Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:18:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova serija: Heroes  (Pročitano 61425 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
E moram priznati, odgledao sam u cugu citav prvi serijal, i to samo zato sto su sve epizode povezane, pa sam htio da vidim kako ce da se zavrsi i malo me je smorio (pogotovo je kraj bio poprilicno prozaican i razocaravajuci)... Poceo sam da pratim i drugi serijal, ali sam skapirao da ce koncepcija bude da ista tako da cu sad da skinem sve epizode pa da ih poet pogledam odjedared, ovako ako budem cekao sedmicu za sedmicu (a nekad i vise) ima dobrano da zivce izgubim...
Btw. ima serija nedosljednosti, ali ima i nekog simpaticnog smeka da te veze za likove i radnju, mada ponekad imam osjecaj da se autori pogube u zelji da neke svoje djecije fantazije sami sebi ispune...
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
Kakva epizoda... Smile Smile Smile
I jedva cekam iduce nedelje epski obracun izmedju Pitera i Hira...
« Poslednja izmena: 28. Nov 2007, 01:51:56 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia C3
 Smile Smile

Evo jedan wallpaper. Meni je extra samo fale novi likovi.

IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
 Smile Smile Smile Smile
Odlicna slicica!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

sve je moguce...pa i to da je.... to nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 6210
Gledao sam 10-tu epizodu,sve vise sam ubedjen da u onu moju teoriju sa prosle stranice,cak se potvrdjuju neka moja razmisljanja da ce Piter malo da zastrani po pitanju "dobra i zla" a da jos nismo sve videli od Sylara,kao sto sam rekao u svom jednom postu na kraju 1-ve sezone.Decko je ljut i zeljan moci koje je izgubio,a jedina osoba koja moze da pomogne je Dr.Surresh.Kako stvari sada stoje,Piter i Hiro ce da se sukobe a ko ce izvuci deblji kraj,na zalost, videcemo ako ne u sledecoj onda u 12-toj epizodi.
Sve u svemu,Consigliere je u pravu treba sacekati celu sezonu pa gledati,ovako nemam vise noktiju da grickam u iscekivanju sledece epizode Smile
IP sačuvana
social share
Kada se rodis,samo ti places,svi ostali oko tebe se smeju.vodi svoj zivot tako da,kada umres,samo se ti smejes a svi ostali oko tebe placu.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sumnjam da je claire adamova cerka,a west nathanov sin. Secate se da je matori deveaux imao neku moc(pojavio se onako kod pitera u snu,ili sta li je vec ono bilo), dok mu cera nije imala power (ili bar nije prikazala). Nije mi neka prosla epizoda,malo su razvodnjili s obzirom kako su dobre bile Out of time i Four months ago.
Jedino sto mi jos malo smeta je to da prate tok prve sezone skoro prekopirano...pocetak uvodjenje i razrada, a onda odlazak u buducnost i hop - peter i hiro imaju novu misiju da spasu svet(tj. ubiju adama), adam se ,isto kao sylar,pojavljuje kao main bad guy sredinom sezone
Dopada mi se kako razradjuju Benneta, i morali bi malo vise Parkmana i Nathana da ubacuju,svidela mi se njihova prica
Btw. da li se nekom cini da je stara Company,tj.svi likovi sa slike funkcionisala kao i nova tj. jedan lik sa mocima i jedan ne? To bi objasnilo da zasad ne znamo moci Hirovog caleta,ove (sad vec pokojne) doktorke , kao i mame petrelli, i jos par ljudi...
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
sumnjam da je claire adamova cerka,a west nathanov sin. Secate se da je matori deveaux imao neku moc(pojavio se onako kod pitera u snu,ili sta li je vec ono bilo), dok mu cera nije imala power (ili bar nije prikazala). Nije mi neka prosla epizoda,malo su razvodnjili s obzirom kako su dobre bile Out of time i Four months ago.
Jedino sto mi jos malo smeta je to da prate tok prve sezone skoro prekopirano...pocetak uvodjenje i razrada, a onda odlazak u buducnost i hop - peter i hiro imaju novu misiju da spasu svet(tj. ubiju adama), adam se ,isto kao sylar,pojavljuje kao main bad guy sredinom sezone
I ja ne verujem da je Claire Adamova cerka...
A i dalje je nejasno sta hoce Adam,a i Syler ce sada biti zanimljiv...
Dopada mi se kako razradjuju Benneta, i morali bi malo vise Parkmana i Nathana da ubacuju,svidela mi se njihova prica
Btw. da li se nekom cini da je stara Company,tj.svi likovi sa slike funkcionisala kao i nova tj. jedan lik sa mocima i jedan ne? To bi objasnilo da zasad ne znamo moci Hirovog caleta,ove (sad vec pokojne) doktorke , kao i mame petrelli, i jos par ljudi...
U pravu si za ove,a specijalno za Nathana,coveka nisam vide vec 3-4 epizoda...
A ovi su svi imali moci,bar znam da Hirov cale ima i mislim Piterova irova majka,samo jos ne znamo koje...
« Poslednja izmena: 01. Dec 2007, 23:27:31 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia C3
Pa zar nije Piterova majka napravila onaj rusvaj u policiji ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
Pa zar nije Piterova majka napravila onaj rusvaj u policiji ?

Mislim da je to uradila jer ju je Mattov otac "kontrolisao"!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia C3
Ma baba je sumnjiva.  Smile

Matt je najjaci lik u seriji  Smile ali bzv. sto je zeni procitao misli. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:18:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.