Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović  (Pročitano 56481 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Smile Smile

Prica se da je gospoja mason. Pa sta onda? I mi konje za tu trku imamo  Smile

Elem, s mukom odslusah njen govor, cisto da se uverim u izgovorene LAPSUSE. I stvarno, lepo rece, nasi susedi Vojvodina i Srbija. Dem bic  Smile

Nego je toliko puta rekla hrvatska, mi hrvati, hrvatsko, domovina, lepa nasa. hrvastska, hrvati, vi hrvati, samo nasa lepa hrvatska. ljudi u hrvatskoj...itd....da mi se slosilo. Pa jbt, da sam toliko puta cula to isto a da je izgovarao neki Srbin, cekala bih jutarnje vesti o sankcijama EU i o odlaganju pridruzivanja istoj jer smo jebeni nacionalisti.  Smile

nisam cuo da na ovim podrucjima ima zenskih podruznica masona,ali sve je moguce
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
Bice Zorana sledeca predsednica... vidi se da fejk plavuse sa kamarom plasticnih operacija najbolje prolaze...

Nego, zaista.. ko je taj Srbin koji ju je zaveo krajem osamdesetih i ostavio slomljena srca?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Kolinda Grabar Kitarović: Za mene su pravoslavci i Srbi - Hrvati, ako žive u Hrvatskoj!

Produkcija TIM System | 15. 01. 2015. - 17:12h izmena vesti 17:14h | Komentara: 124

Onaj ko živi u Hrvatskoj je Hrvat i mada može biti pravoslavne veroispovesti i Srbin po nacionalnosti, on je ipak Hrvat jer je hrvatski državljanin, izjavila je Koilinda Grabar Kitarović u intervjuu za sarajevsku televiziju BHT1, koji će biti emitovan u narednu sredu.

Odgovarajući na pitanje zašto je tokom izborne kampanje sve građane Hrvatske oslovljavala kao Hrvate i Hrvatice, novoizabrana predsednica je rekla da joj smetaju termini "građani i građanke", jer se - očigledno - ne odnose na selo.

"Ako dođete na selo i ako izgovorite `građanke i građani`, oni će vas tamo pitati - pa zašto nas izostavljate, mi nismo građanke i građani, mi živimo na selu", objasnila je Kitarović.

"Po meni je Hrvat i onaj ko je pravoslavne veroispovesti i koji je Srbin po nacionalnosti, on je ipak Hrvat u smislu hrvatskog državljanina", istakla je novoizabrana predsednica koja na dužnost stupa u februaru.

Ona je izrazila nadu da će predsednika Srbije Tomislava Nikolića uskoro videti u Zagrebu.

"Volela bih da vlada Srbije, u sklopu pristupa Evropskoj uniji, reši pitanje položaja hrvatske manjine u Srbiji. To spada i pod poglavlje 23 pravnih tekovina EU koje Srbija mora da ispuni", ukazala je Kitarović.

Uz isticanje da "svesrdno želi Srbiji da krene putem članstva u EU", ona je, međutim, rekla da je pritom neophoda i hrabar korak - priznanje Kosova.

"Držim da bi to trebalo učiniti. To je jednostavno realnost, Kosovo je samostalno i mislim da su svi u Srbiji svesni da Kosovo neće biti deo Srbije", rekla je Kitarović.

Govoreći o eventualnom preuređenju državnog sistema BiH ona je unekoliko odustala od podrške trećem entitetu za Hrvate, što je u Sarajevu bilo primljeno kao velika kontroverza, a u Banjaluci dobilo podršku.

"To nije ustvari moje mišljenje, nego sam ja rekla: ako se tako dogovore narodi u BiH, onda je to - to. Pa zato molim da se ne govori da se ja zalažem za treći entitet, jer to ne odgovara istini", rekla je Kitarović.

U povodu stanja u Republici Srpskoj ona je ocenila da većina ljudi u RS sad želi da se integriše u zapadne integracije - i u Evropsku uniju i u NATO, ali je ukazala i na problem koji proizilazi iz činjenice da u RS nema povratka Hrvata.
"Ja se veselim skorašnjem razgovoru sa Miloradom Dodikom i iskoristiću tu priliku da ga pitam zašto nema povratka Hrvata u Posavinu; moramo da razgovaramo o konkretnim pitanjima i problemima", istakla je Kitarović.

Блиц
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
Cico, cim moras da objasnjavas sta mislis, ocigledno nisi dovoljno jasna u pocetku.
Znaci, vrati se ti na dojenje.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Anea, moras da priznas da mnogo dobro izgleda na onoj slici sto se vrti u kupacem. Ima taman gde treba taman koliko treba Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Nasa neka... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Anea, moras da priznas da mnogo dobro izgleda na onoj slici sto se vrti u kupacem. Ima taman gde treba taman koliko treba Smile

Није то она... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Nego, zaista.. ko je taj Srbin koji ju je zaveo krajem osamdesetih i ostavio slomljena srca?

Citam neke naslove ali opet nista ne otkrivaju. Samo kao "srpski zgodni plejboj" i to je to. Do daljnjeg ostaje misterija za cijom...pardon, za kim pati gospoja  Smile

Nego jos danas citam da postoji mogucnost da Vrhovni sud Hrvatske obori izbore i da "utrka" krene ponovo za 2 nedelje posto gospoja nije osvojila dovoljnu vecinu  Smile

Josipovicu, ne daj se  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Smile Smile

Prica se da je gospoja mason. Pa sta onda? I mi konje za tu trku imamo  Smile

Elem, s mukom odslusah njen govor, cisto da se uverim u izgovorene LAPSUSE. I stvarno, lepo rece, nasi susedi Vojvodina i Srbija. Dem bic  Smile

Nego je toliko puta rekla hrvatska, mi hrvati, hrvatsko, domovina, lepa nasa. hrvastska, hrvati, vi hrvati, samo nasa lepa hrvatska. ljudi u hrvatskoj...itd....da mi se slosilo. Pa jbt, da sam toliko puta cula to isto a da je izgovarao neki Srbin, cekala bih jutarnje vesti o sankcijama EU i o odlaganju pridruzivanja istoj jer smo jebeni nacionalisti.  Smile

nisam cuo da na ovim podrucjima ima zenskih podruznica masona,ali sve je moguce

edit: ima, ona loza koja je bila zenska, sada je mesovita, musko-zenska.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
Yeap... ponisten Karlovac Smile

Okolina Karlovca i uopste... citav taj potez - Krodun, Banija, Lika je nekada pretezno bio srpski... samo kazem... curka... a juce su molili Srbe za podrsku... doduse, pokusali su da nasele Bosance i Hercegovce, ali ovi pobegli za zagreb i Njemacku Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.