Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 14:53:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova-stara vlada Aleksandra Vucica  (Pročitano 34347 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
N-ti put iz mojih prstiju - osnovno nevaspitan  Smile

+ ljudskosti, zdravog razuma......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116

Pa donekle su drugi vec odgovorili pre nego sto sam ja uspeo tako da glupo da ponavljam, ali reci cu ti ovo. Ne treba toliko traziti razliku, vise treba gledati na to sta je spreceno sto bi se desilo da je DS ostao na vlasti. Sprecen je bankrot, spreceno je priznavanje Kosova, spreceno je odaljavanje od Rusije (sad je trenutno politika vaganja izmedju zapada i istoka), sprecen je ulazak u nato, sprecena je rasprodaja dosta toga za male pare ili nikakve, spreceno je ponizavanje naroda, sprecena je kradja (naravno da jos uvek ima korupcije i lopova ali u znatno manjem nivou i nadam se da ce se jos raditi na tome).

Zaista Shone, unisti te ta politika - ovo ti onako iskreno kazem Smiley

bankrot - koliko iznad dozvoljeno zakonom smo zaduzeni? Koliko se u apsolutnom iznosu vise vlada (to je jedna vlada, da se ne lazemo) u poslednj 4 godine zaduzila u odnosu na prethodne? Toliko da se o tome vise nigde ni ne pise. A ja se secam da je za vreme DS-a Blic redovno svaki dan "kurs je toliki i toliki", "zaduzenost je tolika i tolika"  Smile

priznanje Kosova - Briselski sporazum, nesto nepoznato?

odaljavanje od Rusije - to cemo tek da vidimo

prodaja za male pare - glavni adut vlade "Bg na vodi", jedno od najvrednijih parceta nekretnine u regionu dato za kikiriki, bukvalno  Smile Pa taj se ustremio cak i na obicne kafice po Beogradu, mislim, kafice  Smile  Smile

ponizavanje naroda - pa svaki dan nam se govori da nista ne radimo, da nista ne znamo, da zbog nase vere necemo stici nigde......

« Poslednja izmena: 11. Avg 2016, 14:16:06 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.82
И опет...апсолутна већина Smile  Можда народ воли да га понижава лудак? Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 52.0.2743.98
mob
Nokia krntija
Imao je i Tadić, ne apsolutnu većinu, al taj broj glasova... Oko 1.5m. Na sledećim izborima je izgubio.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Samsung GT-S7580
Ја сам био дечак, тако да појма немам је л' народ био оволико наложен и на Тадића, мислим, је л' се ово сваки пут дешава да се ложимо толико на неку личност?

Ено нека дебела докторка нечега из есенеса се јавила за реч да објасни како је експозе на нивоу НАУЧНОГ РАДА.. господе боже

Citat: krouli

Ако се ово зове САЧУВАЛИ СМО КОСОВО.. ево не знам шта онда значи да смо га изгубили

Е, да, пре једно пола сата премијер рекао како Влада плаћа посланике, све време је у фазону као да су његове паре јеботе..
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Ја сам био дечак, тако да појма немам је л' народ био оволико наложен и на Тадића, мислим, је л' се ово сваки пут дешава да се ложимо толико на неку личност?

Ено нека дебела докторка нечега из есенеса се јавила за реч да објасни како је експозе на нивоу НАУЧНОГ РАДА.. господе боже

pa siguran sam da si dovoljno star i pametan da shvatas da je osnovni metod vodjenja politike u srbiji poltronstvo, a od gazde u velikoj meri zavisi kako to tacno izgleda. ovaj trazi poltrone bas takve pa dolazi do divnih primera
« Poslednja izmena: 11. Avg 2016, 15:31:36 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.82

Pa donekle su drugi vec odgovorili pre nego sto sam ja uspeo tako da glupo da ponavljam, ali reci cu ti ovo. Ne treba toliko traziti razliku, vise treba gledati na to sta je spreceno sto bi se desilo da je DS ostao na vlasti. Sprecen je bankrot, spreceno je priznavanje Kosova, spreceno je odaljavanje od Rusije (sad je trenutno politika vaganja izmedju zapada i istoka), sprecen je ulazak u nato, sprecena je rasprodaja dosta toga za male pare ili nikakve, spreceno je ponizavanje naroda, sprecena je kradja (naravno da jos uvek ima korupcije i lopova ali u znatno manjem nivou i nadam se da ce se jos raditi na tome).

Zaista Shone, unisti te ta politika - ovo ti onako iskreno kazem Smiley

bankrot - koliko iznad dozvoljeno zakonom smo zaduzeni? Koliko se u apsolutnom iznosu vise vlada (to je jedna vlada, da se ne lazemo) u poslednj 4 godine zaduzila u odnosu na prethodne? Toliko da se o tome vise nigde ni ne pise. A ja se secam da je za vreme DS-a Blic redovno svaki dan "kurs je toliki i toliki", "zaduzenost je tolika i tolika"  Smile

odaljavanje od Rusije - to cemo tek da vidimo

prodaja za male pare - glavni adut vlade "Bg na vodi", jedno od najvrednijih parceta nekretnine u regionu dato za kikiriki, bukvalno  Smile Pa taj se ustremio cak i na obicne kafice po Beogradu, mislim, kafice  Smile  Smile

ponizavanje naroda - pa svaki dan nam se govori da nista ne radimo, da nista ne znamo, da zbog nase vere necemo stici nigde......

