Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:37:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova-stara vlada Aleksandra Vucica  (Pročitano 34145 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Ne cenim ga ja,nisi me razumeo,nego kažem da je do utiska iz parlamenta tako bi bilo,Šešelj ima sve što može da zainteresuje najširi krug ljudi od prizemnog humora,uličnog ponašanja i bezobrazluka do inteligencije,vica i govorničkih sposobnosti i on takav je zanimljiv svima,medjutim to što je on interesantan za gledanje ni u kom slučaju ne znači da će ga bilo ko od tih ljudi glasati,to je ta varljivost parlamenta.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Lazo ja iz tvog opisa dobih utisak da je Rističević psovao, drao se ili pravio neke pizdarije.  Smile U poređenju sa prosekom naše ogavne političke scene i njenih aktera, ovo njegovo izlaganje je još i dobro.  Smile Mislim u smislu ponašanja i poštovanja pravilnika.

Što se tiče Radulovića i DJB, nisam pratio apsolutno ništa od Skupštine zato što jednostavno ne mogu da gledam tu septičku jamu prepunu slina i pacova jer bih samo psovao a na kraju i gađao televizor... Ali slažem se sa Apstrahovanom da je jadno da kad god neko uđe u raspravu sa DJB (ili bilo kojom strankom), da se oni dure ili napuste salu. Mislim ono, ljudi izabrani ste da budete poslanici. To znači preispitivanje tuđih odluka i isto tako odbrana svojih kad vas neko preispituje. I to još u jednom prgavom Apsurdistanu, u Skupštini prepunoj SvegaOnogNajgoregIzSrpskePolit ike. Kako ste zamišljali da će to da izgleda, kao čajanka?  Smile

I lepo reče neko ranije - Radulović da je pametan najviše bi se služio argumentima vezanim za ekonomiju, s obzirom da je za to stručan i da je SNS tu najviše lagao i podvalio narodu. A umesto toga on se vata za pravilnike i neke leve stvari i glumi.

Inače da kažem usput da mislim da se trenutno previše, al baš previše pažnje posvećuje tim sednicama i svim tim ''novim'' poslanicima. Ovo što sad gledate na TVu je obična predstava. To je kao prvi dan škole. Svi se vide prvi put posle ko zna kolko vremena, i svi su puni euforije, priča i (lažnih) obećanja kako će da budu dobri i vredni. A u realnosti, pola njih već planira kada će doži prvi idealan trenutak da kidnu negde. Ko koliko vredi i šta je ko radio i uradio, videće se tek za par meseci, kad se već donesu neki zakon, i kad sala ostane poluprazna i kad rasprave počnu da liče na normalne koverzacije ljudi, a ne na zoološki vrt.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Čak ni donošenje zakona ne doprinosi,zato sam namerno pomenuo Milisavljevića čovek je vrhunski poslanik bio u tom delu,a šta se desi u izborima,priča je fokusirana na Pajtića,Šutanovca,pašnjake,bicepse,Brione,a Milisavljevića NIKO NIGDE ne pominje,i kao šlag na tortu izigran je od svojih i ispao iz parlamenta.

Radulović ima momentum i agresivnost,ako uspešno reši aferu porez to će se samo nastaviti,sve ove dnevne stvari su apsolutno nebitne.

Pri tom u Radulovića se razočaravaju ljudi koji koliko ja pratim ni u primisli nemaju glasanje za njega tako da ne kapiram poentu,to bi bilo isto kao da ja kažem Martinović i Rističević me razočarali,dobro i vi bi rekli what else is new,pošto to već znamo Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Samsung Galaxy S9+
Problem danasnjih ljudi je to sto nisu informisani.Ljudi upale rts ili pink , poslusaju velikog vodju sta prica i tu se prica zavrsava,Ima i onih koji citaju smece zvano Informer i slicno.Kad se tu dodaju parovi , farma i slicno dobijemo super efekat.Ljudi za pocetak treba da stave na prst na celo i da razmisle o onome sto sam vec napisao.

A to je da su pre 2012-te ziveli ultra lose a da im je od tada plata smanjena za 20% a porez povecan za 50% kao i sve ostalo.To je istina koju ljudi ne zele da vide.Znaci zvanicni podaci koje on iznosi su frizirane lazi.Prvo nije tacno uopste da se privreda oporavlja.

Drugo i vaznije je to da dug raste a da mi sve losije zivimo.Ja iskreno ne mogu da poverujem da neko 3 puta za redom glasa za Vucica a da nema interesa.Botove i stranacke vojnike razumem.Njima je sopstveni isteres vazniji od Srbije i oni bi glasali sutra i za Hasima Tacija.To su takvi ljudi i to je to.

