Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova Učilica: Profesor Thompson može učiti i vaše dijete  (Pročitano 13113 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 3720c

Nemoj da zaboraviš ni pjesmu o Juri i Bobanu

Ma nisam je zaboravio, daleko od toga. Jedina, ali jedina pesma Baje Malog Knindze koja moze da zalici na Tomsona jeste Cuti cuti ujko, ali to je u stvari pesma Bore Corbe i nikad nisam cuo Baju da je izvodi i sam je rekao da je sranje pesma. Porediti Baju i Tompsona je kao porediti pekinezera i pit bula. Ko to radi, nema pojma o zivotu.

Zaista niko ne moze tako da se ponosi onim cega se pametan stidi kao Hrvati. Od svake bruke prave ponos i uzdizu se iznad ostalih.

IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=038334

Thompson na CD-u Učilice "Bitka za zemlju Hrvatsku"
Učilica će i ove godine ugodno iznenaditi svoje igrače osnovnoškolce. Osim pravog pravcatog zemljišta, koje će u napetoj bitci na Krbavskom polju osvojiti netko od igrača CD Učilice, igrače će ugodno iznenaditi video poruke njima dragih poznatih osoba Marka Perkovića Thompsona, Željka Mavrovića i Vedrana Mlikote.

Poruke će igrači dobivati kako budu odmicali u rješavanju zadataka u Učilici.

Jednu od prvih važnih poruka o ljubavi i učenju uputit će im Marko Perković Thompson, koji će gostovati na Interliberu na štandu Učilice u subotu 15.11.2008. u 13:30, družiti se s učenicima i potpisivati Učilice, a reći će nešto i o porukama koje je snimio za igrače nove CD Učilice.

Više o projektu Učilica, hrvatskoj edukativnoj i zabavnoj računalnoj igri za učenje i provjeru znanja učenika osnovnih škola na www.učilica.tv

http://www.thompson.hr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&mode=flat&order=0&sid=164

« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 17:51:24 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hrvati su iz Posavine humano protjerani,čak su neki zamoljeni da lepo odu i da se vrate kad god hoće.pričaš gluposti,jer nitko iz svoje kuće ne ide drage volje.Zašto se ne vraćaju,pa neki dan su neki napadnuti u Derventi.Svatko zna istinu osim vas nekoliko velikih istinoljubaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 3720c
Hrvati su iz Posavine humano protjerani,čak su neki zamoljeni da lepo odu i da se vrate kad god hoće.pričaš gluposti,jer nitko iz svoje kuće ne ide drage volje.Zašto se ne vraćaju,pa neki dan su neki napadnuti u Derventi.Svatko zna istinu osim vas nekoliko velikih istinoljubaca.

Tokom Drugog svetskog rata ste pola Srba iz te iste Posavine i Potkozarja pobili i pustili niz Savu, Sada ste sve Srbe sa druge strane Save pobili i proterali, proterali ih iz Knina, Gospica, Karlovca, Siska, Gline, Okucana, Gradiske....i pored svega ocekujes da ce vam Srbi tamo gde su u vecini titrati jajca. Kako da ne. Jos ste i dobro prosli.

A je li, boli te Posavina, boli te Srpski Brod, Srpski Novi, Modrica, Derventa....ako Smiley Ako uporedim da smo vam dali Drvar i Grahovo ( koji su inace opet srpski, a uzeli Posavinu kao ekonomski i sada i potencijalno najjacu regiju BiH ) jasno mi jei zasto kukas.

Jos nesto, pitaj rahmetli Tudjamana o njegovim dogovorima sa Karadzicem, oko Posavine.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
Uvik priča o etničkom čišćenju.Zašto ne kažete tko očisti republiku srpsku od Hrvata i Bošnjaka.I neki dan napadnuti povratnici a i policija istukla povratnika.Protjerano 22o 000 Hrvata i vratilo se oko 2000.Svi "ćute" na ovim forumima o tome.uvik vi žrtve
da da da  sad cu ja da imitiram vas humaniste i pacifiste na ovakak post hrvat kao ja odgovara:
pa sta malo su se tak prosetkali, ne Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia n80
Uvik priča o etničkom čišćenju.Zašto ne kažete tko očisti republiku srpsku od Hrvata i Bošnjaka.I neki dan napadnuti povratnici a i policija istukla povratnika.Protjerano 22o 000 Hrvata i vratilo se oko 2000.Svi "ćute" na ovim forumima o tome.uvik vi žrtve
da da da  sad cu ja da imitiram vas humaniste i pacifiste na ovakak post hrvat kao ja odgovara:
pa sta malo su se tak prosetkali, [b]ne Smile Smile Smile Smile[/b]
Smile
Kaj ne
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A slusajte u Americi imate ovakvih ucilica u vjerskom fazonu koliko hocete sad zasto ministarstvo dozvoljava da se ovakvo sto uopste nadje u prodaji i sto oni smatraju da to moze predstavljati zadovoljavajuci aspket onoga sto mora da zadovolji to je njihova stvar, ali da ovakve stvari postoje i u drugim zemljama postoje.
Koliko je to pametno za Hrvate ni bih da sudim o tome neka to rade roditelji koji takvo sto budu kupovali .

Citat

Da odgovorim na tovje pitanje ono sto se deslio Hrvatima i Bosnjacima u RS desilo se i Srbima u Federaciji prema tome reciprocitete je zastupljen u ( najnegatvnijem mogucem kontekstu to mislim ) ali nazalost to je tako.
Mozda ti mislis da je drugacije.
O incidentima o kojima izvjestavas nisam upoznat gdje se tacno to desilo.
Ali evo da ja kazem za nesto sto je bili i na HRT prije nepunih godinu dana desilo se ubistvo Hrvata povratnika u jednom selu nadomak Banja  Luke i Goran Milic je o tome govorio u svojoj emisiji Cetvrtkom imao je i gosta i tako RS je predstavljena kao uas zivi i naglasio da ce HRT pratiti kako ce se to dalje odvijati.
Mogu vam samo reci oni dalje nisu izvjestavali ali ja jesam pratio da vidim dokle se odmaklo i ono sto se otkrilo bilo je nazalost po tog cici razocaravajuce.
Naime njegovi rodjaci ih Hrvatske su dosli mislici da cica ima neke pare i ubila ga i odnijeli nekoliko hiljada maraka.
O tome da su to ubistvo pocinili Hrvati nije bilo ni rijeci na HRT 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
a ti si puno napredniji Smile
900 km mora i za nijansu bolji od srbije
pitam se kakav bi bio bez mora i onih 7 8 miliona turista Smile
Imali bi barem bolji turbo folk, hehe  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 3720c
a ti si puno napredniji Smile
900 km mora i za nijansu bolji od srbije
pitam se kakav bi bio bez mora i onih 7 8 miliona turista Smile
Imali bi barem bolji turbo folk, hehe  Smile

Ono jes', Severina i "Gas gas" su baš onak'-Europejski, kaj ne?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Let me tell you something kids, the Serbs are not humans, so you need to kill em! For homework find a Serb in your city and shoot him (correct is "it") and don't forget, Ante Pavelic is a good man!

Kako ce se zvati njegov predmet? Osnove prostackog nacionalizma?
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.