Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 21:18:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova serija: Heroes  (Pročitano 61450 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Da, ladno sad procitah da ce "11 epizoda sluziti kao season finale"??? Tacno zbog strajka... majka ga stara...
A izgleda ce mi ukinuti i Reaper, a taman sam se navadio da gledam Misi Peregrim svakih 7 dana
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia Lumia 1020
Sad je izmenjeno na vikipediji, ali je pisalo pre da drugi volume nije trebao da bude tokom cele druge sezone, nego da su trebali da budu volume two: generations i volume three: exodus... Sad ne znam da li je to bilo tačno pošto su izmenjali stvari i dodali ''villains''. Poenta je da mislim da je generations svejedno trebao da bude u 11 epizoda Smiley
A ja sad skidam tu jedanaestu...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E71
Zbrzali su ga malo ali moze da prodje.Prepravili su jedanaestu epizodu da moze da posluzi kao kraj,a ono sto me posebno obradovalo je da treba da izadje i spin off serija Heroes - origins.Moze da bude zanimljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
Sad je izmenjeno na vikipediji, ali je pisalo pre da drugi volume nije trebao da bude tokom cele druge sezone, nego da su trebali da budu volume two: generations i volume three: exodus... Sad ne znam da li je to bilo tačno pošto su izmenjali stvari i dodali ''villains''. Poenta je da mislim da je generations svejedno trebao da bude u 11 epizoda Smiley
A ja sad skidam tu jedanaestu...
Ma ja mislim da je neko negde pustio trac...
Ovo je sve planirano...
A i ovo nije kraj serijala,vec samo pocetak volume 3,a ionako se uvek u ovo vreme pravi pauza,a tesko da ce strajk trajati do februara...a obicno tada izlazi druga polovina epizoda iz nekog serijala...
Dakle mislim da ovo nije kraj druge sezone!
P.S.Mnogo je ostalo nerazjasnjenog,a i Nathan je ubijen!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

To barem nije problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i

To barem nije problem.
Bice,kada Peter krene na kompaniju!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ја се искрено надам да је ово маркетиншки потез и да нема везе са штрајком, на ју тјубу сам прочитао да је ово Fall Finale, односно јесење финале на половини серијала. Тако је и са свим осталим серијама које имају 22-24 епизоде по сезони. Што се Изгубљених тиче почињу 4. фебруара и то је планирано још на крају треће сезоне.

Мама Петрели креће у освету против Компаније, и коначно ћемо да видимо њене сигурно огромне моћи.

Ево шта сам нашао на нету....

Heroes creator Tim Kring has apologised to fans for "making mistakes" with the second season of the show.

The exec was responding to criticism of the creative direction of volume two, 'Generations', which has been matched by a ratings drop of 15% in the US.

"We took too long to get to the big-picture story," Kring conceded, referring to Peter's (Milo Ventimiglia) vision of a virally-stricken future world, which came in episode seven. "[The audience] wanted adrenaline. We made a mistake."

Of Hiro's (Masi Oka) whimsical adventures in 17th-century Japan, which also came to an end in episode seven, he added: "It should have lasted three episodes. We didn't give the audience enough story to justify the time we allotted it."

Claire's (Hayden Panettiere) romance was also in for criticism. "I've seen more convincing romances on TV," Kring told Entertainment Weekly. "In retrospect, I don't think romance is a natural fit for us."

Volume two will be wrapped up in the eleventh episode of season two, airing December 3 in the States. Said episode could also serve as a season finale - the third volume was due to begin in the second half of season two - in the event of a prolonged WGA strike.

Heroes creator Tim Kring has prepared an early end to the show's second season - and plans to address fan complaints about the direction of the show.

Kring said that the episode currently scheduled to air on December 3 has been reworked to serve as a season finale should production be - as seems likely - halted in the near future.

He told Entertainment Weekly that the December 3 end date for season two would permit a creative renewal of the show when production on what will effectively become volume three resumes.

"The message is that we've heard the complaints," Kring said. "And we're doing something about it."

It is understood that in the event of a protracted strike a selection of Heroes "specials" would be aired by NBC in the run-up to the start of the 2008-09 television season.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 00:57:37 od lordvejder »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
Pa tako sam i mislio...
Bice jos toga... Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Мама Петрели креће у освету против Компаније, и коначно ћемо да видимо њене сигурно огромне моћи.

Какву бре освету, па она је организовала атентат
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i

Какву бре освету, па она је организовала атентат
Da bre...
Nece biti osvete...(Bar ne njene!)
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 21:18:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.