast, Seve pocasni gost u Guchi  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
Ajde molim te, reci mi sta te muci kod Baje?

"Od Topole pa do Ravne gore...." i sl.  Smile
Sta oces, ucilica iz geografije  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 3720c
To nije Bajina pesma, to je pesma koju je pevala Jugoslovenska kraljevska vojska u Otadzbini, tj. oni oficiri i vojnici koji nisu zarobljeni, niti se razbezali, vec ostali da sluze kralju i Otadzbini i da postuju datu zakletvu. Ukratko, pesmu je napravio prvi pokret otpora Hitleru u Evropi. Baja nije bio ni rodjen, a sumnjam i da mu je otac imao dlake po grudima.

Ali o svemu ovome Hrvati naravno ne znaju nista, jer su vec aprila '41. pobegli iz vojske i pogazili datu zakletvu da ce braniti zajednicku Otadzbinu.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.