Ali nemoguce da ima toliki % glasova SNS koji su stranacka vojska i botovi.Znaci na zalost postoji dosta ljudi koji glasaju za SNS i veruju velikom vodji u njegovim lazima.Bice zanimljivi jako predsednicki izbori.Jedinu realnu sansu da SNS dobije je Vucic.Ali veliki vodja je decidno rekao da nece da se kandiduje.

Onda se postavlja pitanja sta ce da uradi?Da podrzi Tomu?Pa moze to da uradi ali to ne znaci da ce Toma dobiti jer Toma ima jako los rejting.Nesrecni Toma je dobio samo zasto sto je Tadic bio toliko los da je masa namerno glasala za njega.Sa druge strane ima Zorana Mihajlovic ili Maja Gojkovic.Ili Sinisa Mali ili Nebojsa iz Beograda.

Ni jedan od pomenutih kandidata nema tu podrsku u narodu.Znaci realno SNS nema kandidata za izbore osim Vucica.Ja sam misljenja nekih ljudi da ce se Vucko ipak kandidovati.Pa ce biti ko za vreme Tadije premijer neki indijanac a predsednik sve odlucuje.Ako se to ipak ne desi i Vucko ostane dosledan SNS je u velikom problemu.Jer nisu se decidno izjasnili da podrzavaju Tomu tako da postoji mogucno da budu i 2 kandidata.

Tu je sansa opozicije ali je problem sto opozicija isto nema kandidata.Seselj je kompromitovan tip koji nema sanse.Radulovic je preveliki samotnjak da bi mogao dobiti podrsku u 2 krugu.Bosko nema neku podrsku naroda a o Sandi da ne govorim.Pajtic i Tadic su potroseni politicari.Ako se opozicija urazumi i kandiduje nekog nestranackog kandidata ima sansu za pobedu.A onda bi bilo zanimljivo da ima opozicioni predsednik koji moze da sabotira Vucica.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Samsung GT-S7580
Šešelj zna šta ljudi žele, plus nije glup, tako se i ponaša.

A ovaj Živković, kad ste već NS pomenuli, ne mogu da verujem da su se Pavićević i Živković nalazili ikada u istoj stranci. Pa, Živković prvi nikad ne bi prošao onaj psiho test za koji je toliko zapeo.

@hkj

Pa, mi onda imamo potpuno drugačije poglede na primereno i neprimereno. Ne mogu da nađem, ali pre par meseci je Pavićević Srpsku Naprednu Stranku nazvao Naprednom Strankom, tako nešto je bilo, misliš da nije bio opomenut.. znači kako se vladajućoj stranci digne.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Pa, mi onda imamo potpuno drugačije poglede na primereno i neprimereno. Ne mogu da nađem, ali pre par meseci je Pavićević Srpsku Naprednu Stranku nazvao Naprednom Strankom, tako nešto je bilo, misliš da nije bio opomenut.. znači kako se vladajućoj stranci digne.

Nisam rekao primereno, nego prosek. Da se ti i ja pitamo, 2/3 ovih prostačkih volina letelo bi napolje iz te zgrade. Ali nažalost, zakon i pravilnici su na njihovoj strani. Tako da se sve srozava, pa tako i kriterijumi i prosek. Dakle, u odnosu na ono što sam očekivao i na šta sam se već i navikao, ovo me nije nimalo iznenadilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Qtek 666
Е, људи, тачно је да то како се неко представља у скупштини не утиче на гласаче. Ја вам говорим о мом дојму. И не може неко ко се представљао као елитистички скуп интелектуалаца да се сад понаша тако. Ја од Ристичевића не очекујем ниво, ал од ДЈБ свакако. И ја јесам њихов потенцијални гласач.
« Poslednja izmena: 13. Avg 2016, 14:21:50 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Ja sam skapirao da si ti tvrdo jezgro jedne druge stranke,moja greška.Elem to ne menja moj stav da mislim da se previše lomite oko neke nebitne stvari,ali opet to je moje mišljenje,vi imate pravo na svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Skupstina sluzi za dnevno ubiranje poena...moze se porediti sa nekim rijalitim programom. Mislim danasnje skupstine posto su ocigledno veoma bitni termini lajv prenosa isl. i onda se ceka onako busanjem u grudi ja cu vama pokazati.
Nekada u onoj diktaturi Milosevica skupstina je znala da lici na javasluk ali je to bilo sporadicno a razlog tome je sto je kadar SPS-a u 90% kvalitetatn i visoko obrazovan.
Danas se po skusptini vucu razni sljamovi tipa Djuke koji ne znaju da sastave dve zdravorazumne recenice ili tipa Marjanovic pa onda je lakse svesti nivo komunikacije na onu ispred zadruge uz primese seljackoh humorizma.
Jednostavno skupstina je postala leglo sljama zato je i nivo komunikacije takav.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
bila je leglo sljama i devedesetih
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:37:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.