Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova teorija o nevidljivim Komančima, "najstrašnijim ratnicima u istoriji"  (Pročitano 41342 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Znaci ja dodjem kod tebe kuci...i kazem ti...hoces da pregovaras sa mnom cija je tvoja kuca...a ako ne pregovaras...ja cu da te istrebim...a ako pregovaras...mozes da dobijes garderober...ili terasu..

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Nisu hteli garderober zato nemaju garderober Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ma nisu oni skontali da je tu fora da se pobedi... Smile Smile Smile

Bas mi drago da cujem da se oni ni danas nisu prilagodili tome...to je jedna skroz ohrabrujuca vest...

Tako da hvala rejvenu sto nas je obavestio o tome... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Uvek sam se drzao onoga sto sam naucio jos kad sam bio mali, najludji(hrabriji) je onaj koji nema sta da izgubi.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Дали им казина, боли их дупе  Smile

Koja su im to kazina dali? Daj mi jedan kazino ciji je vlasnik Indijanac. Lupanje gluposti....

Дали им казина, боли их дупе  Smile
To stoji, ali koliko ce dugo da traje? Vreme kazina u USA prolazi. Ja radim u kazinu i vidim koliko se promenilo za 7 godina.  Meni je to pokazatelj kolika je kriza i u USA.  Secam se pre 3 godine cak, jedva si mogao da prodjes bilo koga dana u nedelji sa jedne strane kazina do druge, sada, su samo Subota i mozda retko kada Petak dani kada je kazino pun.  Neka od plemena su se vec opametila, pa su krenuli u drugacijim pravcima, jer tehnicki taj zakon da samo indijanci mog imati kazine u gotovo svim drzavama izuzev Nevade, je nezakonit, pa se ceka vreme kada ce biti oboren.  Sto se mene tice nije me briga za njih.  Imali su toliko godine da zive ko bogovi, da budu obezbedjeni za buducnost ali nece, tako da mogu da krive sami sebe.

Znaju oni odlicno da su izgubili bitku. Mozda ne i rat ali bitku jesu pa su se predali.
Naravno da dalje zavisi od njih.
Sa gamadijom sa kojom imaju posla tri trecine sveta ne moze da izadje na kraj a ne oni, sacica jada....

Svi kazini u Americi, izuzev kazina u Atlantik sitiju na vodi, i izuzev pojedinih kazina u Nevadi (Las Vegas) pripadaju Indijancima, to je cinjenica.

Pa zavisi, a na kraju ce da zavrse na ulici. Oni da su bili pametni, pa da su sa tim novcem otkupili nazad svoju zemlju deo po deo za velike pare, povratili bi za sve ove godine barem 30% zemlje. Ali nisu i nece.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Gde si amer... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Ma izginuli su zbog parceta "svete" zemlje

Nomadski narod koji se pretežno bavio lovom, je imao zemlju koju je zvao svojom  Smile

Kako to tačno funkcioniše?
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Znaci ti hoces da kazes da americki kontinet ne pripada amerikancima...slazem se... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Tu sam Coolrunner.

Juce si rekao da nisu prihvatili Americki zivot, za to si delimicno u pravu. Nisu prihvatili nista sto bi im pomoglo za buducnost, ali su zato preuzeli crnacku kulturu, alkohol, cigarete, kola, internet i ta sranja, znaci manje vise sve su najgore preuzeli, svoje zaboravili, i unistavaju sebe.  Dijabetes, srcani problemi, deca koja su rodjena kao posledica sindroma alkoholisma i konzumacije droge...sve je u porastu. Ubijaju sami sebe, belci ne moraju da urade ista. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 950
Ma izginuli su zbog parceta "svete" zemlje

Nomadski narod koji se pretežno bavio lovom, je imao zemlju koju je zvao svojom  Smile

Kako to tačno funkcioniše?

Pa delom jesu bili nomadi ali dobrim delom i nisu.

Ovaj deo koji je ziveo nomadskim zivtom nemoze se nazvati klasicnim nomadom jer su se Indijanci premestali sa jednog mesta zbog klime i opet vracali na staro kada se klima poboljsa , uglavnom su se kretali kako se kretala divljac.
Pa kada tako gledas na njihov zivot oni su koristili poprilicno veliku teritoriju.

Cak sto vise kada je dolazilo , a bilo ih je mnogo , do plemenskih ratova imali su prostor ,obicno brdski , gde su se selili i odatle branili.

Bez obzira sto su tu provodili vreme samo u ratovima , smatrali su to svojom teritorijom i delimicno kontrolisali u miru.

A kako je funkcionisalo , nikako kao sto mozemo da vidimo , zato su im Amerikanci ponudili lepo rezervate da se skrase kao ljudi Smile

IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.