Mozda je mene Majo unistila politika, ali sam u politici video mnogo manje politike i licemerstva nesto u bilo kom preduzecu, instituciji, organizaciji bilo kakvog tipa pa makar i ovog foruma.

Na primer, pocinjes da mi odgovaras tako sto navodis da me je unistila politika. Ok. Ali, jesi li primetila da ja mnogo manje komentarisem na ovom forumu lpko sam u politici od vas koji se gnusate od iste Smile

Dalje, u ovu raspravu sam uvucen, uopste me ne zanima razlika jedne ili druge stranke tako da kad vidim kakve se gluposti pisu a kod manjka argumenata se etiketira shvatam da nije trebalo ni da se pocinje.

Svako, pa i ti, kad kaze da je za vreme DS-a bilo mnogo bolje, a da isti nije zagrizeni demokrata ne mogu da poverujem Smiley

Ali, eto neka istorija presudi. Jednog dana ce doci neki drugi pa ce opet da se pljuju ovi stari i tako sve ponovo. Samo sam siguran da se nece vise patetisati i gasiti svetlo na izlasku iz Srbije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Na primer, pocinjes da mi odgovaras tako sto navodis da me je unistila politika. Ok. Ali, jesi li primetila da ja mnogo manje komentarisem na ovom forumu lpko sam u politici od vas koji se gnusate od iste Smile

politika je umece i praksa upravljanja drustvenom zajednicom i moguce je gnusati se toga, ali mislim d se ljudi ovde uglevnom gnusaju toga kako neki vode politiku a ne same politike.
ljudi zele dobre politicare.... tako da je ovo sto si izjavio pomalo kao da  vidis samo jedan negativni pogled na politiku kao da si....  upropasten od politike  Smile
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
koliko nas je bese veliki vodja zaduzio... 11.000 miliona evra? sta oces da kazes, da je to sve otislo na kamate i glavnice kredita sto su uzimali prethodnici?
i kako smo izbegli bankrot kad je spoljni dug srbije 200% BDP-a?
ovo o vaganju rurusija - zapad je smesno i raspravljati. eu nema alternativu sam kaze.

nego...da li je tacno da je ovo izneo u expozeu?

'' i naprednjački eurofanatik u ekspozeu objasni  da u Centralnoj Srbiji ima mnogo manje Albanaca, nego što treba da ih bude, što je zaista nedopustivi promašaj države, pa je on odlučio da napravi auto-put Niš- Priština, kako bi Albancima omogućio da brže doputuju do  ispražnjenog srca Srbije, kako bi nas osvojili, pokorili i zauzeli, jer, kako kaže izdajnik , Albanci su narod u narastanju, čije narastanje i napredovanje Aca Dramoser mora da potpomogne, prema dobijenim i preuzetim nalozima, oni imaju novac i sa njima mora da se razgovara, da se traže rešenja za njihovo narastanje, a najbolje je da se ta rešenja pronađu u njihovom naseljavaju Centralne Srbije, jer, naglašavamo, imaju novac, što je najvažnije za korumpiranu vlast, a ko ima novac može da nas kupi, uz uzete provizije, a kada nam pokupuje zemlju, onda to više nije naša zemlja, nego Albanaca i onda ta zemlja pripada samo njima i oni mogu da je, shodno evropskim zakonima o manjinskim pravima, nazovu kako njima odgovara i mogu da dobiju , prvo autonomiju, posle i republiku, sopstvenu državu, šta god budu poželeli, jer to je najbolje rešenje za budućnost da Albanci žive u jednoj Velikoj Albaniji, dok će Srbi, pošto nemaju protestansku etiku i pošto ne slušaju predloge za budućnost jednog poludelog demagoga, morati da se zadovolje uslovima života pod jednom malo većom šljivom, gde im je, kako misli pisac šestosatnog ekspozea, objektivno govoreći i pripadajuće mesto.''

???
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Ја сам био дечак, тако да појма немам је л' народ био оволико наложен и на Тадића

Naravno da nije. Sećam se perioda posle 5. oktobra, dok je bio živ Đinđić bilo je malo sektašenja oko njega, ali je veći deo ljudi više bio naložen na sam preokret koji se desio i novu garnituru koja je došla, i novo doba koje nas čeka, nego baš na lik i delo Zorana Đinđića. Kad je on ubijen, onda je ojačao i kult prema njemu. Ali ključno je ovo - kad je on ubijen...  Smile  A za vreme Tadića je isto bilo toga ali Tadić nikad nije imao ni upola jak kult kao što je imao Zoran. E jedino što je krasilo oba perioda je ona DSova omladina, skup sektaša i ludaka koji su slavili Đinđića dok je bio živ, a onda počeli da ga slave još više kad je ubijen. Ali po pitanju nametljivosti i sektašenja, čak su i oni male bebe u odnosu na SNSove botove. O brojnosti ovih drugih da i ne pričam.

Citat
је л' се ово сваки пут дешава да се ложимо толико на неку личност?

U suštini, što veća stoka od vladara, to veći kult u Srba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 14:53:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.